Tedd magad anyagilag függetlenné a következő kriptovalutákkal

A 2024-es bikapiac kezdetét vette, a kereskedők pedig kutatják az ígéretesebbnél ígéretesebb lehetőséget. Cikkünk öt kriptovalutát mutat be, melyek egyedülálló tulajdonságaik révén anyagi függetlenséget eredményezhetnek a megfelelő belépési szintek azonosítása után. Maradj velünk, és tudd meg, mely projektek ezek.

CYBRO előértékesítés: egyedi DeFi-projekt a millió alternatívából

A CYBRO exkluzív token előértékesítésével globális figyelmét élvezi a kripto-bálnáknak. Ez az élvonalbeli DeFi-platform páratlan lehetőségeket kínál befektetői számára, hogy minden körülmény között maximalizálhassák bevételeiket.

Az iparági szakértők szerint 1200%-os ROI-val rendelkező CYBRO token mindössze 0,025 dolláros elővételi áron már elérhető. Ez a ritka, technológiailag fejlett projekt már a tizenéves tapasztalattal rendelkező bálnák és influencerek figyelmét is felkeltette, ez pedig erős bizalomra enged következtetni.

A CYBRO tokenek birtokosai kedvező staking-jutalmakban, exkluzív airdropokban, jelentős cashback-ben, csökkentett kereskedési díjakban és erőteljes biztosítási programban vehetnek részt.

Mivel az előértékesítés során már a teljes tokenkészlet 21%-a elkelt, ideje kihasználni a lehetőséget. Az összesen 25 millió tokent értékesítő projekt korai befektetői természetesen részesednek a platform bevételeiből, mely teljesen egyedi a millió lehetőség közül.

>> Növeld portfóliódat a CYBRO segítségével! Csatlakozz MOST, és törekedj a jövőbeni 1200%-os hozamra! <<

NEAR Protocol: akció és előrejelzés

A NEAR jelenleg 5,89 – 7,49 dollár között ingadozik, legközelebbi ellenállása pedig 8,39 dollárnál található. A token az elmúlt hét során 10%-ot, az elmúlt hónapban pedig 11%-ot veszített értékéből. A technikai indikátorok szerint a NEAR korrekciós fázisban van, az 5,20 dolláros szint megtartása megalapozhatja a bikás trend folytatását.

Render: áttekintés az AI-token számára

Az RNDR ára jelenleg 8,18 – 10,57 dollár között mozog. Az elmúlt héten 10%-kal, az elmúlt hónapban 18%-kal csökkent értéke, RSI-je 37/100, sztochasztikus mutatója 11/100. Ahogyan az egész piac, az RNDR is korrekciós fázisban van, az ebből való kitörés felfutáshoz vezethetne. A legközelebbi ellenállása 11,93 dollárnál található.

Celestia: jövőbeli előretekintés

A TIA árfolyama jelenleg 7,95 – 10,98 dollár között ingadozik. Az elmúlt héten 22%-kal, az elmúlt hónapban 25%-kal csökkent a TIA értéke, az RSI kiegyensúlyozottságra utal az 50/100-as szinten. A legközelebbi támasz 6,82 dollárnál található. Amennyiben ezt sikeres megtartja, a token felfuthat akár 12,90 dollárig.

Jito: teljeskörű áttekintés

A JTO árfolyama 2,87 – 3,76 dollár között található. Az elmúlt heti 7,37%-os értékvesztést az elmúlt hónapban 21,83%-os csökkenés követte. Az RSI-je jelenleg 44/100, sztochasztikus mutatója 15/100, vagyis az árfolyam tovább korrigálhat lefelé. A legközelebbi támasz 2,44 dollárnál található, ellenállásai pedig 4,21- és 5,09 dollárnál található.

Következtetés

2024-ben számos kriptovaluta eredhet felfutásnak, melyek közül érdemes kiemelni a NEAR-t, az RNDR-t, a TIA-t és a JTO-t is. Azonban ezek a projektek ki vannak téve a piaci viszonytagságoknak, míg a CYBRO immunitást élvez a volatilitással szemben. A projekt 2024 második negyedévét követően indul, ez pedig remek lehetőséget teremt a befektetők számára.

Honlap: https://cybro.io
Twitter: https://twitter.com/Cybro_io
Discord: https://discord.gg/xFMGDQPhrB
Telegram: https://t.me/cybro_io

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***