Rejtett kriptokincsek: 5 altcoin, amire érdemes figyelni

A Bitcoin feleződése körüli felhajtás azt sugallja, hogy jelentős értéknövekedés lehet a láthatáron, az előrejelzések szerint a csúcscoin akár a 250 000 dollárt is elérheti. Ez a pozitív fordulat megalapozta a kriptopiac szélesebb körű raliját. Az izgalom közepette bizonyos altcoinok rejtett kincsekként tűnnek fel, amelyek értéke robbanásszerűen megnőhet. Cikkünk ezeket a kevésbé ismert kriptovalutákat veszi górcső alá, utalva azokra a hatalmas lehetőségekre, amelyek a domináns Bitcoin-narratíván túl rejlenek.

Choise.com: A növekedés új korszakába lépve

A legutóbbi piaci zavarok idején úgy tűnt, hogy a CHO token meglovagolja az ökoszisztémán belüli felfelé ívelő hullámokat. Valóban nagy volt az izgalom, amikor a Choise.com mögött álló csapat arra utalt, hogy a projekt tokenomikájában egy úttörő forradalmi újítás van folyamatban. Egy rejtélyes oldalon egy CHO airdropot is bemutattak a korai befektetőknek, amely állítólag a legnagyobb lesz a vállalat történetében. Ezek a hallgatólagos bejelentések arra ösztönözték a CHO közösséget, hogy kezdjenek el gyűjteni, aminek következtében a token két hónap alatt több mint 400%-kal ugrott meg. Nevezetesen, 90%-kal növelte az értékét egy hét alatt, amikor a Bitcoin egy ponton 10 000 dollárt veszített. Így a CHO-ba befektetők már több mint négyszeresére növelték kezdeti alaptőkéjüket!

>>>Lovagold meg a fellendülést – vedd ki a részesedésedet a CHO növekedéséből még ma!<<<

Tekintettel arra, hogy a Choise.com áttörése a tokenomikában a spekulációk szerint a CHO-t a kis kapitalizációjú státuszán túlra emeli, a projekt közössége most egy újabb nagy ugrást vár, amely ebben a piaci ciklusban túlszárnyalhatja a kriptotitánokat. Kevesebb mint 5 nap van hátra, mielőtt a Choise.com új korszakba lépne többéves történetében, így most van itt az ideális alkalom, hogy alacsony áron szerezz néhány CHO tokent! Mivel a vállalat szilárdan tartja magát, a CHO előtt egy akciódús utazás áll. És ha szeretnél teljes mértékben felkészülni a következő ralira, ne habozz, csatlakozz a várólistához, és növeld a CHO-készletedet ingyenes airdrop tokenekkel, amelyek a frissítés után még lenyűgözőbb hozamot biztosíthatnak.

>>>Airdrop a korai beszállóknak – Használd ki a CHO potenciálját!<<<

Az Ondo árfolyam-dinamikája: Ellenállási és támogatási szintek

Az Ondo jelenleg 0,92 dolláron áll, a közeljövőben a felső határ 0,55 dollárnál, az erősebb ellenállás pedig 0,66 dollárnál található. Figyelembe véve a 0,84 dolláros 10 napos átlagot, van olyan lendület, amely a közvetlen ellenállási szintek fölé repítheti, és közelebb kerülhet a második ellenállási szinthez. Ez ígéretes, de figyeljük, hogyan viselkedik ezeknek a referenciaértékeknek a közelében. Egy erőteljes lökés további emelkedést jelezhet, de ha nem sikerül áttörni, akkor visszaesés is következhet.

Ha mélyebbre tekintünk, a 0,26 és 0,08 dolláros támaszszintek kulcsfontosságúak a jelentős esések megakadályozásában. Ha az Ondo fenntartja a 0,26 $ feletti szintet, stabilizálódhat és nagyobb érdeklődést vonzhat, megalapozva a növekedést. Azonban minden további esés gyengeséget mutathat, amelyet a piaci nyomás felerősíthet. Hosszú távon a kialakuló támasz és ellenállás közötti egyensúly fogja alakítani az Ondo pályáját.

A Jupiter árfolyam-ingadozása: Felfelé ívelő trend vagy korrekció?

A Jupiter jelenlegi árfolyama 1,49 dolláron áll, ami bullish jeleket mutat, mivel az 1,31 dolláros 10 napos egyszerű mozgóátlag felett van. A legközelebbi ellenállási szintet 0,68 dollárnál már átlépte, ami felfelé irányuló lendületre utal, ami potenciálisan a második ellenállást célozhatja meg 0,81 dollárnál. Ha azonban visszalépés következik be, a legközelebbi támasz 0,42 $-nál és a másodlagos támasz 0,30 $-nál padlót biztosíthat az árnak. Ezek az esetleges eséseket tompíthatják. A piaci szereplők optimisták lehetnek, és vételi lehetőségnek tekinthetnek minden közeledést ezekhez a támaszokhoz.

A jelenlegi dinamikát figyelembe véve a Jupiter pályája egyszerre hordozza magában a növekedés és a korrekció lehetőségét. Amennyiben az árfolyam az 1,49 dolláros szint felett marad, ez bizalmat ébreszthet a befektetőkben a folyamatos emelkedés iránt, figyelembe véve az 1,31 dolláros SMA feletti szilárd teljesítményt. Ezzel szemben a 0,42 vagy 0,30 $-os támaszokat tesztelő rövid távú esések kockázatot jelenthetnek. De egyben kulcsfontosságú szintek is lehetnek a Jupiter számára a stabilizáláshoz és a felhalmozáshoz egy esetleges fellendülés előtt. A hosszú távú kilátás nagyban függ attól, hogy az eszköz képes lesz-e fenntartani ezeket a kritikus szinteket és tartós vásárlási érdeklődést vonzani.

Következtetés

A Bitcoin felezésével a 250 000 dollárra való emelkedés előrejelzései is beindultak, így a reflektorfény az olyan altcoinokra irányul, mint a Choise.com (CHO), az Ondo és a Jupiter, amelyek mindegyike robbanásszerű növekedés előtt áll. A CHO az innovatív tokenomikának és a stratégiai airdropoknak köszönhetően jelentős potenciállal vezet, ami a növekedés új korszakára utal. Az Ondo kedvező árdinamikájával, a Jupiter ígéretes felfelé mutató jelzéseivel a Bitcoinon túli hatalmas lehetőségeket testesíti meg. Ezek a rejtett kincsként azonosított altcoinok bepillantást engednek a befektetések jövőjébe, ahol jelentős hozamok várnak azokra, akik hajlandóak felfedezni a kriptopiac mélységeit.

Webldal: https://choise.ai/

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***