Ez az új GambleFi sztár idén felülmúlhatja a BNB-t és az AVAX-ot is

A nemrég indult új DeFi projekt, a Rollblock, nagy port kavart a kriptovilágban. Köszönhetően a GambleFi protokoll platformjának, amelyet a kaszinó- és szerencsejáték-piac felpezsdítésére terveztek. Érdekes módon a kripto szakértők már most támogatják a Rollblock natív tokenjét, az RBLK-t. Azt állítják, hogy az jobban teljesíthet, mint a BNB Price BNB Price (BNB) vagy az Avalanche (AVAX), amelyek top altcoinoknak számítanak.

Rollblock (RBLK): Az új DeFi projekt, amely túlszárnyalja a BNB-t és az AVAX-ot

A Rollblock (RBLK) egy izgalmas platform, amely egyesíti a hagyományos és a decentralizált szerencsejátékok legjavát. A cél, hogy a játékosoknak izgalmas kaszinó-élményt nyújtson a blokklánc technológiával. A játékosok olyan szolgáltatásokat élvezhetnek, mint a magas likviditás, a gyors tranzakciók és játékjutalmak. A Rollblock egyike azoknak a DeFi projekteknek, amelyek azt a különleges küldetést tűzték ki célul, hogy megoldják az online kaszinók átláthatóságának kérdését.

A blokklánc segítségével minden tranzakciót rögzítenek a blokkláncon, és mindenki számára láthatóvá válnak. Ez azt jelenti, hogy a fogadásaid nem tudod módosítani vagy megváltoztatni. Ennélfogva a szerencsejátékosok biztosak lehetnek abban, hogy a végeredmény tisztességes. Emellett a Rollblocks nagy likviditással rendelkezik, amely elegendő a nagy tranzakciók lebonyolításához. Ez azt jelenti, hogy stressz nélkül kiválthatod a nyereményed, mivel a Rollblocknak elegendő pénzforgalma van.

A projektet egy natív hálózati token, az RBLK fogja működtetni. Az elemzők a Rollblocks kaszinóplatformon való hasznossága miatt a legjobb megvásárolható kriptopénznek jelölték meg. Azok, akik rendelkeznek az $RBLK tokennel, hetente részesedést kapnak a platform bevételeiből, és jutalmakat is kaphatnak a kaszinójátékokból is.

Mindezekkel a menő funkciókkal nem meglepő, hogy a piaci szakértők optimisták a $RBLK-kal kapcsolatban, amely idén felülmúlhatja a Binance Coin (BNB) és az Avalanche (AVAX) teljesítményét. Az $RBLK árfolyama jelenleg 0,012 dollár. A szakértők azt jósolják, hogy ez az érték még az év vége előtt 1 dollárra fog emelkedni, így ez lehete a legjobb kripto amit érdemes lehet megvenni.

Nem sikerül az új ATH a Binance Coinnak (BNB)

A Binance Coin (BNB) 2024-ben kiváló teljesítményt nyújtott, és éves csúcsot ért el 641,48 dolláron. A Binance Coin számára azonban komoly akadályt jelentett a piac medvés nyomása. Ez megakadályozta, hogy meghaladja a jelenlegi 690,93 dolláros történelmi csúcsát.

Jelenleg a Binance Coin árfolyama 562,81 és 599,41 dollár között ingadozik a heti grafikonon. Míg az altcoin árfolyama heti nézetben 2,9%-ot esett, addig a BNB a havi grafikonon még mindig 6,2%-os nyereséget mutat.

Az Avalanche (AVAX) visszanyeri lendületét, lehetséges az 50 dollár ?

Az Avalanche (AVAX) felfelé mozog az árfolyamgrafikonon, miután a közelmúltban a 32,00 dolláros szint alá esett. Az elmúlt egy hónapban az Avalanche 30 dolláros árfolyamon kereskedett. 68 dollárig, majd 39,83 dolláros negatív csúcsra esett. Az új fellendüléssel talán végre elérheti az Avalanche Coin a 40 dolláros árszintet.

A Coincodex jelentése szerint az Avalanche technikai mutatói a medvés zónában vannak. Az érme 14 napos RSI-je és EMA-ja bizonyítják ezt a bullish tendenciát. Tegyük fel, hogy az Avalanche át tudja lépni a 40 dolláros határt. Ha az altcoin árfolyama 50,00 dollár fölé emelkedik és ott is marad egy ideig, akkor a következő fő pszichológiai szintre, a 75 dolláros szintre tekinthet.

Összefoglalva

A piaci szakértők optimisták a Rollblockot illetően, mivel úgy vélik, hogy a kaszinójáték-iparral való kapcsolata a következő nagy dobássá teheti. A kaszinójáték-ipar értékét 2023-ban 540,30 milliárd dollárra becsülték, és az előrejelzések szerint 2028-ra 744,80 milliárd dollárra nő. Ez a RBLK-nak jelentős árlökést adhat, hogy megelőzze a top altcoinokat, a Binance Coin (BNB) és az Avalanche (AVAX) árfolyamát.

Fedezd fel a Rollblock (RBLK) előértékesítés izgalmas lehetőségeit még ma!

Weboldal: https://presale.rollblock.io/

Közösség: https://linktr.ee/rollblockcasino

***Figyelem! Fenti írásunk egy támogatott vendégtartalom. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***