Ezek a kriptovaluták milliomossá változtatnak 2024-ben

A piac lenyűgöző fellendülése közepette számos altcoin nyújthat majd kiemelkedő teljesítményt. A 2024-es bikapiac során rendkívül körültekintően kell eljárniuk a befektetőknek, hogy vagyonukat a lehető legnagyobb mértékben növelhessék. A megugrás olyan szintű lehet, hogy egy baristát is milliomossá tehet, amennyiben ki tudja választani a megfelelő alternatívákat. Ez a cikk öt olyan kriptovalutát mutat be, melyek erre a műveletre bennük rejlő potenciáljukkal képesek lehetnek.

A BlastUP átlépte a 4 millió dolláros határt

A Blast UP, a Blast ökoszisztéma első számú indítópultja a közelmúltban lenyűgöző debütálást hajtott végre, és mindössze egy hónap alatt 4 millió dollárt gyűjtöttek össze. A legrafináltabb befektetők a kezdetektől fogva a BlastUP tokeneket vásárolják, mielőtt az az egekbe szökne.

előértékesítés, blastup, befektetés

A BlastUP tokenek birtokosai számos kiváltságban részesülhetnek, beleértve a különféle airdropokban való részvételt, az IDO-kban való részvételért járó exkluzív hűségjutalmakat, valamint az extra kamatszerzést a staking után.

A BlastUP kiemelkedik a kriptovaluták tömegéből. A Blast, a DeFi Llama adatai alapján a világ hatodik legnagyobb blokklánca a zárolt érték, vagyis a TVL alapján, mely valódi hasznosságot kínál a decentralizált applikációkkal foglalkozó projektek számára. A BlastUP mottója a „grow faster, earn more”, vagyis ’növekedj gyorsabban, érj el többet’. Azok, akik most csatlakoznak a BlastUP-hoz, egy olyan projekt részesévé válnak, mely a következő ciklus legnagyobb dobása lehet.

>> Vásárolj BlastUP tokeneket mielőtt túl késő lenne! <<

Csúszás vagy mászás vár az Avalanche számára?

Az AVAX mozgásai rendkívül vegyes képet mutat az elmúlt időszakban. A piac óvatosan áll az AVAX-hoz, ugyanakkor akadnak még optimista befektetők, akik növekvő érdeklődéssel állnak 2023 egyik legnagyobb nagy kapitalizációjú kriptovalutájához. A bizonytalanság a tágabb piaci környezetben és a tágabb Avalanche ökoszisztémában is megfigyelhető, mely konkrét fejleményekhez köthető.

A technológiát figyelembe véve, a gyors és költséghatékony tranzakciók futtatására képes projekt hatalmas potenciált rejt magában. A platform egyedi funkciói és praktikus használati esetei, mint például a testreszabott alhálózatok ígéretes fejleményeket teremtenek. Nem szabad ugyanakkor a piac ereje felett szemet hunyni, hiszen első sorban ez fogja megszabni, hogy mi lesz az AVAX-szal.

A Solana kitart a kilengések ellenére

A Solana jelenléte vegyes érzelmeket vált ki a befektetők körében, a közelmúltban számos hír jelent meg a hálózattal kapcsolatban, ezek pedig eléggé vegyes töltetűek voltak. Az árfolyam némi esés után stabilizálódni látszik, kifizetődik az elmúlt hónapok befektetése. A tény, hogy a SOL nem ment egy adott pszichológiai szint alá, erőt és bizalmat sugároz a befektetők számára.

A kriptoközösség is kitart a Solana technológiája mellett, mely első sorban a villámgyors és rendkívül olcsó tranzakcióiról híres. A mémcoin-őrület és a decentralizált appok megjelenése egyre nagyobb teret nyer a legnagyobb Ethereum-killer számára, a SOL birtokosok pedig nyugodtan várhatják a bikapiacot.

Ígéretes képet mutat a NEAR Protocol

A jelenlegi piaci hangulatban a NEAR Protocol egyértelműen az egyik legpozitívabb képet mutatja. Az optimizmus nyilvánvaló, az elmúlt időszakban rendkívüli emelkedést mutatott. A lelkesedés részben a NEAR innovatív technológiájának és az AI-piac felé nyitásnak tudható be. A sharding frissítéssel a hálózat tranzakciós sebessége és költséghatékonysága piacvezetővé teheti.

Úgy tűnik, hogy a befektetők jól reagálnak a NEAR Protocol fundamentális helyzetére, sokan éltek a frissítések és bejelentések előtti vásárlási lehetőségekkel, melyek komoly szereplőként pozícionálják. Egyedülálló megoldásai, mint a Nightshade és a Rainbow Bridge előremutató megközelítést jeleznek, ez pedig további befektetőket vonzhat a projektbe.

A Dogwifhat a mémcoinok királya

A WIF token elképesztő hullámokat vert a piacra az utóbbi hónapokban, az új kutyatémájú digitális eszköz a Solana hálózat játékos eredetével hívta fel magára a figyelmet. A mémcoinok előtérbe kerülésével a WIF-hez hasonló, intelligens humort megcélzó projektek is rendkívüli emelkedést tapasztalhatnak majd a bikapiacon.

Következtetés

Az olyan kriptovaluták, mint az AVAX, a SOL, a NEAR és a WIF ígéretes növekedési potenciállal rendelkeznek, de nem biztos, hogy eléggel. Azáltal, hogy mindegyik projekt magas piaci kapitalizációval rendelkezik, a növekedés felülről korlátos. Éppen ezért érdemes lehet a BlastUP-ra összpontosítani, mely előértékesítési kampányának köszönhetően immunis a piaci volatilitással szemben, és a korai szakaszban beszálló befektetők végtelen növekedésnek is szemtanúi lehetnek. A Blast ökoszisztéma gerincének szánt indítópult innovatív technológiával közeledik a piaci igényekhez, ígéretes projekt lehet.

Weboldal: https://blastup.io/
Twitter: https://twitter.com/Blastup_io
Discord: https://discord.gg/5Kc3nDhqVW
Telegram: https://t.me/blastup_io

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***