A pánik közepette a tapasztalt befektetők ezeket az altcoinokat vásárolják

A kriptovaluta piacon egy hirtelen korrekció is azonnali pánikhoz vezethet, ugyanakkor a tapasztalt befektetők tudják, hogy ezek a korrekciók nyújthatják a legnagyobb lehetőségeket a portfólió diverzifikálására vagy az átlagárak csökkentésére. Ahogyan a 2024-es bikapiac lassan, de biztosan betöltődik, kulcsfontosságú, hogy a megfelelő vásárlási lehetőségeket kihasználják a befektetők. Ez a cikk arra irányul, hogy az ő taktikájukat azonosítsa a jelenlegi piaci dinamika közepette.

Folytatódik a BlastUP előértékesítése, itt a Blast ökoszisztéma első indítópultja!

A BlastUP úttörő indítópultnak számít, a Blast ökoszisztéma legmodernebb megoldása lehet, mely hamar elérte az 1 milliárd dolláros zárolt értéket a hálózatán. A Blast sikere is nyilvánvaló, hiszen 4 millió dollárnyi finanszírozást gyűjtött össze eddigi előértékesítési kampányában, ezzel fokozatosan felkeltve a korai befektetők figyelmét.

A BlastUP mottója a „Grow faster, earn more” magyarul annyit tesz ’Növekedj gyorsabban, érj el többet’. Ennek az elsődleges indítópultnak a célja, hogy csökkentse a belépési korlátot a blokklánc-alapú startupok számára, ezzel is biztosítva őket a sikerről.

A BlastUP token a projekt egyik sarokköve hozzáférést biztosít a többszintű IDO-indításokhoz, extra staking kamatokhoz és exkluzív hűségelőnyökhöz.

>> Növekedj gyorsabban és érj el többet a BlastUP segítségével! <<

A BlastUP token-tulajdonosok olyan exkluzív előnyöket élvezhetnek, mint az airdropok-ban való részvétel, különleges IDO-jutalmak és lehetőség extra staking-kamatok beváltására.

Ahogyan a BlastUP folyamatosan előretör, továbbra is elkötelezett amellett, hogy egy globális, közösség-orientált központot hozzon létre a Blast számára, mely támogatja a startupok fejlődését. A BlastUP rohamosan hódít, az ökoszisztéma minden résztvevője legnagyobb örömére.

A BlastUP fejlesztési terve 2026-ig nyilvánosan elérhető, az AI-vezérelt eszközök és a közösségi piactér hamarosan megérkezik a platformra, ezzel tovább gazdagítva az ökoszisztémát!

>> Csatlakozz MOST a BlastUP előértékesítéséhez, és használd ki a korai előnyöket! <<

Radar alatt a Render

A RNDR hatalmas növekedést produkált az elmúlt hat hónapban, emelkedése elérte a 435%-ot is. A közelmúltban azonban korrekciónak indult a piac többi szereplőjével egyetemben, az elmúlt héten 2,08%-ot, az elmúlt hónapban pedig 18,76%-ot esett. Jelenleg 8,80 – 10,70 dollár között ingadozik, a korrekció ellenére viszont a piac egyik legerősebb narratívája lehet.

A Render jelenlegi helyzetét figyelembe véve, az árfolyamnak a 11,65 dolláros ellenállást kellene megugrania, hogy a 13,5 – 15 dolláros tartományról beszélni tudjuk. Amennyiben ez nem történik meg, úgy könnyedén a 7,84 dolláros támaszon találhatjuk majd. Ez jó belépési lehetőség lehet a későn érkezőknek, viszont óvatosan kell eljárni, mert egy hirtelen szakadással 6 dollár alatt találhatjuk majd az RNDR-t. A technikai indikátorok jelenleg semlegesek, se az RSI, se a MACD nem javasol se eladást, se vásárlást.

Figyelni kell az Optimism-re

Az elmúlt héten az OP árfolyama 3,41%-kal, míg az elmúlt hónapban 32,84%-kal csökkent. Hathavi felfutását követően, mely meghaladta a 156%-ot is, ez egy egészséges korrekció, hiszen a piac csak úgy működik, ha van fel, és van le is.

Az OP jövőbeli árfolyama rendkívüli függést mutat az Ethereumtól és a piaci általános hangulattól, az elsődleges cél a 4,08 – 4,92 dolláros tartományba való visszakerülés lenne. Amennyiben azonban a piac tovább szakad, úgy az OP is könnyedén beeshet a 2,41 dolláros támasz szint alá. A biztonsági hálót az 1,57 dolláros szint nyújthatja, ahol viszont már szinte muszáj lenne vásárolni. Az RSI semlegességet, a MACD enyhe negativitást jelez.

Következtetés

Nehéz olyan időkben vásárolni, amikor a piacon pánik uralkodik, ugyanakkor ilyenkor kell erősnek lenni, ha az elsődleges cél a növekedési lehetőségek kihasználása. Ha a RNDR és OP mellett tesszük le a voksunkat, akkor biztos szép hozamokat láthatunk a bikapiacon, ugyanakkor érdemes lehet kisebb projektekkel is szemezni. A BlastUP erre kínál kiváló alternatívát, hiszen a Blast ökoszisztéma gerinceként nem a semmiből indul el a projekt, innovatív koncepciója és hiánypótló víziója pedig minden korábbi riválisa fölé emelheti. Ahogyan betölt a 2024-es bikapiac, a BlastUP az egyik legjobb választás lehet!

Weboldal: https://blastup.io/
Twitter: https://twitter.com/Blastup_io
Discord: https://discord.gg/5Kc3nDhqVW
Telegram: https://t.me/blastup_io

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***