Az elemzők, akik megjósolták a Bitcoin ATH-t, új rally lehetőségére figyelmeztetnek

A neves kriptoelemzők, akik előrejelezték a Bitcoin történelmi emelkedését, megosztották a következő nagy piaci szereplőkkel kapcsolatos meglátásaikat. Mivel a 2024-es bikafutás már javában tart, az elemzők nézőpontja nagyon fontos lehet annak megértéséhez, hogy mely kriptovaluták hozhatnak rendkívüli növekedést. Az elemzők különösen az Ethereummal vetekedő projektekre összpontosítva azt sugallják, hogy hatalmas rally lehet a láthatáron, ami intenzív érdeklődést válthat ki a befektetőkből.

A CYBRO tokenelőértékesítése felkerült egy kriptobálna radarjára

A CYBRO egy új platform, amelynek célja, hogy segítsen a felhasználóknak többet keresni a Blast blokkláncon. A Blast arról ismert, hogy más hasonló megoldásoknál jobb hozamokat kínál az Ethereum (ETH) és a stabilcoinok esetében. A CYBRO fő funkciója, hogy segítsen a felhasználóknak kihasználni ezt a lehetőséget.

Jelenleg a CYBRO előértékesítése során 0,025 dolláros áron lehet megvásárolni a tokeneket, ami 58%-kal olcsóbb, mint a várható jövőbeli ár. Ez 140%-os potenciális megtérülést kínál. Azt beszélik, hogy egy kriptobálna jelentős mennyiségű CYBRO tokent vásárolhat, ami tovább növeli az érdeklődést a projekt iránt. A teljes tokenmennyiségnek mindössze 21%-a áll rendelkezésre ebben az előértékesítésben, és körülbelül 25 millió tokent már eladtak.

Vásárolj CYBRO-t 58% kedvezménnyel, a kínálat korlátozott!

A CYBRO tokenek birtokosai staking jutalmakban, exkluzív Airdropban, piaci cashbackben, csökkentett kereskedési és hitelezési díjakban, valamint a házon belüli biztosítási programban részesülnek.

A CYBRO célja, hogy a Blast ökoszisztémán belül és azon túl különböző befektetési stratégiákon keresztül támogassa a növekedést. Ezek a stratégiák a konzervatív befektetésektől a magas hozamú befektetésekig terjednek. A platform a hozamok maximalizálására összpontosít a hatékony kriptotranzakciók révén. A jövőbeni frissítések közé tartozik az AIBroker a chatbot-asszisztált befektetésekhez és az egykattintásos befektetési funkció a hozamok optimalizálásához a decentralizált (DeFi) és a központosított pénzügyekkel (CeFi) való integráción keresztül.

Növeld a kriptoportfóliód a CYBRO-val! Csatlakozz MOST az akár 140%-os jövőbeni hozamokért!

A Toncoin változatos teljesítménye

A Toncoin az utóbbi időben változatos teljesítményt nyújtott. Az elmúlt héten 1,45%-ot esett. De a dolgok jelenleg jobban alakulhatnak, mivel az elmúlt hónapban 16,89%-os, az elmúlt hat hónapban pedig 157,41%-os lenyűgöző emelkedést ért el. Jelenleg a Toncoin ára 5,84 és 7,07 dollár között mozog. Hamarosan 7,88 dollárig emelkedhet, de ha esik, akkor 5,42 dollár körül landolhat. Az adatok arra utalnak, hogy az érme most leginkább korrekciós fázisban van.

Mire számíthat a Solana?

A Solana SOL Price SOL Price az elmúlt hat hónapban jelentős ugrást tapasztalt, a 194,72%-os növekedéssel. A hétről hétre történő 5,90%-os csökkenés ellenére a havi nyereség 11,99%-on áll. A SOL jelenleg 146,59 és 184,77 dollár között kereskedik. Az érme mozgása azt mutatja, hogy korrekciós fázisban lehet, amint azt a közelmúltbeli csúcsokról való lefelé irányuló mozgás és az 50 alatti RSI is sugallja. Ha áttöri a legközelebbi ellenállást 199,54 dollárnál, a következő akadály 237,72 dollárnál lehet, míg a támaszszintek 123,18 és 85,01 dollárnál vannak. A piaci mutatók, mint az alacsony Sztochasztikus indiktáro, a MACD jelezhetik a visszapattanás vagy a további korrekció lehetőségét is, miközben az elemzők is vegyes kilátásokat jósolnak.

Nagyot ugrott a Jupiter

A Jupiter (JUP) hatalmas emelkedést produkált az elmúlt hat hónapban, mivel 3617,67%-ot emelkedett. Azonban az elmúlt héten 9,751%-os esés következett be. Ennek ellenére az elmúlt hónapban 7,055%-os emelkedést mutat. A jelenlegi árfolyam 1,0059 és 1,3273 dollár között ingadozik. Az érme legutóbbi mozgásai inkább korrekciósak a nagy rally után. A Jupiter úgy tűnik, hogy megpihenhet, mielőtt megteszi a következő lépést a 1,4851 dollárnál található ellenállásnál, de a 0,8423 dolláros támaszig való visszaesés sem lehetetlen.

Következtetés

Az elemzők, aki helyesen jósolták meg a Bitcoin rekordot jelentő csúcsát, most az Ethereum néhány versenytársát veszi célkeresztbe, jelentős értéknövekedést várva tőlük. Az olyan érmék, mint a TON, a SOL és a JUP azonban rövid távon kevesebb lehetőséget kínálhatnak. Ezért sok befektető a CYBRO-ra összpontosít. A projekt egyedülálló, Blast blokkláncra épülő piactere, számos lehetőséget rejthet. A CYBRO 2024 második negyedévében készül az indulásra, ami a CYBRO tokenek előértékesítését figyelve meggyőző lehetőséget kínálhat a korai befektetők számára. A jelentős hosszú távú nyereség lehetősége miatt a CYBRO-t érdekes lehetőség a befektetők számára.

Honlap: https://cybro.io

Twitter: https://twitter.com/Cybro_io

Discord: https://discord.gg/xFMGDQPhrB

Telegram: https://t.me/cybro_io

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***