Kezdődik az altszezon: 5 altcoin, ami akár 55-szörös nyereséget hozhat

A Bitcoin jelentős gátat áttörve 60 000 dollár fölé emelkedett, ami 2021 novembere óta a legmagasabb értéket jelenti. Mivel ez az esemény újból bikás hangulatot kelt a piacon, egyben a várva várt altcoin szezont is beindíthatja. Az elemzők olyan 5-ös altcoin listát azonosítottak, amelyben a jelentős profitpotenciállal rendelkező projektek szerepelnek. A további profitok fokozzák a lelkesedést a dinamikus piac jövőjével kapcsolatban.

A BlastUP változást ígér a DApp-ban

A BlastUP egy egyedülálló launchpad platform, ami a Blaston, egy legendás Layer 2 blokkláncon alapul, és amely szédületes indulásával hívta fel magára a figyelmet. Mindössze egy hónap alatt több mint 1 milliárd dollár teljes zárolt értéket (TVL-t) biztosított. A projekt hatása óriási lehet, mivel a DAappok indítására szolgáló innovatív megoldásai a Web3 és az AI eszközök teljes csomagjával a startupok körében nagy sikert arathat.

A BlastUP tokenek előértékesítése folyamatban van, és a befektetés ebben a pillanatban olyan lehet, mintha 2017-ben Ethereumot vásároltunk volna néhány dollárért. Minden egyes új előértékesítési fázissal a BlastUP tokenek értéke növekedni fog. A jelenlegi szakaszban az ár 0,05 dolláron áll, míg a tőzsdei jegyzéskor a tervezett ár 0,1 dollár lesz. Most itt lehet a tökéletes alkalom, hogy a legjobb áron, 50%-os kedvezménnyel vásárolj BlastUP tokeneket.

>>Szállj be egy sorsfordító projektbe: Vásárolj BlastUP tokeneket 50% kedvezménnyel <<

A BlastUP tokenek birtokosai számos kedvezményhez juthatnak hozzá az elsőbbségi tokenértékesítéstől kezdve az IDO-kban található exkluzív hűségjutalmakig. A birtokosok kamatot is szerezhetnek a BlastUP tokenek tétbe helyezésével, és élvezhetik a seed staking funkció előnyeit, amely ingyenes tokeneket biztosít a támogatott projektekből.

A BlastUP nem csak egy újabb altcoin projekt. Potenciálisan erős alapokkal rendelkezik ahhoz, hogy a szélesebb közönség hűségét is megnyerje. Azáltal, hogy átfogó eszközkészletet biztosít, a launchpad célja, hogy csökkentse a blokklánc startupok belépési akadályait, biztosítva, hogy kezdettől fogva mindenük megvan a sikerhez.

A BlastUP részletes ütemterve 2026-ig tart, és tervben van az AI IDO szűrő, az AI Startup Team Tools és a közösségi piactér bevezetése is. A BlastUP arra készül, hogy a kriptotér következő nagy dobása legyen, ezért jobb, ha sietsz és felpattansz a rakétára, mielőtt túl késő lenne.

>> Készen állsz a robbanásra? Vásárolj BlastUP tokeneket MOST, hogy megszerezd a korai előnyöket<<

Az Ethereum NFT szabvány hatással lehet Sei értékére

Az egységes Ethereum NFT szabványra vonatkozó javaslat növelheti a Sei hasznosságát, ami potenciálisan növelheti az értékét. A mutatók kiemelik az ellenállási szinteket 0,96 és 1,27 dollárnál, ami hosszú távú célt sugall, ha a lendület fennmarad. A 100 napos egyszerű mozgóátlag vételi ajánlással támogatja ezt a lehetőséget, ami további pozitív hangulatot adhat, ha az NFT szabvány széles körű elfogadása bekövetkezik.

