A legjobb alacsony piaci kapitalizációjú kriptovaluták, amelyek 20-30-szoros hozamot hozhatnak

A kriptovaluták piaca az idén várt bikafutás beindulásától pezseg, ami a jelentős hozamot ígérő érmék keresését indította el. A befektetők olyan lehetőségeket keresnek, amelyek sokszorosára növelhetik befektetéseiket. Ez az útmutató az alacsony piaci kapitalizációjú kriptovaluták kilátásaiba merül, és pontosan meghatározza a robbanásszerű értéknövekedésre esélyes lehetőségeket. Az alapos elemzés útitervet nyújt a potenciálisan jövedelmező választásokhoz júniusra, amely kritikus időszak azok számára, akik a jelenlegi piaci fellendülésből szeretnének tőkét kovácsolni.

Több mint 6 millió dollárt gyűjtöttek össze, és tovább folytatódik a BlastUP előértékesítés

A BlastUP nagy figyelmet kapott az utóbbi időben, köszönhetően annak, hogy komoly potenciállal rendelkezik arra, hogy a kriptoipar egyik főszereplőjévé váljon. Ez az úttörő Blaston lévő launchpad már több mint 15 000 aktív felhasználót vonzott.

A BlastUP folyamatban lévő előértékesítése hatalmas siker, eddig több mint 6 millió dollárt gyűjtöttek össze. A BlastUP tokent a kriptoszakértők rejtett gyöngyszemnek tartják, amely az év végére 1000%-kal is megugorhat.

>> Vásárolj BlastUP tokeneket most a maximális hozamért <<

A BlastUP segít a kripto-startupoknak gyorsabban növekedni és többet keresni. Ahogy a BlastUP halad előre, továbbra is elkötelezett a Blast közösség globális központjának létrehozása mellett. A BlastUP gyorsan teret nyer az ökoszisztéma minden résztvevőjének javára.

A projekt útiterve 2026-ig terjed, és az AI-vezérelt eszközök és a közösségi piactér bevezetését ígéri, tovább gazdagítva az ökoszisztéma képességeit.

A BlastUP token, a platform sarokköve, hozzáférést biztosít a többszintű IDO indításokhoz, a staking jutalmakhoz és az exkluzív hűségelőnyökhöz.

>> Csatlakozz a BlastUP-hoz most, vagy ez a rakéta nélküled fog felszállni! <<

Manta Network (MANTA) árfolyama és előrejelzései

A Manta Network árfolyama a közelmúltban ingadozást mutatott, 1,35 és 1,61 dollár között mozgott. Az elmúlt héten 0,86%-os emelkedés, de az előző hónapban 19,39%-os csökkenés volt tapasztalható. Az utóbbi hat hónapot tekintve azonban a MANTA értéke 2987,17%-kal ugrott meg. Bár az érme árfolyama jelenleg alacsonyabb, mint a 10 napos átlagos 1,61 dolláros árfolyam, a 100 napos átlag felett van, ami 1,57 dollár. A grafikon azt sugallja, hogy az árak korrekciós fázisban vannak, mivel az RSI 35,15 közelében van, ami gyakran óvatosabb piaci hangulatot jelez. A 3,56-os sztochasztikus érték túladott állapotot jelez, ami az áremelkedés lehetőségére utal. Mégis, az 1,78 dolláros közeli ellenállás korlátozhatja az emelkedő mozgásokat. Ha az árfolyam át tudja törni, akkor megközelítheti a 2,04 dollárnál lévő második ellenállást, míg ha csökken, akkor az 1,26 dollárnál vagy esetleg a 0,99 dollárnál találhat támaszt.

A Dymension (DYM) változékony árfolyammozgásokat lát

A Dymension érme jelenleg 2,38 és 2,81 dollár között kereskedik. Az elmúlt héten a DYM értéke 6,41%-kal emelkedett, ami pozitív tendenciát mutat. Egy hónapra visszatekintve azonban az érme 33,03%-ot esett. Fontos megjegyezni, hogy az elmúlt hat hónapban a DYM lenyűgöző, 1244%-os emelkedést mutatott. Az érme egy olyan minta szerint mozog, amely arra utal, hogy a közelmúltbeli árváltozások után alkalmazkodik. Mivel a 10 napos átlag 2,76 dollárnál és a 100 napos átlag 2,71 dollárnál van, ezek utalhatnak az érme rövid távú irányára. Figyelembe véve a jelenlegi 37,88-as RSI-t, a DYM nem mutatja sem a túlvásárlás, sem a túladottság jeleit.

A Chia árfolyamának nyomon követése

A Chia jelenlegi árfolyama 28,48 és 31,69 dollár között mozog. Közeledik a 33,72 dolláros ellenállási szinthez, míg a támasz 27,3 dollár közelében van. Az elmúlt héten az érme 2,49%-kal emelkedett, de az utóbbi egy hónapban enyhe, 0,13%-os csökkenést mutat. Hat hónap alatt a Chia jelentősebb, 20,18%-os emelkedést produkált. A 33,42-es Relatív Erősség Index arra utal, hogy nem túlvásárolt vagy túladott, és az alacsony sztochasztikus értékek alapján az érme inkább korrekciós mozgásban lehet, mint impulzív trendben. Úgy tűnik, hogy az árfolyam a legutóbbi 10 és 100 napos átlagárak alatt konszolidálódik, amelyek 32,11 $ és 31,17 $ körül voltak.

Következtetés

Figyelembe véve a kriptovaluták piacán a jelentős hozamok lehetőségét, a MANTA, a DYM és az XCH említésre méltóak. Ezek a kriptovaluták talán nem kínálnak azonnali magas hozamot, de növekedési kilátásokkal rendelkeznek. Kimagaslik azonban a BlastUP, amely a növekvő Blast ökoszisztémán belüli projekt. Az alapkoncepciója különbözteti meg, ami azt sugallja, hogy ebben rejlik a legnagyobb potenciál a jelentős értéknövekedésre. A lehetőségeket kereső befektetőknek jelentős figyelmet kell fordítaniuk a BlastUP-ra az ökoszisztémán belüli ígéretes jövője miatt.

Weboldal: https://blastup.io/

Twitter: https://twitter.com/Blastup_io

Discord: https://discord.gg/5Kc3nDhqVW

Telegram: https://t.me/blastup_io

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***