A Bitcoin és Ethereum ETF-ek új lehetőségeket nyitnak: A Raboo ökoszisztémája 10 000%-kal növekedhet

Az első Bitcoin ETF-ek jóváhagyásával az SEC jelentős lépést tett a piac bővítése felé. Ennek köszönhetően a kriptoeszköz piac most számos új lehetőséget élvez. Jelenleg az Ethereum ETF-ek is felülvizsgálat alatt állnak, és nagy valószínűséggel ugyanezt az utat fogják követni.

A Bloomberg Intelligence szerint a generatív AI piaca ígéretes jövő elé néz. A következő 10 évre vonatkozó előrejelzések elsöprőek, és várhatóan elérik az 1,3 billió dollárt. Ennek kapcsán a Raboo célja, hogy a mémcoinok listájának élére kerüljön, és a piaci kapitalizáció alapján a top 20 közé kerüljön.

Bitcoin ETF: 7 év után jóváhagyás a kriptovaluták számára

Az év eleje kedvezően alakult a Bitcoin számára. Az SEC végül jóváhagyott 11 Bitcoin ETF-et, ami mérföldkő a piac számára. Ez az előrelépés új lehetőségeket nyitott meg, összekapcsolva a kriptovaluta piacot a hagyományos pénzügyi rendszerrel. Az Anchorage Digital elnöke és társalapítója szerint ez a jóváhagyás véget vetett a kriptovaluták, mint feltörekvő eszközosztály időszakának.

A tőzsdei kereskedés lehetősége legitimációt adott a Bitcoinnak, és új lehetőségeket hozott a kriptoeszköz-befektetők számára. Bár a Bitcoin messze a legnagyobb kriptovaluta, több mint 1,33 billió dolláros piaci kapitalizációval, a token ETF új célokat adott az altcoinoknak.

Ethereum ETF: A befektetők továbbra is várnak az örökkévalóságig tartó SEC elemzésre

A Bitcoin ETF jóváhagyását követően az Ethereum is reflektorfénybe került. Az Ethereum ETF jóváhagyásának várakozása továbbra is magas, még akkor is, ha az SEC folyamatosan késlelteti a végleges válasz közzétételét, legyen az pozitív vagy negatív.

Egy Ethereum ETF egyértelműen megkönnyítené az intézményi és egyéni befektetéseket Etherbe, mindezt szabályozott és kevésbé volatilis módon. Ez jelentősen befolyásolhatja a hálózat natív tokenjének árát. Mivel a Bitcoin és az Ethereum közötti különbség jelentős, az ETH tőzsdei jegyzése megnyithatja az ajtót a Bitcoin ETF-ek előtt is.

Raboo előértékesítés: Mémek és digitális világok egyesítése, a RABT értéke akár 10 000%-kal is növekedhet

Miközben a Bitcoin és az Ethereum a hagyományos pénzügyi rendszerbe kíván belépni, az első nagy lépéseket megtéve az ETF-ekkel, a mémcoinok, mint a Raboo, az AI növekedését szeretnék kihasználni. A mesterséges intelligenciához kapcsolódó tokenek, mint minden AI-hoz kötődő dolog, kiváló számokat produkálnak. A Fast Company adatai szerint az idei év februárja és márciusa között a piac háromszorosára nőtt. Ez az egyik magyarázat a Raboo iránti optimista előrejelzésekre. Az elemzők becslése szerint a token értéke akár 10 000%-kal is növekedhet, miután nagyobb tőzsdéken jegyzik.

Ez egy új, közösségorientált kriptovaluta, amely még korai szakaszban van. Az ökoszisztéma natív tokenjének előértékesítése a harmadik szakaszban van, 0,0042 dolláros áron. A projekt egy magas színvonalú platformot kínál, ahol a felhasználók mémeket hozhatnak létre és pénzzé tehetik alkotásaikat. A Post-to-Earn modellben minél kreatívabb és aktívabb vagy, annál többet kereshetsz.

Összegzés

A kriptoeszköz piac folyamatosan fejlődik. Az Ethereum és a Bitcoin ETF-ek bevezetése, valamint az új technológiák, például a mesterséges intelligencia alkalmazása azt mutatják, hogy a projektek az élvonalban akarnak maradni. A Raboo 10 000%-os növekedési előrejelzésével a MemeFi, a SocialFi és a blockchain jutalmazási rendszereit ötvözi.

A Raboo előértékesítéséhez csatlakozhatsz itt.

Telegram: https://t.me/RabootokenPortal

Twitter: https://twitter.com/Raboo_Official

***Figyelem! Fenti írásunk egy támogatott vendégtartalom. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***