A kripto-guru választásai a 2024-es bikapiacra

A kriptovaluták globális térnyerése egyre szélesebb körökben kelti fel az érdeklődők figyelmét. Mivel a 2024-es bikapiac rengeteg befektetőt érint, a reflektorfény most a legnagyobb potenciállal bíró kriptovalutákra irányul. Cikkünk neves kriptovaluta-elemzőnk válogatását mutatja be, mely a legnagyobb megtérülési potenciállal bírhat a közelgő időszakban.

A BlastUP előértékesítése hamarosan véget ér, ez az utolsó esély!

A BlastUP előértékesítése iránt globális szinten hatalmas érdeklődés figyelhető meg, a projekt átlépte a 6 millió dolláros finanszírozást és már több, mint 15 ezer befektető döntött a BlastUP tokenek vásárlása mellett.

Az előértékesítés május végéig tart, így van még néhány hét beszerezni BLP tokenjeid. Az eszköz egyes elemzők szerint akár 1000%-os megtérülésre is képes lehet, év végére pedig elérheti a 10 dollárt.

előértékesítés, blastup, befektetés

A BlastUP tokenek birtokosai számos kiváltságban részesülhetnek, beleértve a különböző airdropokban való részvételt, az IDO-kban való részvételért járó exkluzív hűségjutalmakat, valamint az extra kamatot a staking lehetőségen keresztül.

A BlastUP képes lehet arra, hogy kiemelkedjen a kriptopiacból. A Blast ökoszisztéma TVL szerint a hatodik legnagyobb blokklánc, valódi hasznosságot kínál a decentralizált applikációk futtatására. A projekt mottója a „Grow faster, earn more” annyi tesz, hogy ’Növekedj gyorsabban, érj el többet’. A BlastUP egyértelműen a piac következő nagy dobása lesz!

>> Az óra ketyeg – vásárolj $BLP tokeneket május vége előtt! <<

Óvatosságra utal a Solana teljesítménye

A SOL SOL Price SOL Price piaci hangulata az elmúlt időszakban rendkívül óvatosnak mutatkozik. A szűk tartományban történő oldalazás arra enged következtetni, hogy a projekt nehézségekbe ütközött. A technikai mutatók ugyanakkor azt sugallják, hogy az árfolyamnak csupán egy nagyobb ellenálláson kell csak túllendülnie, hogy visszatérjen a bikás trendre. A gyors és alacsony költségű hálózat a kereskedők egyik kedvence.

A Worldcoin ellenálló képessége lenyűgöző

Kihívásokkal teli időszakon van túl a Worldcoin, mely a közelmúltban negatív tendenciát mutatott. Hosszú távon az ökoszisztéma és a funkció, melyre létrehozták, hiánypótló alternatívává teheti, mely rugalmasságot tükröz a jelenlegi bizonytalanság ellenére. Amennyiben a W token szélesebb befektetői közösségben is elterjed, kulcsfontosságú megoldásainak hála hatalmas megtérülést generálhat.

Áttörésre vár az Optimism

Az OP 2023 utolsó negyedévének egyik legjobb teljesítményét nyújtó kriptovalutája volt, mely az elmúlt hetekben, hónapokban visszafogott teljesítményt nyújt. Az Ethereum skálázási megoldás azonban rendkívül erős közösséggel rendelkezik fiatal kora ellenére, és habár rövid távon könnyedén meginoghat árfolyama, hosszú távon technológiája az élmezőnybe repítheti.

Optimizmus alakul a Wormhole körül

A Wormhole egy közelmúltban debütált projekt, melynek célja a blokklánc-technológia csúcsra járatása. Az elmúlt időszakban a kereskedők óvatosan álltak hozzá a Wormhole projektjéhez, ugyanakkor volatilitása még mindig rendkívül magas. A közelgő fejlesztések a felhasználói élményt és annak hatékonyságmaximalizálását célozzák meg.

Következtetés

Előfordulhat, hogy a közeljövőben a SOL, a WLD, az OP vagy a W magas szintű volatilitással szembesül, ugyanakkor hosszú távú potenciáljuk megkérdőjelezhetetlen. Amennyiben védeni szeretnéd magad a piaci bizonytalanságoktól, a BlastUP előértékesítését Neked találták ki! A Blast ökoszisztéma gerince innovatív technológiájának köszönhetően piacvezető lehet a következő bikapiac végére!

Weboldal: https://blastup.io/
Twitter: https://twitter.com/Blastup_io
Discord: https://discord.gg/5Kc3nDhqVW
Telegram: https://t.me/blastup_io

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***