Altcoin cunami: 3 kriptó készen áll a 10 000%-os emelkedésre

A Bitcoin nemrégiben jelentős zuhanáson ment keresztül, ami egyetlen nap alatt 661 dollárnyi kriptovagyont törölt el. A piaci turbulenciák közepette a figyelem a masszív hullámzást kihasználó altcoinokra terelődik. Ezek a kriptoprojektek lehetnek a következő nagy dobás a digitális eszközpiacokon, ami rávilágít a közelgő írásunk jelentőségére, amely néhány ilyen potenciális forradalmárról szól.

BlastUP előértékesítés: A Blast ökoszisztéma első launchpadja

A BlastUP egy úttörő launchpad a Blaston, az élvonalbeli Layer 2-es megoldáson, amely mindössze 35 nap alatt érte el az 1 milliárd dollár lekötött értéket. A projekt sikere is nyilvánvaló, hiszen alig néhány hét alatt gyorsan sikerült 2 millió dollárt összegyűjteniük, és ezzel magára vonta a hozzáértő korai befektetők figyelmét.

A BlastUP a pénzügyi technológia élvonalában áll, és a “Gyorsabban nőj, többet kereshetsz” mottót hirdeti. Ennek a launchpadnak az elsődleges célja, hogy csökkentse a blokklánc startupok belépési akadályait, biztosítva, hogy már a kezdetektől fogva fel legyenek készülve a siker eléréshez minden eszközzel.

A BlastUP tokenek előértékesítésének ötödik szakasza már zajlik, és minden egyes új szakasz után a tokenek ára emelkedik. A jelenlegi ár 0,055 dolláron van rögzítve, míg a tőzsdei bevezetéskor az ár 0,1 dollár lesz. Ez egy hatalmas, 45%-os kedvezményt jelent, így most van itt a tökéletes alkalom, hogy a legjobb áron vásárolj BlastUP tokeneket.

>> Szerezd meg a BlastUP tokeneket most a maximális hozamért! <<

A BlastUP tokenek tulajdonosai olyan exkluzív előnyöket élvezhetnek, mint a korai hozzáférés a tokenértékesítésekhez, különleges jutalmak az IDO-kban, és a lehetőség, hogy extra tokeneket szerezzenek a staking által. Emellett élvezhetik a kamatbevételek és a támogatott projektekből származó ingyenes tokenek előnyeit is.

A BlastUP halad előre, de továbbra is elkötelezett a Blast közösség globális központjának létrehozása mellett, amely támogatja a korai fázisú startupokat. A projekt közösségközpontú megközelítésével és az innovációra való törekvésével gyorsan teret nyer az ökoszisztéma minden résztvevőjének javára.

A BlastUP fejlesztési terve 2026-ig terjed, és az AI-vezérelt eszközök és a közösségi piactér bevezetését ígéri, tovább gazdagítva az ökoszisztéma képességeit. A BlastUP token, a platform sarokköve, hozzáférést biztosít a többszintű IDO bevezetésekhez, a staking hozamokhoz és az exkluzív hűségelőnyökhöz.

>> Élj a lehetőséggel, hogy gyorsabban növekedj és többet keress a BlastUP-pal! <<

A NEAR Protocol teljesítménye potenciális növekedést ígér a volatilitás ellenére is

A NEAR Protocol közelmúltbeli teljesítménye ígéretes jeleket mutat a befektetők számára. Az Nvidia AI-konferenciáján való aktív részvétel tovább erősítheti a vállalat profilját, és pozitívan befolyásolhatja a piaci értékét. Tekintettel a jelenlegi 6,68 dolláros árfolyamra, a felfelé irányuló trendnek köszönhetően a NEAR elérheti a 8,11 dolláros második ellenállási szintet, és rövid távon esetleg a 9 dolláros szintre is felmászhat. A MACD vételi ajánlása megerősíti ezt a pozitív hangulatot.

A pozitív kilátások ellenére némi óvatosság intő lehet. A 10 napos egyszerű mozgóátlag (SMA) eladási akciót sugall, ami az árfolyam lehetséges csökkenésére utal. A támaszszintek 2,97 és 2,07 dollárnál vannak, amelyek az alsó határok lehetnek, ha a piac nem reagál kedvezően a konferenciára vagy az azt követő kezdeményezésekre. Hosszú távon az ilyen volatilitás a kriptopénz befektetések szerves része. A cél a fejleményekkel való lépéstartás és a stratégiák megfelelő adaptálása.

A Nomura Laser Digital és Pyth Network integrációja: Kockázatok és előnyök

A Nomura Laser Digital integrációja a Pyth Network projekttel potenciális lendületet hozhat. Ez más neves adatszolgáltatókat is vonzhat, ami a Pyth Network használatának növekedését és az árak emelkedését eredményezheti. A jelenlegi árfolyamokat figyelembe véve óvatos megközelítéssel elérheti a 0,92 dolláros legközelebbi ellenállást, és potenciálisan 1,18 dollárig is felmehet.

A kriptopiac kiszámíthatatlansága miatt azonban ez a partnerség nem garantálja a sikert. Ha a piaci hangulat elromlik, vagy ha az adoptálási folyamat visszaesésbe ütközik, egy csökkenő tendencia esetén a Pyth árfolyama a legközelebbi 0,38 dolláros támaszszint felé, vagy akár 0,12 dollárig is csökkenhet. Az egyensúlyban maradás elengedhetetlen lesz az előnyök maximalizálásához és az esetleges hátrányok mérsékléséhez.

Konklúzió

A jelenlegi kriptopiac turbulenciáiban számos altcoin érdekes befektetési lehetőségeket rejt magában. A NEAR Protocol, a Pyth, a Cardano és az AVAX tisztességes kilátásai ellenére elhalványulnak a BlastUP nagy potenciáljához képest. A platform innovatív megközelítéssel és szilárd koncepcióval rendelkezik a sikeres Blast ökoszisztémára épülve. A Web3 és AI eszközökkel párosított DApps launchpad megoldásokat kínáló BlastUp egyre vonzóbbá válik, különösen a kialakított jutalmazó rendszere miatt. Ez a kriptopénz valóban a következő szenzáció lehet.

Weboldal: https://blastup.io/
Twitter: https://twitter.com/Blastup_io
Discord: https://discord.gg/5Kc3nDhqVW
Telegram: https://t.me/blastup_io

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***