Ezek az altcoinok akár 50-szeres nyereséget hozhatnak

A Bitcoin közelgő felezése után a szakértők az árfolyam jövőbeli alakulására tesznek előrejelzéseket. Sokan jelentős emelkedésre számítanak, amelynek során a Bitcoin árfolyama BTC Price BTC Price megdöbbentő magasságokba is emelkedhet. Ennek a potenciális hullámnak a közepén a hozzáértő befektetők már az alternatív kriptovaluták felé fordítják tekintetüket. Vannak olyan altcoinok, amelyek jelentős megtérülést kínálhatnak a jövőben. Sőt, nem is akármilyet. Némelyikük akár exponenciális mértékben is megsokszorozhatja az eredeti befektetést. A kriptovaluták világában egy ilyen kulcsfontosságú esemény nyomán minden eddiginél fontosabb annak megértése, hogy mely altcoinokba érdemes most befektetni.

A BlastUP folyamatosan terjed, mindössze egy hónap alatt 3 millió dollárt gyűjtött már össze

A BlastUP, a Blast első számú indítópultja a közelmúltban nagy lendületet kapott lenyűgöző debütálása után. Mindössze egy hónap alatt 3 millió dollárt tudott összegyűjteni a projekt sikeresen. Sok befektető rohant most a BlastUP token megvásárlására, még mielőtt azok értéke az egekbe szökne.

előértékesítés, blastup, befektetés

A BlastUP tokenek birtokosai számos kiváltságban részesülhetnek. Ide tartozik az Airdrop-ban való részvétel, az IDO-kban való részvételért járó exkluzív hűségjutalmak, valamint a stakingen keresztüli kamatszerzés lehetősége.

A BlastUP kiemelkedik a kriptovaluták világából. A Blast, a teljes lekötött érték (TVL) szerint a hatodik legnagyobb blokklánca által támogatott projekt valódi hasznosságot kínál a DApp vállalkozások indítópultjaként. A BlastUP mottója: Növekedj gyorsabban, keress többet. Azok, akik csatlakoznak a BlastUP-hoz, most egy olyan projekt részesévé válnak, amely a következő nagy dolog lehet ebben a ciklusban.

>> Vásárolj BlastUP tokeneket, mielőtt az egekbe szökne az áruk <<

A Render a 9,12 dolláros ellenállási szint felett marad

A Render jelenlegi 10,84 dolláros ára azt mutatja, hogy a 9,12 dolláros azonnali ellenállás felett tud maradni az árfolyam. Rövid távú mozgások esetén, ha a piac kedvez a növekedésnek, hamarosan a második, 10,72 dolláros ellenállási szintet tesztelhetjük majd. A közelmúltban tapasztalható átlagár-trend stabilitást sugall, ami alapos optimizmusra adhat okot, ha ez a pálya folytatódik.

Hosszabb távon a 10,84 dolláros emelkedés azonban ellenszélbe kerülhet, ha a szélesebb körű piaci hangulat megváltozik. Míg a 100 napos 6,54 dolláros átlag az erős múltbeli teljesítményt jelez, az 5,09 dolláros vagy akár 2,66 dolláros támasz szintre való jelentős visszaesés kedvezőtlen körülmények között akár valósággá is válhat. A befektetőknek szem előtt kell tartaniuk ezeket a lehetőségeket is amikor a Render árfolyam pályájára gyakorolt hatásokat vizsgálják.

Az Avalanche lendületet kapott, előkerült a növekedés lehetősége

Az Avalanche erősödést mutatott, az 53,38 dollár feletti küszöbszint felett, ami potenciális növekedésre adhat okot a második, 51,66 dolláros ellenállási szint irányába. A befektetők erre jó lehetőségként tekintenek, itt van az alkalom arra, hogy az árakat közelebb vigyék a 10 napos 54,55 dolláros mozgóátlaghoz. Ez a pozitív lendület, ha fennmarad, rövid távon folyamatos áremelkedéshez vezethet majd.

Ennek ellenére fontos szem előtt tartani a 33,98 és 26,97 dolláros támasz szinteket. Az árak zuhanása jelezheti ezeknek a támaszoknak az újbóli tesztelését, ahol az Avalanche stabilitásra találhat. A 100 napos mozgóátlag 41,50 dollárnál azonban ingadozásra utal. A befektetőknek mindkét forgatókönyvre fel kell készülniük, felismerve, hogy a nagyobb piaci trendek erősen befolyásolhatják az Avalanche pályáját a következő hónapokban.

Következtetések

Az áttekintett altcoinok, köztük a Render, az Avalanche, a NEAR Protocol és a Polkadot, mindegyik sajátos vonzerővel bír. Azonban eltörpülnek a BlastUP vonzereje mellett, amely a szakértők szerint a legmagasabb potenciállal rendelkezik most az altcoinok között. A BlastUP egyedülálló pozíciója, amely innovatív koncepciójában és a feltörekvő Blast ökoszisztémában betöltött szerves szerepében gyökerezik, rávilágít arra, hogy sokan miért számítanak rá, hogy a befektetők számára jelentős megtérülést biztosíthat majd. Ahogy a kriptopiac következő izgalmas fejezetébe kezd, a BlastUP nagyon jól vezetheti az emelkedést, ígéretes utazást kínálva a fedélzeten lévőknek.

Web: https://blastup.io/
Twitter: https://twitter.com/Blastup_io
Discord: https://discord.gg/5Kc3nDhqVW
Telegram: https://t.me/blastup_io

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***