2024 első negyedévének legjobb tokenjei 0,5 dollár alatt – növekedési potenciállal

A 2024. áprilisi Bitcoin-feleződés közeledtével a befektetők történelmi piaci változásokra számítanak. A felezés előtti korrekciókat általában jelentős rali követi. Annak ellenére, hogy a Bitcoin (BTC) 2024 elején 21,17%-kal emelkedett, egy potenciális bikafutam előtt 45.000 dollár alatti korrekcióra számítanak az elemzők. Ez megteremti a terepet a következő csúcshoz 2025 áprilisa vagy októbere körül.

Ebben a változó környezetben érdemes azokat a kriptoprojekteket is szemügyre venni, amelyek 2024 első negyedévének legjobb 0,5 dollár alatti tokenjei lehetnek, jelentős növekedési potenciállal.

? Felfefé ívelő pályán a ScapesMania! ?

ScapesMania komoly előrelépéseket ért el, és több mint 6 millió dollárnyi finanszírozást gyűjtött össze, beleértve a kriptobálnák jelentős befektetéseit is. A lenyűgöző számokon túl azonban a projekt valódi sikere a több mint 60.000 taggal büszkélkedő, élénk közösségben rejlik.

Scapesmania banner elfogytak a tokenek az előértékesítésben

Az alkalmi játékpiac új szintre emelése

A ScapesMania jövője igencsak fényesen alakul, különösen a jövedelmező alkalmi játékszektorban, amely az előrejelzések szerint 2027-re egy több 19,12 milliárd dolláros piac lesz, és ahol a ScapesMania vezető szerepet kíván betölteni. A projekt arra ösztönzi a Web3 rajongóit, hogy a DAO és más innovatív funkciók révén használják ki az ágazat növekedését, amely a Statista szerint az év végére várhatóan közel 9%-os gyarapodást fog elérni.

A közeljövőben lesz a TGE, amit nem érdemes kihagyni, úgyhogy jegyezd be a naptáradat: 2024. február 26. – március 9.

Egy nemrégiben tartott kérdezz-felelek során a vezérigazgató részletezte a játékökoszisztéma átfogó stratégiáját, a koncepciótól a közönségtesztelésig, amelyet olyan tokenmechanizmusok tesznek színesebbé, mint a visszavásárlás és a stakelés a minél nagyobb fejlődés előmozdítása érdekében.

Miért érdemes a ScapesManiával tartani?

A fent említett előnyök mellett a következő előnyöknek köszönhetően köszönhetően növelheted tovább a hozamod:

  • Nagyszerű, listázás utáni marketingstratégia a folyamatos közösségi elkötelezettség és a nagyobb kereslet biztosítása érdekében.
  • Szilárd tokenkezelési terv, amely remélhetőleg stabilitást és hosszú távú növekedési potenciált biztosít minden tokentulajdonos számára.
  • TGE a legjobb piaci feltételek mellett a lehető legrövidebb időn belüli maximális potenciális hozam érdekében.
  • Korlátozott számú token, ami azt jelenti, hogy a szűkösség idővel komolyan növelheti a tokenek értékét.
  • A tulajdonosok portfóliójának bővítése új projektekkel. A diverzifikáció rendkívül előnyös lehet.
  • Jól kiegyensúlyozott tokenomika cliffel és vestinggel. A strukturált vesting ütemterv megakadályozza a tokendömpinget, biztosítva a kereslet és kínálat állandó egyensúlyát.
  • Hamarosan bevezetésre kerül a DEX-eken, a CEX-eken való bevezetés pedig folyamatban van. A tőzsdékhez való hozzáférés likviditást és hozzáférhetőséget biztosít, ami azt jelenti, hogy bármilyen lehetőséget azonnal kihasználhatsz.
  • Sikeres audit a BlockSafu által. A projekt biztonságába vetett bizalom erős a harmadik fél által végzett alapos értékelésnek köszönhetően.
  • Top pozíciók a kriptotrackereken. Ez a megnövekedett láthatóság több tulajdonost vonz, ami potenciálisan felhajthatja az értéket.

Ez a legjobb a ScapesManiában

És most jön a legjobb rész – ha lemaradtál az előértékesítésről vagy a nyilvános eladásról, ne aggódj! Ez csak a kezdete volt a projekt sikeres menetelésének. Készítsd fel a kriptotárcáidat a csatlakozásra, mert amint a ScapesMania listázásra kerül, lehetőséged lesz csatlakozni a projekthez, és élvezni a potenciális hozamokat.

A mostani csatlakozás még előnyösebb is lehet, mint a korábbi eladások során. Miért? Mert akkor lépsz be, amikor a vízió tisztább, a lendület erősebb és a lehetőségek nagyobbak, mint valaha.

Szállj be vagy maradj ki

Miért haboznál tovább? Ezúttal ne hagyd ki a lehetőséget – kattints az alábbi linkre, iratkozz fel a bejelentésekre, és légy részese egy olyan lehetőségnek, ami egyszer adódik egy életben.

>>> Kapj értesítést a listázásról – ne hagyd ki a lehetőséget <<<

Hedera Hashgraph (HBAR): bepillantás a jövőbe

A Hedera Hashgraph (HBAR) egyedülálló hashgraph technológiájának köszönhetően vált ismert kriptovalutává, amely efektívebb és költséghatékonyabb alternatívát kínál a hagyományos blokkláncrendszerekkel szemben, különösen a dolgok internete (IoT) ágazatában. A közelmúltbeli bullish mozgások ellenére lefelé irányuló nyomással néz szembe, ami rávilágít a piaci teljesítményében rejlő volatilitásra.

A jövőre nézve a Hedera Hashgraph (HBAR) innovatív megközelítése és irányítási modellje potenciális vezető szerepet biztosíthat számára a biztonságos tranzakciók megkönnyítése területén, de piaci bizonytalanságokkal és szabályozási kihívásokkal kell megküzdenie ahhoz, hogy teljes potenciálját kiaknázhassa.

Iota (IOTA): navigálás a dolgok internete körül

Az Iota (IOTA) fellendülés jeleit mutatja. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az ökoszisztéma Abu Dzabiban történő bejegyzése, és az olyan fejlesztések, mint a Walt.id platform. Az olyan kihívások ellenére, mint a Binance-ről való törlése, komoly ellenálló képességet mutat, bár a piaci bizonytalanságok és a szabályozási intézkedések jócskán befolyásolták a 2024-es év eleji teljesítményét.

A közösség továbbra is optimista a fellendülésével kapcsolatban, amelyhez a projekt IoT-re és a növekedési potenciálra való összpontosítása is hozzájárul. Ugyanakkor a szabályozási akadályok és a piaci volatilitás leküzdése továbbra is kulcsfontosságú lesz a siker eléréséhez.

Összegzés

A Hedera Hashgraph (HBAR), az Iota (IOTA) és a ScapesMania, 2024 első negyedévének 0,5 dollár alatti top tokenjei, a 2024. áprilisi Bitcoin-feleződésre való várakozás közepette növekedésre készülnek. Ahogy közeledik a ScapesMania tőzsdei bevezetésének időpontja, ez a közösség által vezérelt, innovatív koncepciókkal és erős tokenmenedzsmenttel rendelkező projekt szintén egyre nagyobb figyelemnek örvend.

Oldal: https://scapesmania.io/
Twitter: https://twitter.com/ScapesMania
Telegram: https://t.me/scapesmania

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***