A Gabrotech alapjaiban változtatja meg a hűség- és jutalomprogramok világát

2018. július 5., Hong Kong: a hűség- és jutalomprogram szektor globális értéke  $500 milliárd USD. Felmérések szerint az átlagos amerikai háztartás 25 ilyen programban vesz részt, viszont a felhasználási hatékonyság meglehetősen alacsony. A Gabrotech által gyűjtött adatok értelmében a vásárlók 78%-a elégedetlen a hűség- és jutalomprogramjával. Ez egy nagy tömegeket elérő, de alacsony konverziós rátával rendelkező jutalomprogram szektor kialakulásához vezetett ahol sok esetben a 10%-ot se éri el a konverziós arány.

Az egyik legfontosabb kihívást a Hűségprogram Operátorok (HPO-k) jelentik és szerepük a jutalmak ajándékra váltásának nehézségében kiemelkedő: a HPO-k feladata meggyőzni a vásárlókat, hogy a lejárt pontok továbbra is jövedelmezőek vagy legalábbis költséget takarítanak meg.

Forduló trendek

A Gabrotech igyekszik kihasználni az elégedetlenség szülte piaci rést és visszaadni az emberek kezébe a döntés szabadságát egy decentralizált blokklánc megoldással. Olyan platformon dolgozik, ami szükségtelenné teszi extra felhasználói fiókok és jelszavak regisztrációját, és segítségével jutalomra lehet váltani az elhasználatlan pontokat.

A Gabrotech által megálmodott platform megszünteti a nem hatékony normákat, a blokklánc alapú platform pedig könnyű nyomon követhetőséget és hitelesítést tesz lehetővé a kereskedhető vagy felhasználható tokeneknek. Mellette egy ökoszisztémát is ki szeretne építeni ami több HPO-t, kereskedőt, intézményi vásárlót és vásárlót kapcsol össze egy digitális fizetőeszközzel, amit Garbo tokennek neveznek.

Gabrotech program egyik forradalmi funkciója megengedi a vásárlóknak, hogy a számos program során összegyűlt jutalompontjaikat egyben konszolidálják ezzel növelve a rendelkezésre álló elhasznált vagy alacsony jutalmazású program pontok számát, hogy ez által képesek legyenek maximalizálni a jutalmaikat.

Platform megoldások és funkciók

A Gabrotech sokoldalú megoldást kínál az ügyfeleknek a jutalompont gyűjtésre, valamint a Gabro tokenek elköltésére a kijelölt elfogadóhelyeken. Itt vannak a legnépszerűbb megoldások és funkciók:

  • Gabro online wallet – Segítségével könnyen lehet több hűségprogramot és jutalompontot kezelni. Legmodernebb biztonsági eszközökkel lett felszerelve a wallet, ami védi a tranzakciókat arcfelismerő, biometrikus leolvasás, jelszókód és képminták segítségével.
  • Gabro kártyaA Gabro bankkártyát maradék jutalompontokkal lehet feltölteni, amit termékekre és szolgáltatásokra lehet költeni több mint 200 ország 60 millió elfogadóhelyén.
  • Multikripto váltómotor(MCCE) – Az MCCE egy szabadalomra váró rendszer ami a Gabrotech likviditási poolját használva a platformon keresztül vált támogatott blokklánc alapú eszközöket a kívánt fiat devizára.

Gabrotech tokenértékesítés

A tokenértékesítés során natív ERC20 szabványú token kerül kibocsátásra Gabro (GBO) néven és az értékesítés 2018 július 31-én indul és 2018. augusztus 30-án fejeződik be. A teljes token mennyiség 1 000 000 000 GBO és a megvásárolható felső limit $50 millió amerikai dollár lesz. 1 ETH 5000 GBO tokent fog érni amihez kedvező bónuszok is tartoznak:

5 ETH vagy a fölött = 10% bónusz GBO token

10 ETH or more = 15% bónusz GBO token

30 ETH or more = 20% bónusz GBO token

Tudj meg többet a cégről – https://gabrotech.io/

Fehérkönyv – https://cdn.shopify.com/s/files/1/0067/8313/9898/files/Whitepaper_LongVersion_Portrait_v17.pdf

Kétoldalas – https://cdn.shopify.com/s/files/1/0067/8313/9898/files/Gabro_2Pager_Final_20180517.pdf?12232458605618763053

Facebook – https://m.facebook.com/gabroTech6/

Twitter – https://twitter.com/gabrotech

Google Plus – https://gabrotech.io/pages/coming-soon

Telegram chat  https://t.me/Gabrotech

LinkedIn – https://www.linkedin.com/company/gabrotech

***Figyelem! Fenti írásunk egy fizetett sajtóközlemény. A Bitcoin Bázis nem vállal felelősséget a cikk tartalmáért, megbízhatóságáért, minőségért és a hirdetés természetéért. Olvasóinknak fokozottan ajánljuk az egyéni kutatást és a cikkben közölt állítások alapos ellenőrzését. A Bitcoin Bázis semmilyen formában nem vállal felelősséget a közleményben leírt termék vagy szolgáltatás használata következtében bekövetkező esetleges kárért és veszteségért.***