A legmagasabb megtérülést most az ETFSwap (ETFS), a Ripple (XRP) és a Polygon (MATIC) biztosítja

A 2024-es év rendkívül erősnek bizonyul a kriptovaluták szempontjából. A befektetők élénk érdeklődést mutatnak az eszközök iránt, melyek hatalmas megtérülést generálhatnak. Listánkon az ETFSwap (ETFS) mellett a Ripple (XRP) és a Polygon (MATIC) szerepel, mint a legmagasabb ROI-t ígérő projektek.

Az ETFSwap (ETFS) a lehető legjobb választás 2024-ben

A forradalmian új, tokenizált ETF kereskedési platform, az ETFSwap (ETFS) a listánk első helyén található a potenciálisan legmagasabb ROI-val kecsegtető projektek között.

Ahogy a valós eszközök tokenizálása (RWA-k) egyre népszerűbb, úgy kerülnek elő a blokklánc alapú projektek, melyek ezt biztosítani tudják. A BlackRock kirobbantotta a tüzet és hozzáférést biztosít a befektetők számára a 7 milliárd dolláros piachoz, mely előrejelzések szerint 2030-ra akár 16 000 milliárd dollár is lehet.

Az ETFSwap (ETFS) platformja hozzáférést biztosít ehhez a több ezer milliárd dolláros piachoz, mivel nemcsak az intézményi, de a lakossági befektetők számára is biztosítja a lehetőséget az RWA-k és ETF-ek kereskedéséhez, kiaknázva ezzel a felhalmozott tőke számára a lehető legnagyobb megtérülést. A platform további előnye a kripto-ETF-ek elérése és több piacot érintő átváltás.

Decentralizált pénzügyi platformként az ETFSwap (ETFS) 24 órás kereskedési szolgáltatást, valós idejű elszámolásokat és azonnali likviditást biztosít a felhasználók számára. A platformon lévő összes okosszerződést átvizsgálták, a CyberScope, vezető blokklánc-biztonsági cég pedig auditálta ezeket. A vizsgálat eredménye azt mutatja, hogy a platform rendkívül biztonságos.

Ha a következő bikapiacon a lehető legmagasabb megtérülés elérése a cél, akkor az ETFSwap natív tokenjét, az ETFS-t Neked találták ki, mely akár 87%-os éves hozamot érhet el. Amennyiben nem szeretnél lemaradni az akár 50-szeres tőkeáttétel nyújtotta kereskedési lehetőségről, vagy a 10-szeres tőkeáttételű ETF-kereskedésről, akkor itt a helyed, mivel ezekkel a funkciókkal maximalizálhatod haszonkulcsaidat.

Az ETFS tokenek előértékesítése javában zajlik, jelenleg 0,00854 dolláros áron. Az ár a következő szakaszban várhatóan 0,01831 dollárra emelkedik a második szakaszban, szóval érdemes cselekedni korai befektetőként és megcélozni a 100-szoros növekedést a kezdetektől.

Az előértékesítés első szakaszában már közel 70 millió token fogyott el, az értékesítési volumen pedig azt jelzi, hogy a globális szintű befektetői bizalom megvan az ETFSwap (ETFS) csapata iránt. A legmerészebb elemzések szerint a tokenek akár a 30 dollárt is elérhetik indulás után.

Fellendülésre számít a Ripple (XRP) a SEC-per közeledtével

Az XRP összetett kereskedési mintája kirajzolódni látszik az elmúlt hetek bizonytalansága után. A token árfolyama 0,5144 dollár körül kereskedik, 1,21%-os csökkenést jelezve az elmúlt 24 órában. A token kereskedési volumene ennek ellenére stabilan emelkedik és elérte a 772 millió dollárt is, mely 62,96%-os emelkedést jelent.

Ez a növekedés annak köszönhető, hogy a kereskedők szoros figyelemmel követik az amerikai tőzsdefelügyelet és a Ripple (XRP) közötti per alakulását, mely jelentősen befolyásolja az XRP piaci teljesítményét.

Az a veszély, miszerint a Ripple (XRP) akár 2 milliárd dolláros bírságot is fizethet a tőzsdefelügyeletnek, csökkenti a befektetői bizalmat a projekt iránt. Ennek ellenére az XRP közössége rendkívül erős, bíznak benne, hogy választásuk hatalmas megtérüléssel kecsegtethet, így a jelenleg 7. legnagyobb projektnek helye van listánkon az ETFSwap (ETFS) mögött.

A Polygon (MATIC) elmaradhat az ETFSwap-tól (ETFS)

A Polygon-network az egyik legnagyobb és legismertebb második skálázási megoldása az Ethereumnak, mely biztosítja a fejlesztők számára, hogy akár egyetlen kattintással saját blokkláncot hozhassanak létre, és tesztelhessék, hogy kompatibilis-e az Etheruem hálózatával.

Mindössze három hónappal azután, hogy Matic Network-ről Polygon Network-re változtatta brandjét a csapat, 2021 májusában történelmi csúcsot ért el, 2,40 dollárt. A token két évig kereskedett 0,04 dollár alatt, majd végül 7000%-os áremelkedést produkált

A MATIC jelenlegi ára 0,69 dollár körül kereskedik, jelentősen elmaradva mindenkori csúcsától. 2024-ben a MATIC értéke 28,23%-kal csökkent, ugyanakkor a befektetői közössége rendkívül erős.

Tudj meg többet az ETFS tokenek előértékesítéséről!

Látogass el az ETFswap előértékesítési oldalára!

Csatlakozz az ETFSwap közösségéhez!

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***