A DeeStream tokenbe a Shiba Inu és Ethereum tulajdonosok is bevásárolták már magukat

Bemutatjuk a legújabb aktualitásokat a kriptopénzek területén, ahol az olyan mozgások, mint a Shiba Inu (SHIB) és az Ethereum (ETH) erős növekedése újra a befektetők figyelmének a középpontjába került. Az olyan innovatív tokenek megjelenése mellett, mint a SHEboshi és az Ethereum Layer 2-es projektjei körüli izgalom a Dencun frissítés után, a DeeStream (DST) az online streaming úttörő szereplőjeként tűnik ki. Decentralizált platformjával és a felhasználói élmény javítása iránti elkötelezettségével a DeeStream célja, hogy átalakítsa a streaming szektort.

A Shiba Inu (SHIB) a SHEboshi Token standarddal forradalmasítja az ökoszisztémát

2024. februárjában a Shiba Inu (SHIB) erős teljesítménnyel tűnt ki a mémcoinok piacán, dacolva az olyan riválisok kihívásaival, mint a Dogecoin (DOGE) és a Pepe (PEPE). A SHEboshi, egy ERC-404-es tokenszabvány bevezetése 4205%-kal megnövelte a SHIB égetési arányát február 22-én a Shibburn tracker szerint.

A SHEboshi kialakítása lehetővé teszi a SHIB, BONE és LEASH tokenek elégetését, szisztematikusan csökkentve a Shiba Inu forgalomban lévő készletét. Ez a tokenomikai funkció vonzó a stratégiai befektetők számára, hiszen elmúlt 24 órában is körülbelül 86 millió SHIB token égettek el. A pozitív közösségi reakciók arra utalnak, hogy a Shiba Inu potenciálisan kitörhet a konszolidációból, az előrejelzések szerint a 0,000015 dollár felé mozdulhat el.

Azonban a Bollinger felső sáv által jelölt 0,000011 dolláros ellenállási szint kihívást jelenthet. Lefelé a 20 napos SMA árfolyamnál, a $0,000095-nél lévő támasz fal biztonsági hálóként működik. A közösségi elkötelezettség közepette a kriptopénzek kockázatai miatt az óvatos navigálás továbbra is kulcsfontosságú.

Az Ethereum várakozásai szerint megugrik a Layer 2-es projektek száma a Dencun frissítés után

Guy Turner elemző az Ethereum mainnetre márciusban bevezetésre kerülő Dencun frissítés után az Ethereum Layer 2-es projektek számának jelentős növekedésére számít. A frissítés célja a Layer 2-es tranzakciók költségeinek csökkentése és az adatok elérhetőségének javítása, ami jelentős előrelépést jelent az ökoszisztémája számára.

Turner kiemeli az Arbitrumot, mint egy ígéretes profitpotenciállal rendelkező Layer 2-es kriptovalutát. Az elemző megemlíti a közelmúltban, január 12-én elért 2,40 dolláros csúcsértékét. Mivel a Dencun frissítés várhatóan növeli a Layer 2-es tranzakciók sebességét és csökkenti a költségeket, Turner az Arbitrum nagyobb mértékű elfogadását irányozza elő, mint az Ethereummal való interakció gazdaságosabb lehetőségét.

Az Optimism (OP) szintén reflektorfénybe kerülhet Turner szerint. Hangsúlyozta az Optimism ambícióját egy együttműködő “szuperlánc” ökoszisztéma létrehozására több Layer 2-es skálázási megoldáshoz. A Dencun frissítése várhatóan gyors fejlődést katalizál ezen a téren. A Coinbase Layer 2-es megoldása, a Base pedig élen jár ebben.

DeeStream (DST): Az online streaming forradalmasítása a decentralizációval

A DeeStream az online streaming szektorban komoly változást hozhat, mivel egy decentralizált blokklánc technológiára épülő platformot kínál. A hagyományos streaming platformok gyakran küzdenek tiltásokkal és késői kiutalásokkal, ami frusztrációt okoz a felhasználók és a tartalomkészítők körében is. A DeeStream megoldja ezeket a problémákat, és biztosítja a felhasználók számára a véleménynyilvánítás szabadságát.

A hagyományos platformoknál lényegesen alacsonyabb díjakkal, a streamelők azonnali kiutalási funkciójával és a biztonságos tranzakciókat garantáló átlátható blokklánccal a DeeStream célja egy őszintébb, stabilabb és megbízhatóbb piac létrehozása. A folyamatban lévő előértékesítés, amely jelenleg az első szakaszban van 0,04 dolláros árral, jelentős figyelmet keltett. Így a DeeStream ígéretes befektetési lehetőségként pozicionálja magát az online streaming fejlődő szektorában.

Tudj meg többet a DeeStream (DST) előértékesítéséről a hivatalos weboldalukon.

***Figyelem! Fenti írásunk egy támogatott vendégtartalom. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***