Szakértői útmutató a mostani bikafutás legnépszerűbb kriptóihoz

A kriptovaluták piacát a konszolidáció és a várakozások irányítják, miközben a Bitcoin BTC Price BTC Price árfolyama a közelmúltban 73 777 dollárról 62 000 dollár alá esett vissza. Az elemzők emelkedő trendeket jósolnak, kiemelve a befektetők lehetőségét az optimális vásárlási pontokon az altcoin rally közepette.

Cikkünkből megtudhatod, mely érmék vezethetik majd a bikafutást, és melyek maradnak le.

ScapesMania: A nagy debütálás

Egy sikeres előértékesítés után, amely során 6,125 millió dollár finanszírozást gyűjtött össze a Scapesmania, közel 18 400 tulajdonost vonzott be a projekt, több mint 60 000 követőt szerzett. Most pedig végre megérkezett a ScapesMania PancakeSwap debütálása is. A kereskedés a MANIA/WBNB és a MANIA/USDT párokkal már el is indult.

A debütáló kereskedési nap mindenképpen figyelemre méltó volt. A token ára nagy rugalmasságot mutatott, ami robusztus tokenomikát és ígéretes projekt kilátásokat jelez.

Scapesmania első napja

A tulajdonosok száma az első 24 órában 18,41 ezernél állandósult, a kereskedési volumen elérte a 2,25 millió dollárt. A ScapesMania azonnal uralta a DEXTools Hot Pairs listáját is.

Dextools hot pairs listája

Scapesmania gomb

Úttörő megközelítés a játékok világához

A ScapesMania egy játék ökoszisztéma, ahol a játékosok kriptovaluta ismeretek nélkül is élvezhetik a magával ragadó játékélményt. Eközben pedig a token tulajdonosok profitálhatnak a projekt sikeréből, és a DAO-n keresztül befolyásolhatják annak irányát.

A jelenlegi bikapiac idején virágzó alkalmi szerencsejáték iparban tevékenykedő ScapesMania felkészült arra, hogy kamatoztatja a játékprojektekben elért közelmúltbeli sikereit.

Miért érdemes a ScapesManiát használni?

Dekódoljuk a ScapesMania vonzerejét:

  • A $MANIA tokenomika szilárd egyensúlyban van. A strukturált megszolgálási ütemtervet úgy alakították ki, hogy fenntartsa a kereslet és a kínálat közötti egyensúlyt.
  • A $MANIA token az irányítást szolgálja a fejlesztés alatt álló DAO-ban, és játékon belüli pénznemként működik már a kísérleti játékprojektben. A tagok a további jutalmakért a tokenekkel játszhatnak is.
  • A listázást követő sziklaszilárd promóciós stratégia már gőzerővel működik. A csapat bebizonyította marketinges képességeit, ami megnyilvánult a 6 millió dollár feletti előértékesítési sikerben, a 18400+ fős tulajdonosi bázisban, az aktívan növekvő 60 000+ fős közösségben és a 75 000 feletti átlagos havi forgalomban is.
  • A projekt intelligens szerződését a BlockSafu auditálta, így a tulajdonosok bízhatnak a platform biztonság iránti elkötelezettségében.
  • A ScapesMania a jelentős kriptoplatformokon már fenn van és a terület elismert influenszereinek támogatását élvezi.

Közösségi bizalom

Ez most az előttünk lévő út

A Statista szerint az alkalmi játékipar 2027-re az egekbe szökik, elérheti a 19,12 milliárd dollárt. Ez az előrejelzés a piacot potenciálisan jövedelmezőnek jelöli.

Az alap célok túlteljesítése után a csapat teljes mértékben elmerül most a termékfejlesztésben. A gyors kezdés érdekében a projekt olyan fejlesztőkkel társult, akik rangos támogatásokat nyertek a Metaverse/Gaming/NFT kategóriában.

A közösségbe vetett hit

A kriptoközösség igen aktív a projekt kapcsán, mert osztják a víziót, és szeretnének aktívan részt venni benne. A bálnák is felfigyelnek rájuk, egyes betétek már meghaladták a 20 000 dollárt is.

Nyilvánvaló, hogy ez a siker nem jöhetett volna létre egy ilyen hűséges közösség nélkül, és a csapat köszönetet mond támogatóinak ezért az indulásért.

Scapesmania poszt

Scapesmania poszt

Csatlakozz a ScapesMania mozgalomhoz

Ahogy az alkalmi játékipar exponenciális növekedésre készül az elkövetkezendő években, soha nem volt jobb alkalom arra, hogy belépj erre ígéretes tájat. Stabil árjegyzéssel és erős kezdeti támogatással az érme már bizonyította ellenálló képességét.

A jövőbeli árfolyam trend a közösség erejétől, a fejlesztési mérföldkövektől és a robusztus marketingstratégiáktól függ, amelyekben a ScapesMania eddig kiváló volt.

Miért várnál tovább? Biztosítsd be a helyed egy potenciálisan jól fizető utazáson – szerezd meg $MANIA tokenjeit a PancakeSwap-on most.

Scapesmani kilövés az űrbe

>>> Csatlakozz a 18 ezer token birtokoshoz  – Vásárolj $MANIA tokent most! <<<

Cosmos (ATOM): Az átjárható ökoszisztéma

A Cosmos (ATOM) arról híres, hogy az interoperabilitásra és a skálázásra összpontosít, amelyet innovatív konszenzusos mechanizmusa és az Inter-Blockchain Communication (IBC) protokoll révén ér el. Ármozgásai azt tükrözik, hogy a piac elismeri technológia fejlődését.

Miközben a növekedésre készül, a Cosmosnak (ATOM) meg kell küzdenie a versenytársakkal ugyanakkor folyamatos innovációra is szüksége van, hogy fenntartsa piaci pozícióját.

Sui (SUI): Új jövevény jelentős potenciállal

A Sui (SUI) teljesítménye és méretezhetősége miatt kap figyelmet, amelyet egy innovatív konszenzusos mechanizmus hajt. A közelmúltbeli bevezetése ellenére a Sui (SUI) ígéretes árfolyam trendet tudott felmutatni.

Mivel egyre több fejlesztőt és projektet vonz, a Sui (SUI) azzal a kihívással néz szembe, hogy a verseny közepette is megállja a helyét, miközben biztosítja a hálózat biztonságát.

ApeX Protokoll (APEX): Forradalmasítja a származékos kereskedést

Az ApeX Protocol (APEX) felrázza a DeFi teret nem letéti származékos kereskedési platformjával. A DeFi növekedésére pozicionált ApeX Protocol kihívásokkal néz azonban szembe a szabályozási ellenőrzés, valamint a platform biztonságának és a felhasználói bizalom fenntartásának területén.

Avalanche (AVAX): Decentralizált alkalmazások skálázása

Az Avalanche (AVAX) nagy átviteli sebességéről és alacsony késleltetésű konszenzusos keretrendszeréről híres. Növekvő ökoszisztémája határozza meg az árát, de a növekedés fenntartásához az Avalanchenak (AVAX) meg kell küzdenie a méretezhetőségi korlátokkal és a többi Layer 1-es megoldások versenyével.

Következtetések

A piacon tapasztalható ingadozások közepette a Bitcoin BTC Price BTC Price közelmúltbeli ármozgásai az esetleges altcoin rally előtti konszolidációra utalnak. A ScapesMania egy ígéretes lehetőség, amely jelentős potenciállal rendelkezik.

Web: https://scapesmania.io/
Twitter: https://twitter.com/ScapesMania
Telegram: https://t.me/scapesmania
Információs csoport: https://t.me/scapesmaniaAnn

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***