A top 4 altcoin, ami uralni fogja a következő bikafutamot

A kriptopiacot újjáéledt optimizmus tölti el, ahogy egy új bikafutam kezd formát ölteni. Az alábbiakban négy alternatív kriptovalutát mutatunk be, amelyek képesek lehetnek az élre törni. A tömegből robusztus technológiájukkal, növekvő közösségeikkel és jelentős hozamot ígérő potenciáljukkal emelkednek ki. Ha közelebbről is szemügyre vesszük a 4 altcoin által kínált lehetőségeket, könnyen felfedezhetjük bennük a kriptovilág új nagyágyúit. Így jobb szemfülesnek lenni, hiszen senki sem akar lemaradni a kifizetődő kriptobefektetésekről.

A CYBRO előértékesítés szélsebesen száguld és 25 millió token már el is kelt

A CYBRO egy olyan egyedi jellemzőkkel rendelkező piactér, amely remekül hasznosítja a Blast blokklánc hozampotenciálját. A korai befektetők számára kedvező feltételekkel kínál belépési lehetőséget a projektbe, a CYBRO token előértékesítése révén.

A jelenlegi szakaszban a CYBRO tokenek a jövőbeli piaci árukhoz képest 3-szor alacsonyabb áron kaphatók, ami 200%-os megtérülést jelenthet. A token kínálata viszont korlátozott és közel 25 millió már gazdára is talált belőlük. Így jobb, ha tudod, hogy minél korábban vásárolsz, annál nagyobb kedvezményt kapsz.

Vegyél $CYBRO-t a lehető legjobb áron MOST és szerezz 200%-os profitot

A CYBRO tokennel lehetőség van a pénzvisszatérítésre, a kereskedési és hitelezési műveletek kedvezményes díjainak kihasználására, a stakelési jutalmak megszerzésére, az exkluzív Airdropra és a biztosítási programban való részvételre. Mindez erős alapot teremt a CYBRO-nak, ezáltal értéke emelkedésnek indulhat a TGE után, 2024 harmadik negyedévében.

A CYBRO által képes lehetsz növelni befektetéseidet is azzal, hogy különböző vault-okba fektetsz a Blast-on, az egyetlen Layer 2 blokkláncon, amely alapértelmezett hozamot kínál az ETH és a stabilérme stakelésre. Az eszköz elsődleges célja, hogy a felhasználók számára a lehető legmagasabb hozamot biztosítsa különféle stratégiákon keresztül, miközben egyszerű és átlátható felületet nyújt számukra.

A mai napon 66%-os kedvezménnyel vehetsz CYBRO-t! Az ajánlat korlátozott ideig érvényes!

A NEAR Protocol ármozgása és jövőbeli kilátásai

A NEAR az elmúlt 6 hónapban számottevő emelkedést produkált, ugyanis 320,17%-ot ugrott. Az elmúlt hónapban 9,54%-kal nőtt, ami egy pozitív jel. Az előző héten azonban enyhe, 4,37%-os visszaesést szenvedett el. Jelenleg a NEAR árfolyama 6,71 és 8,68 dollár közötti tartományban mozog. A piaci mutatók azt sugallják, hogy a NEAR pillanatnyilag sem impulzív, sem korrekciós fázisban nincs. A viszonylag stabil mozgóátlaggal a NEAR hamarosan tesztelheti a legközelebbi ellenállási szintet 9,59 dollárnál. Ha ezt sikerül áttörnie, akkor a következő cél a 11,56 dolláros szint lehet. Ugyanakkor, az 5,65 dolláros, majd a 3,68 dolláros támogatási szintekre kell figyelni, ha csökkenő tendencia alakulna ki.

A Render (RNDR) árfolyam változása és előrejelzése

A Render is meglehetősen aktív mostanában, az aktuális árfolyam 9,38 és 11,11 dollár között ingadozik. Az árszint ezen a héten 4,43%-kal csökkent, de az elmúlt hónapban 9,66%-ot erősödött. Az elmúlt 6 hónapot tekintve az eszköz lenyűgöző módon, 199,30%-kal emelkedett. Az RNDR következő ellenállási szintje 12,17 dollárnál van, a támogatási szint pedig 8,71 dollárnál. Az érme mozgása inkább korrekciósnak mondható, mivel a 10 napos és a 100 napos átlagár alatt mozog, ami 10,31 és 10,70 dollár. Azonban a 35,52-es RSI érték azt jelzi, hogy nincs a túlvásárolt tartományban, és a viszonylag alacsony Stochastic érték alapján még lehet hely a felfelé irányuló mozgásra. A negatív MACD szint szintén óvatosságra int a bikás momentummal kapcsolatban.

A Blur (BLUR) árfluktuációja és prognózisa

A Blur jelenlegi árfolyama 0,33 és 0,38 dollár között fluktuál és a közelmúltban lefelé húzó tendencia volt tapasztalható, mivel az érme az elmúlt hónapban 5,84%-ot, az elmúlt 6 hónapban pedig 36,93%-ot esett. A legközelebbi ellenállási és támogatási szintje 0,41 és 0,31 dollárnál van. A Blur árfolyammozgásai az utóbbi időben korrekciósnak tűnnek, mivel az olyan mutatók, mint a 44,69-es RSI és a 27,61-es Stochastic érték az erős vásárlói kedv hiányára utalnak. Annak ellenére, hogy az elmúlt hét jelentős visszaesését 10,40%-os emelkedés követte, az érme egyszerű mozgóátlagai (a 10 napos 0,42 dollárnál és a 100 napos 0,40 dollárnál) arra utalnak, hogy a Blur potenciális fellendülésnek nézhet elébe, ha le tudja küzdeni a közvetlen ellenállási szinteket, megcélozva a második ellenállási szintet 0,46 dollárnál.

Következtetés

A kialakulóban lévő idei bikafutam során az olyan altcoinok, mint a NEAR, az RNDR és a BLUR hívják fel magukra a figyelmet. A gyors nyereségre való potenciáljuk azonban nem biztos, hogy fel tudja venni a versenyt a CYBRO által kínált egyedülálló lehetőséggel. Ez a platform, amely a Blast blokkláncán működik, alapjaiban változtathatja meg a nyereségszerzést a kriptoszektorban. A 2024 második negyedévében megjelenő eszköz kitűnik a többi token közül, leginkább sikeres előértékesítésének hála. A kedvező feltételeket kereső befektetőknek érdemes megragadniuk ezt az alkalmat, hogy még időben lecsaphassanak a CYBRO-ra.

Weboldal: https://cybro.io
Twitter: https://twitter.com/Cybro_io
Discord: https://discord.gg/xFMGDQPhrB
Telegram: https://t.me/cybro_io

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***