A legjobb kriptovaluták, amelyeket érdemes megvásárolni az Ethereum ETF által kiváltott bikafutás előtt

Az Ethereum-alapú tőzsdén kereskedett alap (ETF) elindításával egyre nagyobb az izgalom a kriptopiacon. Ez a lépés várhatóan újabb befektetési hullámot vonz majd, ami jelentős fellendülést indíthat el a szektorban. A befektetők igyekeznek azonosítani azokat a kriptovalutákat, amelyek a leginkább profitálhatnak ebből a fejleményből. A cikk olyan ígéretes kriptovaluták listáját mutatja be, amelyeket a befektetők még a várható rally beindulása előtt megfontolhatnak.

A BlastUP előértékesítés elérte a 6 millió dollárt, a befektetők igyekeznek megvenni a $BLP-t még május vége előtt

A BlastUP előértékesítés a végéhez közelít, és már fontos küszöböt lépett át: eddig több mint 6 millió dollár gyűlt össze. Több mint 15 000 hozzáértő befektető már megvásárolta a BlastUP tokeneket, mielőtt azok értéke az egekbe szökne.

Az előértékesítés május végéig tart, így még van időd arra, hogy növeld kriptoállományodat a BlastUP-pal, a robbanásszerű, akár 1000%-os hozamot ígérő eszközzel. A tokeneket jelenleg néhány amerikai centért árulják, de az előrejelzések szerint az év végére elérhetik a 10 dollárt.

A BlastUP tokenek tulajdonosai számos kiváltságot élvezhetnek, beleértve az airdropban való részvételt, az IDO-kban való részvételért járó exkluzív hűségjutalmakat, valamint a staken keresztül történő kamatszerzés lehetőségét.

A BlastUP kiemelkedik a tömegből a kriptovilágban. A Blast, a TVL hatodik legnagyobb blokklánca által támogatott projekt valódi hasznosságot kínál a DApp-vállalkozások launchpad platformjaként. A BlastUP mottójával – növekedj gyorsabban és keress többet  elkötelezett a blokklánc startupok sikerének előmozdítása mellett. Akik most csatlakoznak a BlastUP-hoz, egy olyan projekt részévé válnak, amely arra van kihegyezve, hogy a következő nagy dobás legyen ebben a bikafutásban.

> Az óra ketyeg – Vásárolj $BLP-t még május vége előtt! <<

XRP ármozgás: Rövid elemzés

Az XRP ára jelenleg 0,49 és 0,53 dollár között mozog. A közeli ellenállási szint 0,55 dollárnál van, ami arra utal, hogy ha az árfolyam emelkedik, akkor ott akadályba ütközhet. Ezzel szemben, ha az ár csökken, akkor 0,47 dollárnál van a támasz, ahonnan esetleg visszapattanhat. Az elmúlt héten az XRP értéke enyhén, 1,35%-kal emelkedett, de ha az elmúlt egy és hat hónapot nézzük, akkor 5,29%-os, illetve 15,18%-os csökkenés tapasztalható. Jelenleg az árfolyam nem mutat erős emelkedő vagy csökkenő tendenciát, amit a 46,96-hoz közeli semleges RSI és a nulla közeli MACD-szint is jelez. A rövid és hosszú távú átlagok, amelyek ugyanazon a szinten (0,53 $) ülnek, szintén az ár stabilitására utalnak egyelőre. Ezen metrikák alapján úgy tűnik, hogy az XRP Price XRP Price árfolyama inkább konszolidációs fázisban van, minthogy jelentős impulzív vagy korrekciós mozgásokat végezzen.

Blur (BLUR) ármozgás és jövőbeli kilátások

A Blur jelenlegi árfolyama 0,33 és 0,38 dollár között mozog, és a közelmúltban lefelé irányuló nyomás volt tapasztalható, mivel az érme az elmúlt hónapban 5,84%-ot, az elmúlt hat hónapban pedig 36,93%-ot esett. A legközelebbi ellenállás és támasz szintje 0,41 $ és 0,31 $. A Blur árfolyammozgásai az utóbbi időben korrekciósnak tűnnek, mivel az olyan mutatók, mint a 44,69-es RSI és a 27,61-es alacsony sztochasztikus érték az erős vásárlói lendület hiányára utalnak. Annak ellenére, hogy az elmúlt héten jelentős esés következett be 10,40%-os emelkedéssel, az érme egyszerű mozgóátlagai (10 napos 0,42 $-nál és 100 napos 0,40 $-nál) arra utalnak, hogy a Blur potenciális emelkedésnek nézhet elébe, ha le tudja küzdeni a közvetlen ellenállási szinteket, megcélozva a második ellenállási szintet 0,46 $-nál.

Sei: Enyhe turbulencia rövid távon, de a jövő fényes

A SEI árfolyama 2,77%-ot esett az elmúlt héten, az elmúlt hónapban pedig 20,38%-ot. Azonban továbbra is jóval a hat hónappal ezelőtti szint felett van, és 111,05%-os erősödéssel büszkélkedhet. Jelenleg 0,45 és 0,59 dollár között kereskedik. A SEI a következő akadályt a 0,67 dolláros ellenállási szintnél találja, míg a támasz 0,37 dollárnál van. Az érme korrekciós fázisban van, amit az olyan mutatók is jeleznek, mint az alacsony 30,51-es RSI és a 14,68-as sztochasztikus szint, ami azt mutatja, hogy túladott lehet. Az éppen nulla alatti MACD megerősíti ezt a korrekciós tendenciát.

Következtetés

Amikor a növekedési potenciált vizsgáljuk egy bikafutás közepette, a figyelem több érme felé fordul. Az XRP, a BLUR és a SEI szerepet játszanak, de a közvetlen kilátásaik szerénynek tűnnek. A BlastUP jelentős ígéretekkel tűnik ki innovatív koncepciója és a már kialakult Blast ökoszisztémába való beilleszkedése miatt. Ez a BlastUP-ot ígéretes jelöltként pozícionálja a fokozott figyelemre és növekedésre a jelenlegi piaci trendben.

Weboldal: https://blastup.io/
Twitter: https://twitter.com/Blastup_io
Discord: https://discord.gg/5Kc3nDhqVW
Telegram: https://t.me/blastup_io

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***