Ez az utolsó hét, hogy részt vehetsz a BlastUP előértékesítésében: Eddig 7 millió dollár gyűlt össze

A BlastUP, a Blast elsőszámú launchpadja, az első IDO-k sikeres indításával megerősítette valódi hasznosságát. Ahogy az előértékesítési esemény végéhez közeledik, a BlastUP továbbra is jelentős figyelmet kap a kripto rajongóitól. Az eddig összegyűjtött pénzösszeg megközelíti a 7 millió dollárt. A BlastUP rövid idő alatt hatalmas, szenvedélyes támogatói közösséget épített ki magának.

A jelenleg előértékesítési fázisban lévő BlastUP már bizonyította gyakorlati értékét két IDO sikeres elindításával. Az első, a CYBRO, 140 000 dollárt gyűjtött össze a zártkörű értékesítési körben. Ezt követően a Petobots alig néhány nap alatt lezárta a BlastUP-on keresztül történő zártkörű eladását, amin 75 000 dollárt gyűjtött. A BlastUP a mottójához híven – „Növekedj gyorsabban, érj el többet” – ígéretét kézzelfogható eredményekre váltotta. Ez a rendíthetetlen megközelítés és a vállalásaihoz való ragaszkodás a BlastUP-ot központi csomóponttá tette több mint 15 000 kripto rajongó számára, akik befektettek ebbe a különleges launchpad platformba.

A BlastUP előértékesítési sikere továbbra is magával ragadja a figyelmet, és az eddig összegyűjtött közel 7 millió dollárral kulcsfontosságú mérföldkőhöz közeledik. Már csak néhány nap van hátra az előértékesítés lezárásáig. Ne feledd, még mindig van lehetőség a $BLP megvásárlására, mielőtt az árfolyam az egekbe szökne.

Blast

Siess, és csatlakozz a BlastUP előértékesítéséhez, mielőtt befejeződik

A BLP token korai befektetői számos előnyt kapnak

A BLP, a BlastUP natív tokenje létfontosságú szerepet játszik az ökoszisztémában, fokozva a felhasználók részvételét. A token lehetővé teszi a tulajdonosok számára, hogy részt vegyenek az IDO-kban, és kamatot szerezzenek a seed staking révén, emellett exkluzív hűségjutalmakat kaphatnak. A tulajdonosok a BlastUP-on indított projektekből származó tokeneladásokból származó allokációkból is részesülnek.

Miért vásárolj BLP tokeneket?

  • Airdropokban való részvétel
  • Akár 12%-os éves kamatlábat elérő staking jutalmak
  • Elsőbbségi hozzáférés a BlastUP-on indított, többszintű IDO-khoz, exkluzív hűségjutalmakkal

A BLP tokenek korlátozott kínálata biztosítja a szűkösséget, ami a BlastUP terjeszkedésével potenciálisan növeli az értéküket. A BLP tokenek folyamatban lévő előértékesítése kiemeli a bennük rejlő intelligens befektetési potenciált. Piaci elemzők szerint, míg a $BLP későbbi ára akár 10 dollár is lehet, jelenleg mindössze 10 centbe kerül – ami ígéretes kilátás akár 1000%-os megtérülésre.

Vásárolj $BLP tokeneket MOST a legnagyobb hozamok eléréséért

Széleskörű elismerés és garantált biztonság a BlastUP-nál

A BlastUP gyorsan teret nyert a Blast blokkláncon működő kripto startupok dinamikus indítóközpontjaként, és a teljes lezárt érték alapján benne van a top 10-ben. A Blast virágzó ökoszisztémáján belül a BlastUP létfontosságú szerepet játszik a feltörekvő projektek növekedésének és láthatóságának előmozdításában. A BlastUP ilyen rövid idő alatt is erős hírnévre tett szert, és nagyszámú követővel rendelkezik az X-en, a Telegramon és a Discordon is egyaránt.

Blast

A BlastUP-nál a biztonság és az átláthatóság alapvető fontosságú, ami tükrözi a platform rendíthetetlen elkötelezettségét a felhasználók bizalma és nyugalma iránt. A BlastUP biztonsági protokolljainak szilárd hitelesítését a CertiK és az Assure Defi magas szintű könyvvizsgáló cégek szigorú megfelelőségi ellenőrzései során sikeresen teljesítette, ezzel is növelve hitelességét.

A BlastUP biztonságos környezet fenntartása iránti elkötelezettségét a CertiK lenyűgöző, 100-ból 87-es biztonsági minősítése is alátámasztja. Ez a figyelemre méltó pontszám a BlastUP-ot a 12. helyre rangsorolja a bevezetés előtti biztonsági ranglistán, kiemelve a hatékony és robusztus biztonsági intézkedéseket.

Innovatív startup indítások az AI és a Web3 segítségével

A BlastUP a legmodernebb AI és Web3 technológiák integrálásával átalakítja a startupok hálózatán belüli indítását. A 2026-os stratégiai ütemterv olyan ambiciózus kezdeményezéseket mutat be, mint az AI-alapú IDO-szűrő és a kifejezetten a startup-csapatok számára tervezett AI-eszközök. Ezek a fejlesztések aláhúzzák a BlastUP elkötelezettségét ökoszisztémájának fejlesztése és a blokklánc-innováció vezető pozíciójának megerősítése mellett. Ezekkel az eszközökkel a BlastUP célja, hogy a startupokat a legkorszerűbb erőforrásokkal lássa el, ésszerűsítve indítási folyamataikat és növelve hatékonyságukat.

Következtetés

A BlastUP gyorsan átalakuló szereplővé válik a kriptopénz-indítási szférában. Az AI és a Web3 technológiák erejének kihasználásával, valamint a biztonság és a közösség bevonása iránti erős elkötelezettséggel kombinálva páratlan platformot biztosít a kripto startupok számára. A $BLP tokenek folyamatban lévő előértékesítése egyedülálló lehetőséget kínál arra, hogy csatlakozzanak ehhez az ígéretes projekthez. Mivel az előértékesítés a végéhez közeledik, a hozzáértő befektetőknek érdemes sietniük, hogy megragadják ezt a lehetőséget, és a legjobb áron vásároljanak $BLP tokeneket, ezzel biztosítva részüket a BlastUP jövőbeli eredményeiből.

Weboldal: https://blastup.io
Twitter: https://twitter.com/Blastup_io
Discord: https://discord.gg/5Kc3nDhqVW
Telegram: https://t.me/blastup_io

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***