Az elemzők szerint jelentős hozamot kínálnak ezek az új alacsony kockázatú altcoinok

Egy elemző szerint a kriptovilágba újonnan belépők még mindig jelentős nyereséget érhetnek el bizonyos altcoinokkal. A piac kiszámíthatatlansága ellenére úgy vélik, hogy ezek az altcoinok alacsonyabb kockázatot kínálnak. Ez a meglátás különösen fontos a jelenlegi, 2024-es bikafutás során, ami egy izgalmas szintet ad a folyamatban lévő kriptotrendekhez. Az olvasók értékes lehetőségeket találhatnak az ebben az elemzésben megosztott részletekben.

A CYBRO a Crypto Whale radarjára kerül a tokenjeinek előértékesítésével

A CYBRO egy új platform, amelynek célja, hogy segítsen a felhasználóknak többet keresni a Blast blokkláncon. A Blast arról ismert, hogy más hasonló megoldásoknál jobb hozamokat kínál az Ethereum (ETH) és a stabilcoinok esetében. A CYBRO fő funkciója, hogy segítsen a felhasználóknak kihasználni ezt a lehetőséget.

Jelenleg a CYBRO előértékesítésben értékesíti a tokenjeit alacsony, 0,025 dolláros darabáron, ami 58%-kal olcsóbb, mint a várható jövőbeli ár. Ez 140%-os ROI-t kínál. Egyesek szerint egy kriptobálna jelentős mennyiségű CYBRO tokent vásárolhat, ami erős érdeklődést mutat a projekt iránt. A teljes tokenmennyiségnek mindössze 21%-a áll rendelkezésre ebben az előértékesítésben, és körülbelül 25 millió tokent már eladtak.

Vásárolj CYBRO-t 58% kedvezménnyel, amíg lehet – a kínálat korlátozott!

A CYBRO tokenek tulajdonosai számos előnyben részesülnek, többek között jutalmakat kapnak a stakelésért, speciális airdroppélrt, a vásárlások után járó készpénz-visszatérítést, alacsonyabb díjakat a kereskedésért és hitelezésért, valamint egy biztosítási programot a platformon belül.

A CYBRO célja, hogy a Blast ökoszisztémán belül és azon túl különböző befektetési stratégiákon keresztül támogassa a kriptonövekedést. Ezek a stratégiák a konzervatív befektetésektől a magas hozamú befektetésekig terjednek. A platform a hozamok maximalizálására összpontosít a hatékony kriptotranzakciók révén. A jövőbeni frissítések közé tartozik az AIBroker a chatbot-asszisztált befektetésekhez és az egykattintásos befektetési funkció a hozamok optimalizálásához a decentralizált (DeFi) és a központosított pénzügyekkel (CeFi) való integráción keresztül.

Növeld kriptoportfóliódat a CYBRO-val! Csatlakozz most a jövőbeni hozamokért!

A Solana (SOL) Jelenlegi árfolyama és jövőbeli előrejelzései

A Solana (SOL) korrekciós mozgásban van, jelenlegi árfolyamsávja 153,33 és 181,16 dollár között mozog. Vegyes tendenciát mutat, egyhetes árfolyamcsökkenéssel 0,62%-kal, de erős egyhavi 19,31%-os emelkedéssel és lenyűgöző hathavi 184,40%-os emelkedéssel. A relatív erősség index (RSI) semleges 52,55-nél, míg a MACD enyhén pozitív 0,06-nál. A kitörési jelzésekhez keressük a 143,24 dollárnál lévő támaszt vagy a 198,89 dollárnálnál lévő ellenállást.

Az Avalanche (AVAX) árának áttekintése és előrejelzése

Az Avalanche (AVAX) jelenleg a 34,01 dollár és 40,64 dollár közötti tartományban kereskedik. Az elmúlt hónapban 7,09%-os emelkedést tapasztalt, de az utóbbi héten 7,95%-os csökkenést. Az elmúlt hat hónapban az árfolyama 74,81%-kal emelkedett. A 44,71-es RSI és a 36,37-es sztochasztikus index semleges vagy enyhén csökkenő momentumot jelez. Ezen mérőszámok alapján úgy tűnik, hogy az AVAX korrekciós fázisban van, a legközelebbi ellenállás 44,52 dollárnál, a támasz pedig 31,27 dollárnál található.

A Polkadot (DOT) árfolyama és előrejelzése

A Polkadot (DOT) jelenleg a 7,02 és 7,93 dollár közötti tartományban kereskedik. Az érme árfolyama az elmúlt héten 2,51%-kal csökkent, de az utóbbi egy hónapban 8,52%-kal emelkedett. Hat hónap alatt a DOT 43,22%-ot emelkedett. A 10 és 100 napos egyszerű mozgóátlagok közelében van. Az RSI és a sztochasztikus mutatók nem utalnak sem túlvett, sem túladott állapotokra. A DOT korrekciós szakaszban van. A legközelebbi ellenállás 8,30 dollárnál van, a támasz 6,48 dollárnál.

A Celestia (TIA) árfolyamának áttekintése

A Celestia (TIA) árfolyama jelenleg 8,45 és 10,25 dollár között mozog. Az érme az elmúlt héten 16,41%-os, az elmúlt hónapban pedig 8,99%-os emelkedést produkált. Az utóbbi hat hónapban 86,20%-kal emelkedett. Az RSI 71,16-on és a sztochasztikus 88,82-en áll, az árfolyam impulzív mozgásban van. Közel van a legközelebbi ellenálláshoz 11,19 dollárnál. A következő támasz 7,59 dollárnál van.

Következtetés

A SOL, AVAX, DOT és TIA érmék rövid távon kevesebb potenciállal rendelkeznek. A CYBRO azonban kiemelkedik az egyedülálló piacterével, amely a Blast blokklánc natív hozampotenciálját használja. A 2024 második negyedévére tervezett első kiadással a CYBRO lehetőséget biztosít a korai befektetőknek, hogy a token előértékesítésben való részvétellel kedvező feltételekkel csatlakozzanak a projekthez. Ez ígéretes lehetőség lehet azok számára, akik be akarnak lépni a piacra.

Weboldal: https://cybro.io
Twitter: https://twitter.com/Cybro_io
Discord: https://discord.gg/xFMGDQPhrB
Telegram: https://t.me/cybro_io

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.**