A papírkezűek pánikolnak, de ez a legjobb idő a bevásárláshoz – ezek a kriptók állnak készen az emelkedésre

A Bitcoin árfolyamának jelentős, 60.800 dollárra történő zuhanása után sokan kérdésekkel telve állnak a piac következő lépése előtt. Ez a hirtelen zuhanás, amely a gyenge elszántságú kereskedők kiszállásának az eredménye, ideális lehetőséget kínál az egyes kriptókban való alkuképes befektetésekhez. Ezeknek a rugalmas tokeneknek az azonosítása segíthet eligazodni a viharos kriptotérben, hiszen potenciálisan akár a nagy visszatérés élvonalára állhatnak. Mindez kiemeli a stratégiai befektetés fontosságát a változékony kriptopiacon.

A BlastUP megváltoztatta a játékszabályokat – néhány hét alatt több mint 2,5 millió dollárt gyűjtött össze.

A BlastUP egy egyedülálló launchpad platform, amely a Blaston, egy legendás Layer 2 blokkláncon épült. Ez volt az a blockchain, amely szédületes indulásával leuralta a címlapokat. A BlastUP a Blast nyomdokaiba lépett, és néhány hét alatt több mint 2,5 millió dollárt gyűjtött össze.

A BlastUP komoly hatással bírhat a piacra, mivel a DAppok indítására szolgáló innovatív megoldásai a Web3 és az AI eszközök teljes palettájával a startupok körében nagy sikert arathatnak majd. A megoldás kiterjedt eszközkészletet és jutalmazórendszert biztosít mindenkinek, aki csatlakozik a platformhoz.

A BlastUP tokenek előértékesítése jelenleg is zajlik, és a befektetés ebben a pillanatban olyan lehet, mintha 2017-ben Ethereumot vásároltunk volna néhány dollárért. Az ár az ötödik szakaszban 0,055 dollár, míg a tőzsdei bevezetéskor akár a 0,1 dollárt is elérheti. Most van itt a tökéletes alkalom, hogy a legjobb áron, 45%-os kedvezménnyel vásárolj BlastUP tokeneket.

>> Ne hagyd ki: Vásárolj BlastUP tokeneket 45%-os kedvezménnyel MOST <<

A BlastUP tokenek birtokosai számos kedvezményhez jutnak hozzá az elsőbbségi tokenértékesítéstől kezdve az IDO-val kapcsolatos exkluzív hűségjutalmakig. Emellett kamatot is szerezhetnek a BlastUP tokenek stake-elésével, és kihasználhatják a seed staking funkciót, amely ingyenes tokeneket biztosít a támogatott projektekből.

A BlastUP nem csak egy újabb kriptoprojekt: erős alapokkal rendelkezik ahhoz, hogy a széles közönség hűségét is megnyerje. A launchpad célja, hogy csökkentse a blokkláncstartupok belépési akadályait, biztosítva, hogy kezdettől fogva mindenük meglegyen a sikerhez.

A BlastUP részletes útiterve 2026-ig terjed, és az AI-alapú IDO szűrő és az AI Startup Team Tools mellett a közösségi piactér bevezetése is terveik között szerepel. A BlastUP arra készül, hogy a kriptotér következő nagy dobása legyen, ezért jobb, ha sietsz és felpattansz a szekérre, mielőtt túl késő lenne.

>> Készen állsz a Blastupra? Vásárolj BlastUP tokeneket most és katapultáld a befektetésed <<

Vegyes jeleket mutat a Polkadot, de hosszú távú kilátásokban felfelé ívelő trend lehetséges

Rövid távon a Polkadot (DOT) vegyes jeleket mutat – jelenleg 9,09 dolláron áll. Sem az RSI, sem a sztochasztikus RSI nem utal azonnali cselekvésre, semlegeset jelez. A legközelebbi ellenállási szint 9,26 dollárnál, a második pedig 10,25 dollárnál található, a felfelé irányuló trend így kihívások előtt áll. A 10 napos mozgóátlag, amely jelenleg 10,3 dollár, szintén óvatosságra int.

Mindazonáltal a hosszú távú kilátások viszonylag optimistának tűnnek a Polkadot számára. Bár az MACD jelenleg eladást sugall, a 100 napos egyszerű mozgóátlag 8,00 dolláros átlaggal vételt vetít előre. A támaszszintek 6,91 és 5,55 dollárnál állomásoznak, ami tisztességes biztonsági hálót jelez. Ezekkel a tényezőkkel a Polkadotnak esélye van arra, hogy idővel nagyobb növekedéseket könyvelhessen el.

A Cardano stabilizálódik: Rövid és hosszú távú elemzés

A jelenleg 0,61 dolláron értékelt Cardano ADA-ja továbbra is egy új stablecoin bevezetése kapcsán kerül be leginkább a hírekbe. Rövid távon az ellenállás és a támasz szintek, 0,75 és 0,52 dolláron találhatók, ez pedig szűk mozgásteret biztosít a potenciális árfolyam-ingadozáshoz. Míg az MACD és a 10 napos SMA alapján az eladás lehet megfelelő lépés, a közelgő változások nyugalomra intik a befektetőket. Az új stabilcoin bevezetése vagy növelheti a vásárlói bizalmat, így emelve az árat, vagy pedig időre lesz szükség a hatékony integrációhoz, így az árfolyam egy ideig statikusabb maradhat.

Ha a fókuszt a hosszú távú szemléletre helyezzük át, a Cardano ADA-ja figyelemre méltó előnyökre tehet szert az új stabilcoin integrációjából. A jelenlegi árak a 100 napos egyszerű mozgóátlag (0,59 dollár) felett mozognak, így vételi akciót ajánlanak. Ha a stabilcoin-integráció a felhasználói bázis bővülését és a piaci aktivitás fokozódását eredményezi, akkor a jövőben az ellenállási szintek tesztelésre kerülhetnek. Ha azonban az elfogadás idővel elmaradna, akkor korlátozott ármozgásra lehet számítani, esetleg a 0,38 dolláros második támaszszint felé ereszkedve.

Összegzés

Míg a Polkadot, a Cardano ADA-ja és a Polygon kriptovaluták jövője továbbra is reményteli, a BlastUP korai diadalával és ígéretes jövőképével emelkedik ki az altok tömegéből. A BlastUP egyedülálló előnyöket kínál, mint például az AI-képes eszközök és a jövedelmező jutalmak. A BlastUP vonzó kialakítása a Blast ökoszisztémán belül hatalmas növekedési potenciált sugall. A BlastUP a blokkláncstartupok indítóközpontjaként működő innovatív koncepciójával vezető katalizátor lehet a kriptopiac várható fellendülésében.

Oldal: https://blastup.io/
Twitter: https://twitter.com/Blastup_io
Discord: https://discord.gg/5Kc3nDhqVW
Telegram: https://t.me/blastup_io

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***