Kriptók a Holdra: 5 érme, mely árfolyama az egekbe szökhet

A kriptopiac az izgalomtól pezseg, ahogy a 2024-re várt bikafutam beindul. A befektetők a következő nagy mozgatórugókat keresik a kriptotérben. Ez a cikk öt, jelentős növekedésre esélyes kriptovalutát mutat be. Mindenki számára nélkülözhetetlen olvasmány, aki a gyorsan fejlődő kriptoszcénában szeretne az élen járni. A hangsúly azokra a tokenekre helyeződik, amelyek erős potenciált mutatnak a nyereségre a közeljövőben.

A CYBRO a tokenelőértékesítésével egy kriptobálna radarjára kerül

A CYBRO egy új aggregátor platform a Blaston, amely a magas jövedelmek felé vezető úton halad az L2 blokkláncon. A Blast arról híres, hogy egyedülálló módon bőkezűbb hozamot kínál az ETH és a stabilcoinok számára, mint amit más L2 megoldások nyújtanak. A CYBRO jelentős szerepet játszik ebben az ökoszisztémában, mivel segít a felhasználóknak, hogy a legtöbbet hozzák ki ebből a kulcsfontosságú előnyből.

Jelenleg a CYBRO natív tokenjét mindössze 0,02 dollárért meg lehet vásárolni, ami elképesztő, 66%-os kedvezményt jelent a jövőbeli tőzsdei árhoz képest, ami 200%-os megtérülést biztosít. Az a pletyka járja, hogy egy kriptobálna számos $CYBRO token vásárlását fontolgatja, hogy bebiztosítsa a helyét ebben az ígéretes projektben. A teljes kínálat mindössze 21%-át osztották ki az előértékesítésre, és körülbelül 25 millió token már elkelt.

Vásárolj $CYBRO-t 66% kedvezménnyel, amíg lehet – a kínálat korlátozott!

A CYBRO tokentulajdonosok staking jutalmakban, exkluzív Airdropban, piaci cashbackben, csökkentett kereskedési és hitelezési díjakban, valamint házon belüli biztosítási programban részesülnek.

A CYBRO a Blast ökoszisztémán belüli és azon túli változatos befektetéseken keresztül lehetővé teszi a kriptónövekedést, a konzervatívtól a magas hozamú stratégiákig. Prioritásként kezeli a hozam maximalizálását hatékony kriptotranzakciókkal. A jövőbeli fejlesztések közé tartozik az AIBroker a chatbot-asszisztált befektetésekhez és a One-Click Investment a hozamok optimalizálásához a DeFi és CeFi integráción keresztül.

Növeld kriptoportfólió a CYBRO-val! Csatlakozz MOST a jövőbeni akár 200%-os hozamokért!

Render árfolyammozgás és előrejelzés

A Render érme a közelmúltban sok pozitív mozgást látott, az ára 12,51%-ot ugrott egy hét alatt és lenyűgöző 24,38%-ot egy hónap alatt. Az elmúlt hat hónap alatt még 251,95%-kal is megugrott. Jelenleg az érme 9,38 és 11,10 dollár között mozog. A 12,17 dollár közelében ellenállásba ütközhet, és ha ezt átlépi, a következő szint, amit figyelni kell, a 13,89 dollár. A támaszszintek 8,71 és 6,99 dollárnál vannak. A mutatókat nézve úgy tűnik, hogy az érme árfolyama emelkedő trendben van, mivel a jelenlegi árfolyam a 11,23 dolláros 10 napos átlag és a 10,58 dolláros 100 napos átlag felett van. Az 57,50-es RSI semleges trendre utal, az enyhén pozitív MACD szint pedig folyamatos lendületre. Ezzel az akcióval rövid távon láthatjuk, hogy az érme folytatja a folyamatos emelkedést.

Blur árfolyamelemzés és előrejelzés

A BLUR jelenleg 0,33 és 0,38 dollár között kereskedik. Az elmúlt héten 17,40%-kal emelkedett, de az elmúlt hónapban 3,93%-kal esett. Az elmúlt hat hónapot tekintve az árfolyam enyhén, 1,81%-kal csökkent. A legközelebbi ellenállási szint 0,41 dollárnál, a legközelebbi támaszszint pedig 0,31 dollárnál található. A BLUR mozgása azt mutatja, hogy korrekciós fázisban lehet, mivel az árfolyam a 10 és a 100 napos átlag alatt van, és az alacsony sztochasztikus és RSI azt jelzi, hogy nem túlvásárolt.

Sei árfolyamelemzés és jövőbeli kilátások

A Sei (SEI) az elmúlt hat hónapban jelentős emelkedésen ment keresztül, az árfolyam 172,39%-kal ugrott meg. A jelenlegi ára 0,45 és 0,59 dollár között ingadozik. Rövid távon a Sei egy hónap alatt 7,45%-ot esett, de az elmúlt héten 19,72%-kal visszapattant. Figyelembe véve a 33,53-as RSI-t és a 16,74-es sztochasztikus értéket, úgy tűnik, hogy az érme korrekciós fázisban van. Az érme a 0,67 dolláros szintnél közvetlen ellenállással szembesül, és 0,37 dollárnál talál kezdeti támaszt. Ha ez alá esik, a következő jelentős támaszszint a 0,23 dollárnál található, míg a feletti áttörés a 0,81 dolláros ellenállási szint felé vezethet. A 10 és 100 napos mozgóátlagok szoros egyezésével a Sei a következő nagy lépésre készülhet.

Pyth Network jelenlegi árpályája és előrejelzése

A Pyth Network ármozgásai jelenleg többnyire korrekciósak. Az elmúlt hét árfolyamtrendje körülbelül 12,63%-os emelkedést mutat, de a havi nézet másról árulkodik, 31,69%-os csökkenéssel. A nagyobb képet nézve, az elmúlt hat hónapban 18,41%-os emelkedés volt tapasztalható. A PYTH jelenleg 0,35 és 0,44 dollár között ingadozik. A piac fellendülhet, ha áttöri a 0,50 dolláros ellenállást, de ha esik, akkor 0,32 dollár körül találhat támaszt. Az 50 alatti RSI és az alacsony sztochasztikus érték miatt a jelenlegi lendület gyenge. Az érme mozgása jelenleg nem erős.

Következtetés

Egy lendületes piacon elengedhetetlen, hogy az erős növekedési kilátásokkal rendelkező érmékre összpontosítsunk. Az RNDR, a BLUR, a SEI és a PYTH jelenthet némi lehetőséget, de rövid távon nem biztos, hogy jelentős mozgást láthatunk náluk. Ehelyett a reflektorfény a CYBRO-ra kerül, egy egyedülálló platformra, amely készen áll arra, hogy kihasználja a Blast blokklánc hozamképességét. Mivel az első indulás 2024 második negyedévében várható, a CYBRO arra ösztönzi a befektetőket, hogy korán szálljanak be. A CYBRO tokenek előértékesítéséhez való csatlakozással a résztvevőknek esélyük van arra, hogy potenciálisan előnyös feltételekkel biztosítsák részesedésüket. Ez a CYBRO-t a jelenlegi piaci fellendülés során meggyőző opcióként pozícionálja.

Oldal: https://cybro.io
Twitter: https://twitter.com/Cybro_io
Discord: https://discord.gg/xFMGDQPhrB
Telegram: https://t.me/cybro_io

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***