Bikafutamra hangolva – ezeket az altcoinokat érdemes választani, ha még újonc vagy

A kriptopénzekbe való befektetés izgalmas lehetőségeket tartogathat, különösen egy piaci fellendülés idején. Az újoncok számára a legfontosabb kérdés mindig az, hogy mely altcoinokat válasszák. Ez a cikk az ígéretes kriptovalutákról szól, betekintést nyújtva a virágzó kriptopiac rejtelmeibe. Fedezd fel, mely coinok segíthetnek egy erős és kifizetődő befektetési portfólió kialakításában.

BlastUP-előértékesítés: kiszámíthatóság a változékony kriptotérben

Az előértékesítési tokenek immunisak a piac vad kilengéseire, mivel árukat a kibocsátó határozza meg. A kiszámíthatóság az egyik legfontosabb előnye az olyan előértékesítési projekteknek, mint amilyen a BlastUP.

A BlastUP – a Blast első launchpadje – az egyetlen Layer 2 megoldás, amely natív hozamszerzési lehetőséget kínál ETH-ban és a stabilcoinokban. A platform – előértékesítésének mindössze néhány hete alatt – több mint mint 6 millió dollárt kalapozott össze, ami sokat elmond széles körű elismertségéről a hozzáértő befektetők körében.

A BlastUP tokenek előértékesítése jelenleg is zajlik, így tisztességes esélyt kínál arra, hogy bárki alacsony áron fektethessen be az ígéretes eszközbe.

>> Ne hagyd ki! Vásárolj BlastUP tokeneket a legjobb áron! <<

Azok, akik ebben a szakaszban BlastUP tokeneket vásárolnak, exkluzív hozzáférést kapnak ahhoz az airdrophoz, amely a rendelkezésre álló ingyenes tokenek egy részét fogja szétosztani. A stake-elésen keresztül emellett extra jutalmakhoz juthatnak.

A BlastUP elkötelezett amellett, hogy a Blast oköszisztémán belül erős közösséget építsen, ahol a kölcsönös növekedésből mindenki profitálhat. Az AI- és a Web3-eszközök kombinálására irányuló ambiciózus terveivel a BlastUP célja, hogy egy profitábilis és biztonságos környezetet hozzon létre, amelyen akár DApp-ok is zökkenőmentesen bevezethetők.

A BlastUP jelenleg felfelé ívelő pályán van a közösséget előtérbe helyező hozzáállásának és az innovációnak köszönhetően. Lassan, de biztosan a Blast ökoszisztéma központi szereplőjévé válik, és egészen 2026-ig rendelkezik tervekkel.

>> Ne késlekedj! A BlastUP tokenek kínálata korlátozott – biztosítsd a helyed MOST! <<

Áringadozás a BNB grafikonján

A BNB árfolyama az elmúlt hat hónapban figyelemre méltó emelkedést produkált, 155,08%-os növekedéssel büszkélkedhet a közelmúltbeli csökkenés ellenére. Az elmúlt héten mérsékelt, 2,08%-os emelkedés volt megfigyelhető, ami arra utal, hogy az elmúlt hónapban elszenvedett 1,77%-os csökkenésből potenciálisan helyreállhat. A BNB árfolyama jelenleg 557,7 és 595 dollár között mozog. A coin korrekciós mozgás jeleit mutatja, mivel az alacsony, 29,57-es RSI potenciális túlértékesítésre utal. Ha a lendület felerősödik, akkor a 615,4 dollárnál lévő közeli ellenállást tesztelheti, vagy akár a 652,70 dollár fölé is növekedhet. Ezzel szemben egy visszaesés esetén az 540,80 vagy 503,50 dolláros támaszszintekig húzódhat vissza.

A Toncoin legutóbbi árfolyamtrendjei és előrejelzései

A Toncoin árának alakulása vegyes érzelmeket keltett a kereskedőkben az utóbbi időben. Jelenleg az 5,84 és 7,07 dollár közötti árfolyamsávban mozog, az elmúlt héten enyhe, 10,90%-os csökkenéssel. A hónap azonban fényesebb képet fest, mivel az elmúlt 30 napban 5,40%-os gyarapodást ért el. Az elmúlt hat hónap lenyűgöző volt a Toncoin számára, 161,35%-os növekedéssel. A legközelebbi ellenállási és támaszszintek rendre 7,88 dollárnál, illetve 5,42 dollárnál találhatók. Tekintettel a közelmúltbeli árfolyam-csökkenésre a technikai mutatók további esések lehetőségére utalnak. Elképzelhető, hogy a Toncoin egy jelentős fellendülés előtt még a támaszszintek tesztelésével fog bíbelődni. Úgy tűnik, hogy a piac jelenleg korrekciós fázisában van.

Korrekciós fázisban a Polkadot

A Polkadot az utóbbi időben változatos teljesítményt mutatott. A coin 6,46 és 7,35 dollár között cserél gazdát, valamivel a 7,32 dolláros 10 napos mozgóátlag és a 7,37 dolláros 100 napos mozgóátlag alatt. A 29,28-as RSI és a 3,02-es sztochasztikus RSI gyengeségre, túladottságra utal. Az elmúlt héten a DOT 2,15%-kal emelkedett, de az elmúlt hónapban 4,69%-kal csökkent. A mögöttünk álló hat hónapot tekintve egy jelentős, 35,88%-os nyereség figyelhető meg. Mivel az MACD enyhén negatív (-0,096), a coin árfolyammozgása jelenleg inkább korrekciósnak tűnik. Az ellenállás 7,77 dollárnál, míg a támasz 5,99 dollárnál várakozik, így a befektetők ezeket a szinteket figyelik potenciális árfolyam-irányjelzőkként.

Összegzés

A mostani bikafutamra finomhangolt portfólióban a BNB, a TON és a DOT olyan opciók, amelyek talán kevesebb rövid távú nyereséget kínálnak, azonban szilárd alapot nyújtanak a diverzifikációhoz. A fentiek közül a BlastUP rendelkezik a legnagyobb potenciállal, erős koncepciója és a Blast ökoszisztémába való integrációja miatt. Ez a pozicionálás jelentős előnyökkel járhat azok számára, akik a mai, gyorsan fejlődő piacon a legígéretesebb növekedési lehetőségeket keresik.

Weboldal: https://blastup.io/
Twitter: https://twitter.com/Blastup_io
Discord: https://discord.gg/5Kc3nDhqVW
Telegram: https://t.me/blastup_io

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért, és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta-, CFD-, token-, metaverse-, DeFi-, play-to-earn- és ICO-/STO-/SAFT-befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***