Ideje felkészülni az altcoinok masszív felfutására

A kriptopiacon tapasztalható euforikus hangulat könnyedén előidézhet egy hihetetlen felfutást. Ezt támasztja alá az Ethereum-alapú ETF jóváhagyása is, mely elérhetővé teszi a kriptovalutákat egy szélesebb befektetési közönség előtt. Cikkünk azt vizsgálja, hogy melyik altcoinok profitálhatnak az Ethereum-ETF jóváhagyásából.

BlastUP előértékesítés: kiszámíthatóság volatilis időkben

Az előértékesítési tokenek immunisak a piac hullámzásaira azáltal, hogy fix árakon megvásárolhatók a kampány különböző szakaszaiban. Ezáltal a BlastUP rendkívül kiszámítható árfolyamokon mozoghat a következő időszakban, ez pedig hatalmas előny lehet!

A BlastUP a Blast ökoszisztéma első indítópultja, az egyetlen Layer 2-es megoldásé, mely natív hozamot kínál nemcsak a stablecoinokra, hanem az Ethereumra is. Az előértékesítési kampány sikerét mutatja, hogy a platform néhány hét alatt több, mint 6 millió dolláros finanszírozásra tett szert, mely a tapasztalt befektetők elismerését mutatja.

A BlastUP tokenek előzetes értékesítése továbbra is folyamatban van, ez pedig lehetőséget ad a befektetőknek, hogy a lehető legalacsonyabb áron fektessenek be ebbe az ígéretes projektbe.

>> Ne maradj le! Vásárolj BlastUP tokeneket a lehető legjobb áron! <<

A BlastUP token-tulajdonosok olyan exkluzív előnyöket élvezhetnek, mint az airdropok-ban való részvétel, különleges IDO-jutalmak és lehetőség extra staking-kamatok beváltására.

Ahogyan a BlastUP folyamatosan előretör, továbbra is elkötelezett amellett, hogy egy globális, közösség-orientált központot hozzon létre a Blast számára, mely támogatja a startupok fejlődését. A BlastUP rohamosan hódít, az ökoszisztéma minden résztvevője legnagyobb örömére.

A BlastUP fejlesztési terve 2026-ig nyilvánosan elérhető, az AI-vezérelt eszközök és a közösségi piactér hamarosan megérkezik a platformra, ezzel tovább gazdagítva az ökoszisztémát! A projekt elsődleges célja segíteni a kriptovaluta startupokat a gyorsabb növekedésben és a magasabb elérésben, mely a csapat mottója.

>> Csatlakozz MOST a BlastUP előértékesítéséhez, és használd ki a korai előnyöket! <<

A Polkadot következő lépése

A DOT az elmúlt időszakban változatos teljesítményt nyújtott, árfolyama 6,46 – 7,35 dollár között ingadozott. A 10 napos egyszerű mozgóátlagot (7,32 dollár) éppen, hogy meghaladja a 100 napos (7,37 dollár), ezen mozgóátlagok alatt helyezkedik el most a DOT, melynek 30 alatti RSI-je trendfordulást prognosztizál a következő időszakra. Ahhoz, hogy a bikás pálya visszaálljon, a DOT-nak meg kellene ugrania a 7,77 dolláros ellenállást, különben az 5,99 dolláros szint nyújthat támaszt.

Izgalmas jövő vár a NEAR Protocol-ra

A NEAR az egyik leginkább felkapott kriptovalutának számított az elmúlt félévben, árfolyama 320%-kal emelkedett. Jelenleg 6,71 – 8,68 dollár között ingadozik a NEAR, mely hamarosan tesztelheti a 9,59 dolláros ellenállást. Amennyiben ezt sikerrel veszi, a következő cél 11,56 dollárnál található. Ellenkező esetben, az 5,65 dolláros támogatási szintre és a 3,68 dolláros biztonsági hálóra kell majd figyelni.

Előrejelzés a Render számára

Az RNDR az egyik legjobb teljesítményt nyújtó AI-kriptovaluta, árfolyama 9,38 – 11,11 dollár között mozgott az elmúlt napokban. Annak ellenére, hogy a héten 4,43%-os csökkenést tapasztalhattunk az RNDR árfolyamában, az elmúlt félévben közel 200%-kal nőtt az értéke. A következő ellenállási szint 12,17 dollárnál található, ehhez azonban meg kell tartania a 8,71 dolláros támaszt. RSI-je jelenleg 35/100, közel lehet a trendforduló. A negatív MACD azonban óvatosságra inti a befektetőket.

Következtetés

Az Ethereum-ETF jóváhagyása könnyedén átterelheti a befektetők figyelmét a Bitcoinról az altcoinokra, az olyan felkapott altcoinok pedig, mint a DOT, a NEAR vagy az RNDR hihetetlen felfutásba kezdhetnek. Rövid távon azonban érdemes a BlastUP-ra figyelni, melynek előértékesítési kampánya hamarosan véget ér. A Blast ökoszisztéma gerince, innovatív technológiájának köszönhetően rendkívül erős választásnak bizonyulhat.

Weboldal: https://blastup.io/
Twitter: https://twitter.com/Blastup_io
Discord: https://discord.gg/5Kc3nDhqVW
Telegram: https://t.me/blastup_io

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***