Öt AI alapú altcoin, ami akár a 100-szoros növekedést is elérheti

A befektetők várakozással tekintenek az idei bikapiacra, mivel az innovatív, mesterséges intelligenciával működő kriptovaluták hatalmas potenciált mutatnak a robbanásszerű növekedésre. A sok projekt közül néhány kiemelkedhet, és a 2024-es bikapiac során bámulatos növekedést produkálhat. A következő nagy lehetőséget kereső befektetőket ezek a különleges AI alapú altcoinok ejthetik rabul. A cikk öt ilyen érmét vizsgál meg, kiemelve úttörő technológiájukat és piaci lendületüket.

A CYBRO előértékesítése felkerült a kriptobálnák radarjára

A CYBRO egy új aggregátor platform a Blaston, amely elsimítja az utat a magas bevételek felé ezen az L2 blokkláncon. A Blast híres a más L2 megoldásokhoz képest egyedülálló ETH- és a stabilcoin hozamáról. A CYBRO döntő szerepet játszik ebben az ökoszisztémában, mivel segít a felhasználóknak a legtöbbet kihozni ebből a kulcsfontosságú előnyből.

A CYBRO jelenleg natív tokenjeinek előértékesítését végzi mindössze 0,02 dollárért; ez elképesztő, 66%-os kedvezményt jelent a jövőbeni tőzsdei árához képest, ami 200%-os megtérülést eredményez. Az a hír járja, hogy egy kriptovaluta bálna fontolgatja, hogy vesz egy nagy adag $CYBRO tokent, hogy helyet biztosítson magának ebben az ígéretes projektben. A teljes kínálatnak csak 21%-át osztják ki az előértékesítésben, és körülbelül 25 millió token már el is fogyott.

Vásárolj $CYBRO-t 66% kedvezménnyel, a kínálat korlátozott!

A CYBRO tokenek stakelési jutalmakat, exkluzív airdropot, piactéri pénzvisszatérítést, csökkentett kereskedési és hitelezési díjakat, valamint a házon belüli biztosítási programot nyújtanak.

A CYBRO lehetővé teszi a kriptovaluták növekedését a Blast ökoszisztémán belüli és azon kívüli különböző befektetések révén, konzervatívtól magas hozamúig terjedő stratégiákat kínálva. A hatékony kriptovaluta-tranzakciókkal a hozamok maximalizálását helyezi előtérbe. A jövőbeni fejlesztések közé tartozik az AIBroker a chatbot által támogatott befektetésekhez és az egykattintásos befektetés a hozamok optimalizálásához a DeFi és a CeFi integráció révén.

Növeld a kriptoportfóliód a CYBRO-val! Csatlakozz a 200%-os potenciális hozamért!

A NEAR Protocol erős bikás jeleket mutat

A NEAR Protocol közelmúltbeli teljesítménye sok befektető figyelmét felkeltette. A jelenlegi trend erőteljes keresletet jelez, ahogy az érme értéke felfelé nyomul. A piac megfigyelői észrevették, hogy az érme felülmúlja korábbi referenciaértékeit. Az ellenállási szintek egyre közelebb kerülnek, ami egy potenciálisan folytatódó növekedési pályára utalhat. A token viszonylag kiegyensúlyozott lendülettel halad előre, amit a technológiai háttere és skálázási megoldásai tovább erősítenek.

Volatilis lehet a Render jövője

Úgy tűnik, hogy a Render egyaránt merített optimizmus és az óvatosság medréből. Mivel az elmúlt hat hónapban az ára jelentősen emelkedett, a befektetők egyre nagyobb érdeklődést mutatnak az eszköz iránt. Jelenleg az ár viszonylag magas tartományban van, ami a befektetői figyelemre utal. Az elmúlt napok átlagos árfolyamtrendjeit tekintve stabilitás várható, azonban a hangulat gyorsan változhat. Egyes mutatók szerint az elkövetkezendő időszakban fokozott volatilitásra lehet számítani.

Az Internet Computer ellenállóképessége

Az Internet Computer piaci hangulata óvatosan optimistának tűnik. A legutóbbi ármozgások azt mutatják, hogy az érme stabil lábakon áll. Az elmúlt félévben tapasztalt figyelemre méltó rallyval a befektetők szemmel tartják a mögöttes technológia azon potenciálját, hogy megzavarja a felhőalapú számítástechnikát és a szélesebb digitális ökoszisztémát. A projekt célja, hogy gyorsabb és olcsóbb internetszolgáltatásokat tegyen lehetővé. A nemes cél felkeltheti a befektetők érdeklődését, ami potenciálisan az érme iránti kereslet növekedéséhez vezethet.

Óvatos optimizmus jellemzi az Injective (INJ) tokent

Az Injective (INJ) kereskedési árfolyama mérsékelt tartományokon belül ingadozik. Bár nem töri át a felső határt, az elsődleges biztonsági hálóra sem esik.  Az elmúlt néhány hónap átlagértékéhez közel lebeg, és a heti vagy havi trend sem mutat drasztikus változást. Néhány hullámvölgy ellenére az érme értéke fél év alatt jelentősen emelkedett. Ez a tendencia arra utal, hogy a kereskedők óvatosan optimisták, és valószínűleg stabil talajra találtak.

Következtetés

Az olyan altcoinok, mint a NEAR, RNDR, ICP és INJ érdekesek lehetnek, de kevesebb esélyt kínálnak a gyors nyereségre. Eközben a CYBRO, minta Blast blokkláncra épülő projekt, kiemelkedhet. A cél, hogy segítsen az embereknek többet kihozni a befektetéseikből. A felhasználók korán befektethetnek a CYBRO-ba, ha már most, a hivatalos 2024-es indulás előtt megvásárolják a tokeneket.

Oldal: https://cybro.io
Twitter: https://twitter.com/Cybro_io
Discord: https://discord.gg/xFMGDQPhrB
Telegram: https://t.me/cybro_io

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.**