Áprilisi kriptó előrejelzés: Melyik altcoinok fognak szárnyalni?

Áprilisban új perspektívát kap a kriptopiac, és a figyelem az alternatív kriptovaluták felé fordul, amelyek jelentős növekedésre számíthatnak. Ahogy a 2024-es bikaszezon folytatódik, a befektetők élénken keresik a következő nagy mozgatórugókat. Ez az elemzés elmerül azokban a mérőszámokban és trendekben, amelyek a potenciális hullámot alakítják, melyek jelentős értéknövekedést hozhatnak egyes érméknek, kiemelve azokat a gyorsan fejlődő piacból.

A BlastUP vírusként terjed, néhány hét alatt 4 millió dollárt gyűjtött össze

A BlastUP, a Blast elsőszámú launchpad a Blaston, nemrégiben hullámokat vert a kriptovilágban a lenyűgöző debütálásával, és néhány hét alatt 4 millió dollárt gyűjtött össze. Sok okos befektető igyekszik BlastUP tokent vásárolni, mielőtt az értékük az egekbe szökik.

előértékesítés, blastup, befektetés

A BlastUP tokenek tulajdonosai számos kiváltságban részesülhetnek, beleértve az Airdropban való részvételt , az IDO-kban való részvételért járó exkluzív hűségjutalmakat, és a stakingen keresztül kamatot szerezhetnek.

A BlastUP kiemelkedik a tömegből a kriptovilágban. A Blast, a TVL hatodik legnagyobb blokklánca által támogatott Blast valódi hasznosságot kínál a DApp-vállalkozások launchpadjeként. A BlastUP mottójával Növekedj gyorsabban, keress többet, a BlastUP elkötelezett a blokklánc startupok sikerének előmozdítása mellett. Akik most csatlakoznak a BlastUP-hoz, egy olyan projekt részévé válnak, amelynek célja az, hogy a következő nagy dolog legyen ebben a bikaszezonban.

>> Vásárolj BlastUP tokent, mielőtt az ára kilő <<

Aptos felkavarja a piacot: egy változékony versenyző bizonytalan vizeken

Az Aptos (APT) a közelmúltban élénk piaci teljesítményt mutatott. A jelenlegi árfolyam 15,46 és 19,02 dollár között mozog. Egy hét alatt az érme értéke nagyjából 19%-kal csökkent, míg egy hónapos nézetben körülbelül 18%-os növekedést mutat. Hat hónap alatt az érme szárnyalt, több mint 167%-os növekedést jelezve. A mozgások többnyire gyors emelkedések és csökkenések keverékét mutatják, ami az APT bizonytalan piaci jellegére utal.

Az APT útját megjósolni nem egyszerű. A jó oldalról nézve a hathónapos rali erős trendre utal, és fennáll annak a lehetősége, hogy az APT teszteli a 20,97 dollárhoz közeli ellenállást, és ha a lendület megnő, talán még a 24,53 dolláros második ellenállást is. A másik oldalon, ha az eladók átveszik az irányítást, az érme visszahúzódhat a 13,84 dolláros vagy a 10,28 dolláros támaszszintekig.

Polygon (MATIC) navigál a változó kriptovizeken

A Polygon (MATIC) az elmúlt héten és hónapban esést tapasztalt, az árak 11,10%-kal, illetve 21,66%-kal csökkentek. Ennek ellenére az elmúlt hat hónapban 59,04%-os emelkedés volt tapasztalható. A cikk írásakor a MATIC árfolyama 0,96 és 1,07 dollár között mozog. Az ármozgás bizonytalannak tűnik, nincs erős impulzív vagy korrekciós trend, a Relatív Erősség Index közepén helyezkedik el.

A MATIC jövőjét tekintve a jelek mindkét irányba mutatnak. A 0,91 dolláros támasz potenciálisan tompítja a további eséseket, és egy második erősebb alj a 0,80 dollárnál lehet, így  optimisták lehetünk, ha a szélesebb piaci feltételek a kriptóknak kedveznek. Az 1,14 és 1,25 dolláros ellenállási szintek azonban egyelőre korlátozhatják a ralit. A kiegyensúlyozott megközelítés azt sugallja, hogy a MATIC fokozatos növekedést láthat a visszalépések lehetőségével, ami tükrözi a szélesebb, bizonytalan kriptopiacot.

Optimism: Jelenlegi helyzet és jövőbeli kilátások

Az Optimism közelmúltbeli árfolyam-aktivitása korrekciós tendenciára utal az elmúlt hat hónap jelentős nyereségét követően. Jelenleg az árfolyam 3,49 és 3,96 dollár között ingadozik. Az elmúlt héten az érme 15,89%-os visszaesést szenvedett el, az elmúlt hónapban pedig 21,04%-ot esett. A hathavi teljesítménye azonban erőteljes, 136,51%-os növekedést mutat. A jelenlegi árfolyam a kulcsfontosságú ellenállási és támaszszintek alatt ingadozik, közelebb van a legközelebbi támaszhoz, a 3,30 dolláros szinthez.

Előre tekintve, az Optimism jövőbeli árfolyama a nyereség és a visszahúzódás között ingadozhat, ahogy a piac megemészti a közelmúltbeli emelkedését. Az érme közelsége a támaszszinthez jelezheti a potenciális visszapattanásokat, míg a 4,24 és 4,71 dolláros ellenállás kihívást jelent az emelkedés számára. A vételi és eladási nyomás közötti egyensúly, amelyet az RSI, a sztochasztikus és a MACD indikátorok tükröznek, kulcsfontosságú szerepet fog játszani az OP rövid- és középtávú irányának meghatározásában.

Következtetés

Bár az olyan érmék, mint az APT, a MATIC és az OP áprilisban növekedést tapasztalhatnak, rövid távú potenciáljuk korlátozott. Ezzel szemben a BlastUP jelentős emelkedéssel tűnik ki. A BlastUP erőssége az innovatív koncepciójában és a kiterjedt Blast ökoszisztémába való integrációjában rejlik. Ez pozícionálja a BlastUP-ot a folyamatban lévő bikapiaci ciklusban történő kiemelkedő emelkedésre.

Oldal: https://blastup.io/
Twitter: https://twitter.com/Blastup_io
Discord: https://discord.gg/5Kc3nDhqVW
Telegram: https://t.me/blastup_io

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***