Az altcoinok, amelyek várhatóan felülmúlják a Solanát 2024-ben

A kihívások ellenére – a Sam Bankman-Fried érintettsége által okozott jelentős visszaesést is beleértve –, a Solana (SOL) figyelemre méltó visszatérést produkált, és a web3 hiperoptimalizált blokklánc-protokolljának úttörőjévé vált a kriptovaluta piac jelentős átalakulása során. A legtöbb piaci megfigyelő azonban úgy véli, hogy a Solana (SOL) bizonytalan jövővel néz szembe. Ez arra készteti a tulajdonosokat, hogy magas ROI-t biztosító alternatívákat keressenek, beleértve a kötetlen gaming-ágazatban feltörekvő érméket, a 2024-es potenciális kitörési lehetőségekről folytatott megbeszélések közepette.

? A ScapesMania az egekbe tör! ?

A ScapesMania útja figyelemre méltó, mivel több mint 6 000 000 dollárt gyűjtött össze pénzeszközökben. Valódi sikere azonban a több mint 60 000 szenvedélyes tagból álló élénk közösségében rejlik, akik készen állnak arra, hogy a projektet piaci bővítésre ösztönözzék. Az egész a közös jövőképről, az aktív részvételről és a DAO irányításáról szól. Végső soron a hatalom a tulajdonosok kezében van, most, és a jövőben is.

scapesmania banner

Fejlesztés a kötetlen, virágzó játéktérben

Mivel a kötetlen játékpiac 2027-re a Statista szerint várhatóan meghaladja a 19,12 milliárd dollárt, a ScapesMania készen áll arra, hogy vezető szerepet töltsön be ezen a gyorsan fejlődő piacon. A ScapesMania felkéri tehát a Web3 iránt lelkesedőket, hogy ragadják meg az ágazat növekedési lehetőségeit, amely az előrejelzések szerint az év végére közel 9%-kal fog növekedni.

A közelgő TGE-t nem szeretnéd kihagyni, ezért vésd a naptáradba: 2024. február 26. – 2024. március 9.

Egy közelmúltbeli AMA-ban (Ask Me Anything – Kérdezz Tőlem Bármit) a vezérigazgató egy aprólékos stratégiát körvonalazott a legmodernebb játék-ökoszisztéma kiépítésére, beleértve a közönség tesztelését és a fokozatos fejlesztéseket a visszavásárlás, az égetés és a staking mechanikája mellett, amelynek célja a token értékének növelése.

Miért válaszd a ScapesManiát?

A fent említettek mellett a következő előnyök is hozzájárulhatnak a megtérülésed növeléséhez:

  • Nagyszerű jegyzékbe vétel utáni marketingstratégia a folyamatos közösségi szerepvállalás és a nagyobb kereslet biztosítása érdekében.
  • Szilárd tokenkezelési terv, amely remélhetőleg biztosítja a stabilitást és a hosszú távú növekedési potenciált minden tokentulajdonos számára.
  • TGE a legjobb piaci feltételek mellett a maximális potenciális megtérülés érdekében, a legrövidebb időn belül.
  • Korlátozott számú token, ami azt jelenti, hogy a szűkösség idővel jelentősen növelheti a token értékét.
  • A tulajdonosok portfóliójának bővítése új projektekkel. A diverzifikáció rendkívül előnyös lehet.
  • Kiegyensúlyozott tokenomika szakadékkal és jogosultságszerzéssel. A strukturált jogosultságszerzési ütemterv megakadályozza a tokenek dömpingjét, biztosítva a kínálat és a kereslet állandó egyensúlyát.
  • Hamarosan megjelenik a DEX-eken, és CEX-eken való jegyzékbe vétel is készülőben van. A tőzsdékhez való hozzáférés likviditást és hozzáférhetőséget biztosít, ami azt jelenti, hogy bármilyen lehetőséget azonnal kihasználhatsz.
  • A kriptovaluta trackereken vezető pozíciókban van. Ez a fokozott láthatóság több befektetőt vonz, potenciálisan növelve az eszköz értékét.

A ScapesMania legjobb része

Lemaradtál az előértékesítésről vagy a nyilvános értékesítésről? Ne aggódj! A ScapesMania fejlődésével lehetőséged lesz csatlakozni a projekthez, és a jegyzékbe vételt követően potenciális hozamokat szerezhetsz.

A csatlakozás ebben az időben még előnyösebb is lehet, mint a korábbi értékesítések során – mert olyan ponton fogsz belépni, ahol a jövőkép világosabb, a lendület erősebb és a potenciál nagyobb, mint valaha.

Szállj be vagy kimaradsz

Miért is haboznál tovább? Ne hagyd ki ezt a lehetőséget – kattints az alábbi linkre, hogy összekapcsold a tárcádat, regisztrálj a bejelentésekre, és csatlakozz egy potenciálisan egyedülálló projekthez.

>> Értesítések a jegyzékbe vételről – Ne szalaszd el a lehetőséget <<<

Hashflow (HFT): A DeFi kereskedés forradalmasítása

A Hashflow (HFT) leleplezi a 2.0-s verzióját, forradalmasítva a DeFi kereskedést a szándékalapú intelligens megbízás-átirányítással és a Solana (SOL) natív keresztláncú swap-ügyleteivel. Ezek a frissítések új mércét állítanak a decentralizált tőzsdéken, potenciálisan erősítve a Hashflow (HFT) vonzerejét. A megnövekedett kereskedési volumen és likviditás pozitív ármozgásokat eredményezhet, ugyanakkor a szabályozási ellenőrzés és a verseny kihívást jelent. A siker az innováción és a szabályozási navigáción múlik.

Jito (JTO): Egy feltörekvő csillag a Solana ökoszisztémában

A Jito (JTO) jelentős áremelkedésével vonja magára a reflektorfényt a kriptovaluta közösségben, ezáltal a digitális valuták jelentős szereplőjévé növi ki magát. A Solana (SOL) ökoszisztémában elhelyezkedő Jito (JTO) folyékony staking poolt és MEV termékeket kínál, növelve a DeFi-ben rejlő lehetőségeket. A legutóbbi 3,93 dolláros ATH erős teljesítményre utal, de a volatilitás és a korlátozott kínálat miatt javasolt az óvatosság. Az előrejelzések 2024-re 3-4,50 USD-t jósolnak, a piaci integrációtól és a lendület fenntartásától függően.

Sei (SEI): A kereskedési hatékonyság csúcspontjának elérése

A Sei (SEI) V2-re való frissítésével és karbonsemlegességi fókuszával hívja fel magára a figyelmet. Az USDC-vel való integráció fokozza a piaci izgalmat. A második napon közel 1,9 milliárd dollárral kereskedtek. Az optimista előrejelzések 2024-re 1,66 dollárt, 2025-re pedig 2,32 dollárt vetítenek előre. A Sei (SEI) kiemelkedik a gyorsaságával, az alacsony költségekkel és a fenntarthatóságával, de a hosszú távú siker érdekében meg kell birkóznia a növekedési és szabályozási kihívásokkal.

Összegzés

A Solanának (SOL) megvolt a maga ideje, de most új érmék kerültek a reflektorfénybe, különösen a jelenlegi piaci körülmények között. Ezek közül a ScapesMania emelkedik ki, amint azt korábban kifejtettük, ezért légy résen és cselekedj ennek megfelelően.

Webhely: https://scapesmania.io/
Twitter: https://twitter.com/ScapesMania
Telegram: https://t.me/scapesmania
Hirdetménycsoport: https://t.me/scapesmaniaAnn

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***