Mit mondanak a szakemberek a Bitcoinról, a Tronról és a Raboo-ról?

A kriptovalutákkal foglalkozó szakemberen rendkívül izgatottan várják a Bitcoin dominancia hatásait a kriptopiacra. Miközben a világ vezető kriptovalutája ismét történelmi csúcsát ostromolja, a Tron (TRX) az egyik legjobban teljesítő kriptovaluta lehet az évben, köszönhetően annak, hogy a napi tranzakciók számában már felülmúlta a Solana-t is.

A Raboo ($RABT) egy új, innovatív mémcoin a piac, mely jelenleg előértékesítési szakaszában van, ugyanakkor a jelek szerint az AI- és SocialFi területen hihetetlenül erős projekt könnyedén átalakíthatja a teljes mémpiacot, elindulása után pedig akár 100-szoros növekedésre is képes lehet.

Bitcoin: hosszú távon hihetetlenül bikás

A CoinMarketCap adatai szerint a Bitcoin (BTC) 2024. március 14-én érte el történelmi csúcsát, a 73 750 dollárt, majd ezt követően hanyatlásnak indult. A korrekciót követően azonban a kriptovaluta ismét mindenkori csúcsát ostromolja.

Meglepő módon annak ellenére, hogy a Bitcoin felívelő szakaszban van, a kis mennyiségű BTC-vel rendelkező tárcák úgy döntöttek, hogy elkezdik értékesíteni készleteiket profitrealizálás céljából. A Santiment adatkövető platform bejegyzése szerint több, mint 182 ezer 0,1 BTC-nél kevesebb egyenleggel rendelkező tárcáról történt kiáramlás az elmúlt hetekben.

A BTC-felhalmozódás ennek ellenére azonban még mindig folyamatban van, az 1000 vagy annál több BTC-vel rendelkező tárcák folyamatosan vásárolnak a kisebb-nagyobb áresések következtében, mennyiségük 53,8 millióra nőtt.

A szakértők szintén vegyes válaszokat adnak a Bitcoin BTC Price BTC Price teljesítményével kapcsolatban. Rövid távon mindenki az eszköz csökkenésére számít, hosszú távú növekedési potenciálja azonban megkérdőjelezhetetlen. Javaslatuk szerint érdemes továbbra is tartani a BTC-állományt, mivel ez segíthet ismét csúcsra törni az eszköznek.

Tron: növekszik az aktív címek száma

A legfrissebb adatok szerint a Tron (TRX) jelentős előrelépést tapasztalt a DeFi-szektorban annak ellenére, hogy számos Layer 1-es vetélytárssal rendelkezik. A Tron 2024 első negyedévében átlagosan napi 1,5 millió aktív címet tartott fenn, ami szerény, 4%-os növekedést jelent 2023 utolsó negyedévéhez képest.

A második negyedévben a napi aktív címek száma átlagosan 2,4 millióra nőtt, ez pedig megközelítette a Solana magasságát is. Ez az emelkedés figyelemreméltó, 50%-os növekedést jelent az előző hónapokhoz képest.

Ezzel együtt nőtt a Tron natív tokenjének, a TRX-nek is az árfolyama, mely az elmúlt hónapban elérte a 0,1239 dollárt, ezzel pedig 8,6%-os értéknövekedést mutatott be. Egyes előrejelzések szerint a TRX 2024 harmadik negyedévére elérheti a 0,15 dollárt is.

Raboo: forradalmasíthatja a mémkultúrát,100-szoros megtérülés

Idén rendkívül erős piaca van a mémcoinoknak, azonban a Raboo hangosabb, mint az összes többi név. Ez az előértékesítési szakaszban lévő token a következő bikapiac egyik szenzációja lehet, a szakértők szerint 100-szoros növekedésre is lépes lehet. A mémrajongók összekapcsolásával és a közösségi média adta lehetőségek kihasználásával foglalkozó projekt Post-to-Earn funkciójával bevételszerzési lehetőséget kínál minden elérés után.

A Raboo AI-vezérelt funkciói, vonzó ökoszisztémája és rendkívüli közössége a mémcoinok vezérévé teheti a következő ciklusban, az előértékesítés során 1,134 milliárd $RABT tokent kínálnak eladásra, mely globális szinten hatalmas érdeklődésnek örvend.

A platform emellett számtalan lehetőséget kínál a korai befektetőknek bevételeik maximalizálása érdekében, beleértve az exkluzív NFT-k elindítását és a crypto burn eseményeket. Az előértékesítési kampány harmadik szakaszában a $RABT tokenek ára 0,0042 dollár. Egyes elemzők szerint az $RABT akár 100-szoros növekedésre is képes lehet a következő bikapiacon.

Következtetés

Míg a szakértők pozitív véleménnyel vannak a Bitcoinról és a Tronról, a Raboo lehet az a projekt, mely az igazi parabolikus növekedést fogja generálni a következő hónapokban. Az előértékesítési kampányt remekül menedzselő projekt natív tokenjében nemcsak az elemzők, hanem a közösség szerint is benne van a 100-szoros rally.

Csatlakozz a Raboo előértékesítéséhez az alábbi linkre kattintva!

Telegram: https://t.me/RabootokenPortal

Twitter: https://twitter.com/Raboo_Official

***Figyelem! Fenti írásunk egy támogatott vendégtartalom. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***