Azonban egy csökkenő tendencia is kialakulhat, ha az egységes NFT szabványt szkepticizmus övezi. A jelenlegi 0,85 dolláros árfolyam kissé a 10 napos egyszerű mozgóátlag alatt van, ami eladási akciót jelezhet. A Sei 0,45 és 0,25 dolláros támaszszintjei lefelé irányuló potenciális lökést jeleznek, az RSI pedig semleges piaci hangulatot sugall.

Az Arbitrum bikás jeleket küldhet, a vegyes mozgóátlagok ellenére

Az Arbitrum lendülete, amelyet az NFT eladások 119%-os megugrása erősít, bikás futást eredményezhet. A 2,28 és 2,80 dolláros ellenállási szintek hosszú távon az ARB árfolyamának további emelkedését eredményezhetik. Míg az egyszerű mozgóátlag jelzései vegyesek, a 100 napos trend vásárlást javasolhat, mivel a jelenlegi ár meghaladja az átlagot.

Ezzel szemben az ARB árfolyama az 1,90 dolláros 10 napos egyszerű mozgóátlag közelében van, ami rövid távú lefelé irányuló nyomást jelez. Ha nem sikerül fenntartani ezt az árfolyamot, az 1,37 vagy akár 0,98 dolláros támaszszintekre való visszaesést eredményezhet, mivel a MACD indikátor potenciális kockázatokat jelez.

A közelgő token feloldás az OP ármozgását eredményezheti

A közelgő, több mint 88 millió OP token feloldása jelentős ármozgást indíthat el. A token kínálat növekedése rövid távon nyomást gyakorolhat az OP árfolyamára, esetleg újra tesztelheti a 2,25 vagy 1,60 dolláros támaszszinteket. A rövid távú volatilitás ellenére ez lehetőséget jelenthet az alacsonyabb árfolyampontokat kereső befektetők számára.

Az altcoin tokenek felszabadítása hosszú távon is növelheti a likviditást, ami az Optimism ökoszisztéma növekedését erősítheti. A jelenlegi 3,68 dolláros árfolyam mellett a 3,91 és 4,92 dolláros ellenállási szinteket lehet tesztelni, amit a 100 napos egyszerű mozgóátlag erős vételi jele támogat.

Polygon piacelemzés: A lehetőségek és kockázatok egyensúlya

A Polygon piaci elemzése szerint a 0,99 dolláros közvetlen ellenállási szintet tesztelték, és a rövid távú növekedéshez az 1,18 dolláros szintet kellene áttörni. A semleges RSI és a sztochasztikus RSI értékek kiegyensúlyozott kereskedési környezetet jeleznek, míg a MACD ígéretes vételi lehetőséget sugall. A 10 napos egyszerű mozgóátlag eladási ajánlása azonban lehetséges piaci volatilitásra utal.

Érdemes a hosszú távú perspektívák megemlítése is. A 0,64 és 0,50 dolláros támaszszintek potenciális medvés fázisokra utalnak, belépési pontokat kínálva a befektetőknek. Továbbá a 100 napos egyszerű mozgóátlag erős vételi jele bikás kilátásokat támaszt alá, ami azt jelzi, hogy a Polygon árfolyama idővel tovább emelkedhet.

Következtetés

Az altszezon kezdetén öt olyan altcoin felé irányul a reflektorfény, amelyek várhatóan kiemelkedő hozamot érhetnek el. Ezek közül a BlastUP-ot, amelyet a Blast ökoszisztémán belüli erőteljes eszközökkel támogatnak, sorsfordító projektként üdvözlik. Stratégiai ütemterve és a tulajdonosok számára várható előnyök különösen vonzóvá teszik. Míg a Sei, az Arbitrum, az OP és a Polygon különböző mértékben ígéretesek, kissé elmaradnak a BlastUP potenciáljától, ami jól mutatja az ígéretes koncepciót és a projektet alátámasztó szilárd alapot.

Honlap: https://blastup.io/
Twitter: https://twitter.com/Blastup_io
Discord: https://discord.gg/5Kc3nDhqVW
Telegram: https://t.me/blastup_io

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***