Március közepén reflektorfénybe kerülnek az alulértékelt altcoinok

A bitcoin 70 000 dollár fölé emelkedése hamarosan bekövetkezhet. Ez az előrejelzés a közelmúltbeli fejlemények után érkezik, amikoris számos kriptovaluta március közepén esést tapasztalt. Ez sok alulértékelt altcoinnak esélyt ad, hiszen megteremti a terepet egy lehetséges ralihoz. Ezen események után cikkünk mélyebbre ás, hogy elemezze a lehetséges hatást, és felvázolja, hogy a bitcoin milyen szerepet játszhat a kriptopiac dinamikájában.

BlastUP előértékesítés: A kiszámíthatóság jelzőfénye az ingatag kriptotérben

Az előértékesített tokenek vásárlása jó ötlet lehet, mivel ezek immunisak a piac vad kilengéseire, mivel az árfolyamuk egy bizonyos árszinthez van rögzítve. A kiszámíthatóság az egyik legfontosabb előnye az olyan előértékesítési projekteknek, mint a BlastUP.

A BlastUP az első launchpad a Blaston, az egyetlen Layer 2 megoldás, amely natív hozammal rendelkezik az ETH és a stabilcoinok számára. Az előértékesítés mindössze néhány hónapja alatt ez a platform már több mint 2 millió dollárt gyűjtött össze, ami sokat elmond arról, hogy széles körben elismert a hozzáértő befektetők körében.

A BlastUP token előértékesítésének ötödik szakasza folyamatban van, ami tisztességes esélyt kínál arra, hogy alacsony áron fektessünk be egy ígéretes eszközbe. Jelenleg a token ára 45 %-kal alacsonyabb, mint a jövőbeli tőzsdei jegyzési ára, így itt a megfelelő pillanat az előértékesítéshez való csatlakozásra.

>> Ne hagyd ki! Vásárolj BlastUP tokent 45,% kedvezménnyel, mielőtt túl késő lenne <<

Azok, akik ebben a szakaszban BlastUP tokeneket vásárolnak, exkluzív hozzáférést kapnak egy Airdrophoz, amely ingyenes tokenek egy részét osztja szét. Emellett extra jutalmakat kaphatnak a stakingen keresztül, és részt vehetnek a többszintű IDO elindításokban.

A BlastUP elkötelezett amellett, hogy a Blast ökoszisztémával egy erős közösséget ápoljon, ahol mindenki profitál a kölcsönös növekedésből. Az AI és a Web3 eszközök kombinálására irányuló ambiciózus tervekkel a BlastUP célja, hogy egy igazán jutalmazó és biztonságos környezetet hozzon létre a DAppok zökkenőmentes indításaihoz.

A BlastUP felemelkedő ágban van, és a kriptostartupokat táplálja a közösséget előtérbe helyező hangulattal és az innovációval a középpontjában. A Blast ökoszisztéma gyors központjává válik, 2026-ig nagy tervekkel. A BlastUP hamarosan felrázza a kriptoszcénát, szóval szállj be, mielőtt ez a rakéta nélküled száll fel!

>> Gyorsan cselekedj! A BlastUP tokenkínálata korlátozott – biztosítsd a helyed a BlastUP indulásán! <<

A Pyth Network és a Laser Digital együttműködése fellendítheti a PYTH-ot

A Laser Digital adatszolgáltatóként való bevonása új lendületet adhat a Pyth Networknek. A jelenlegi árfolyam 1,10 dollár körül mozog, és áttörheti a 0,92 dolláros közvetlen ellenállási szintet, és esetleg megcélozhatja a következő, 1,18 dolláros szintet. Mindazonáltal ez egy hosszú távú forgatókönyv lehet, figyelembe véve a hálózat javuló adatbiztonságát és ebből következően a befektetők számára megnövekedett vonzerejét.

Másrészt a rövid távú tényezőket sem szabad figyelmen kívül hagyni. A jelenlegi mutatókat figyelembe véve, az RSI eladást javasol, az árfolyam egy pofont kaphat. A legközelebbi támaszszint 0,38 dollárnál található, míg a szélsőséges forgatókönyv szerint a második támaszszintig, 0,12 dollárig zuhanna. Mivel azonban a 0,92 dolláros 10 napos SMA vételre utal, a vegyes kilátások esélye továbbra is fennáll.

Bone ShibaSwap (BONE): Bikás kilátások a növekvő érdeklődés és óvatosság közepette

A Bone ShibaSwap (BONE) az érdeklődés potenciális növekedését látja, amitől különösen izgatott a kriptoközösség. A jelenlegi 1,06 dolláros árfolyam meghaladja a második és a legközelebbi ellenállási szintet 0,88 és 0,78 dollárnál, mely erőt mutat. Ha ez a tendencia folytatódik, az 1,03 dolláros 10 napos egyszerű mozgóátlag elérése bikás kilátásokra utal. A Shiba Inu Army kampányai által vezérelt potenciális lökés tovább erősítheti ezt a bikás forgatókönyvet.

A másik oldalon viszont indokolt az óvatosság. A MACD eladást sugall, ami egy árkorrekció lehetőségét jelzi. A legközelebbi és a második támaszszint 0,56 és 0,44 dollárnál áll, amelyek potenciális pufferként működhetnek, ha csökkenés következik be. Ezért a Bone coin Binance-ra való felvételét övező várakozás ellenére bizonyos mutatók óvatos optimizmusra intenek. A kereskedőknek óvatosan kell navigálniuk ebben a piaci környezetben, egyensúlyt teremtve várakozásaik és a rendelkezésre álló adatok között.

Következtetés

Miközben a különböző altcoinok bizonyítják erejüket, fontos emlékezni a BlastUP projektben rejlő hatalmas potenciálra. Míg a Pyth Network és a Bone ShibaSwap figyelemre méltó kilátásokat mutatnak, nem biztos, hogy elérik a BlastUP által támasztott elvárásokat. A launchpad platform vonzó koncepciója és a jövedelmező Blast ökoszisztémában való részvétele jelentős potenciállal rendelkező projektként jelöli meg. A befektetőket arra biztatjuk, hogy tartsák szemmel a BlastUP-ot, ahogy fokozatosan kibontakozik a kriptotérben.

Weboldal: https://blastup.io/
Twitter: https://twitter.com/Blastup_io
Discord: https://discord.gg/5Kc3nDhqVW
Telegram: https://t.me/blastup_io

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***