A 4 legjobb altcoin: belépő a kriptovagyonhoz?

Fedezd fel a kriptovaluták vibráló világát a Bitcoinon túl. Ez a cikk négy alternatív érmét mutat be, amelyek kiemelkednek a 2024-es bikatrendből. A piac szárnyalása mellett ezek az eszközök potenciálisan átalakíthatják a befektetési portfóliókat, és kaput nyithatnak a digitális valuták új lehetőségeihez. Nyerj betekintést azokba az altcoinokba, amelyek kriptomilliomossá tehetnek, és amelyek mindegyike egyedi tulajdonságokkal és ígéretes kilátásokkal rendelkezik. Merülj el a részletekben, és fedezd fel, hogy a következő befektetési lépésed között lehetnek-e ezek.

TRUE Token: Használd ki a kriptó erejét az iGamingben a páratlan nyereségekért

A TRUE token (TFT) az új GameFi projekt, amely azért bukkan fel, hogy még nagyobb növekedést és nyereséget kínáljon, mint az egykor szenzációs Notcoin. A TFT-hez jelenleg egy exkluzív NFT Token Offering (NTO) keretében juthatsz hozzá, lehetővé téve a korai befektetők számára, hogy jelentősen növeljék befektetésüket. A kiosztott NFT-k a TRUE tokenek egy részét tartalmazzák, 100 és 500 000 TFT között, hatalmas kedvezményekkel. Míg az NTO biztosítja, hogy az allokációd 100%-ban garantált, biztonságos és kezelhető legyen. Izgalmas, hogy NTO-résztvevőként a TRUE csapat által nyújtott kedvezmények széles skálájához juthatsz hozzá. Az NFT-tulajdonosok kiváltságos TRUE-tagságot kapnak, és részt vehetnek a 330 000 dollár értékű extra tokenek, 10 ETH, státuszkártyák, árucikkek és tokenizált partneri ajándékok sorsolásán.

A TRUE, amely hat éve foglalkozik játék- és blokkláncfejlesztéssel és jelentős támogatással – több mint 3,45 millió dollárt gyűjtött össze, a SoftSwiss vezetésével – elismert potenciállal rendelkezik az iGamingben. Több mint 4 millió aktív játékossal és 16 000, a blokklánc szolgáltatása iránt érdeklődő harmadik fél játékával a TRUE még a nehéz időszakokban is nyereséges maradt, erős alapot teremtve a TFT tokengenerálás utáni eseményhez. Mivel a TRUE értéke profitálni fog a közelgő TRUE World iGaming metaverzumon belüli aktivitásból, amely rövid időn belül több millió felhasználót fog a fedélzetre hozni, most van itt a tökéletes pillanat, hogy TFT-be fektess, mielőtt az árfolyama az egekbe szökik!

>>TRUE NTO már elérhető – szerezd meg NFT csomagod és figyeld meg, ahogy hűséged kifizetődik <<<

Az Avalanche volatilis mozgást mutat a piaci bizonytalanság közepette

Az Avalanche (AVAX) árfolyama az utóbbi időben az 51,34 dollár és 58,12 dollár közötti sávban ingadozik. Az elmúlt héten az érme 18,51%-kal esett, az elmúlt hónapban pedig 6,12%-kal emelkedett. Az elmúlt hat hónapban az érme szárnyalt, 366%-os növekedést mutatva. A jelenlegi mozgás bizonytalan viselkedésre utal, az árak nem mozognak egyértelműen felfelé vagy lefelé.

A befektetők éberen figyelik az Avalanche-ot, mivel az a jövőbeli eredmények skáláján egyensúlyoz. Ha áttöri a legközelebbi ellenállást a 62,13 dollárnál, akkor a 68,91 dolláros szint felé való elmozdulás következhet. A 48,57 dolláros támaszszint alá történő esés azonban további csökkenést eredményezhet a 41,79 dollár felé. A mutatók nem jeleznek sem erős vételt, sem eladást, ami a különböző piaci erők közötti ingadozásra utal az AVAX esetében.

Jupiter árfolyam kilátások: A kockázatok és lehetőségek egyensúlyban tartása

A Jupiter (JUP) figyelemre méltó nyereséget könyvelhetett el, 15,79%-kal emelkedett az elmúlt héten. Az elmúlt hónapban 157,48%-kal ugrott meg az értéke, hat hónap alatt pedig lenyűgöző, 5071%-os ugrás volt megfigyelhető. Jelenleg a JUP árfolyama 1,39 és 1,94 dollár között mozog. A 41,61-es RSI-vel az érme semleges zónában van, és úgy tűnik, hogy az ármozgása inkább korrekciós, mint impulzív pályán van.

Előretekintve a JUP tesztelheti a legközelebbi ellenállást az 1,94 dolláros szinten, és ha a lendület kitart, akkor a második ellenállási szint a 2,14 dolláros szint lehet. Azonban a jelenlegi 1,30 dolláros támasz alá való süllyedés is bekövetkezhet, mielőtt bármilyen felfelé irányuló mozgásra sor kerülne, a következő kulcsfontosságú támasz pedig az 1,03 dolláros szintnél található, ha a trend megfordul. Mivel a 10 napos SMA értéke 1,56 dollárnál van, és az olyan mutatók, mint a MACD vegyes jeleket adnak, a befektetők a közeljövőben az emelkedési potenciál és az óvatos kereskedés szükségességének keverékét láthatják.

Uniswap árelemzés piaci ingadozások közepette

Az elmúlt héten az Uniswap (UNI) árfolyama 8,82%-kal esett, folytatva a 10,42%-os csökkenést a hónap folyamán. Hat hónapra visszatekintve azonban az UNI jelentős növekedést ért el, 162,31%-kal növekedett az értéke. Jelenleg az érme 12,12 és 13,55 dollár között mozog. Az indikátorok arra utalnak, hogy az UNI korrekciós mozgásban van, közeledik a legközelebbi támaszszinthez, miközben a 11,35 dolláros 10 napos egyszerű mozgóátlag alatt lebeg.

Előretekintve az UNI a 14,16 dolláros ellenállással szembesülhet, mielőtt a 15,59 dolláros második ellenállást kihívná. Ha a 11,3 dolláros legközelebbi támaszszint felett tud tartani, akkor egy fellendülést láthatunk. Azonban az olyan medvés indikátorok, mint a -0,28-as MACD szint, amely eladási nyomást mutat, és az alacsony RSI óvatosságra intenek. Bár a múltbeli növekedés lenyűgöző, a befektetőknek figyelniük kell a folyamatos korrekció vagy egy esetleges fordulat jeleit.

Következtetés

Összefoglalva, bár az olyan altcoinok, mint az AVAX, a JUP és az UNI kínálhatnak némi lehetőséget, rövid távon kevesebb potenciált mutatnak. A reflektorfénybe ehelyett a TRUE tokenre (TFT) kerül. Kiemelkedő jellemzője az innovatív NFT Token Offering, amely figyelemre méltó előnyöket biztosít a befektetőknek. A TFT szilárd alapja a kiterjedt fejlesztés és egy elkötelezett közösség támogatásának eredménye. Ezek a tényezők különösen ígéretes növekedési opcióvá teszik, különösen a fejlődő iGaming metaverzumon belül.

Webhely: https://truefuture.io/true-nto/
Twitter: https://twitter.com/TRUE_Ecosystem
Discord: https://discord.gg/xUPvjawmUa
Telegram: https://t.me/true_ecosystem

***Figyelem! Fenti írásunk egy támogatott vendégtartalom. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***