Az eBay a Pushddal tárgyal, tombol az előértékesítés – a SOL és az USDC befektetői is beszállnak

A kriptopiac volatilitása a befektetési értékek gyors ingadozásához vezethet, ami arra készteti a befektetőket, hogy nyugalmukat megőrizve ragaszkodjanak a hosszú távú befektetési stratégiáikhoz, ahelyett, hogy impulzívan reagálnának a rövid távú piaci mozgásokra.

Az a szóbeszéd járja, hogy az eBay tárgyalásokat folytathat a Pushddal (PUSHD), közben a platform előértékesítése lendületet kap a Solana (SOL) és az USD Coin (USDC) tulajdonosoktól származó befektetések beáramlásával. Ez a potenciális együttműködés arra utal, hogy a Pushd (PUSHD) forradalmi hatást gyakorol az online piacterekre, ezáltal jelentős figyelem összpontosul a kriptovaluta szférára.

A Solana (SOL) befektetői kiszélesítik horizontjukat

A Solana (SOL) a nagy teljesítményű blokkláncával azokat a befektetőket vonzza, akik érdeklődnek a skálázhatóságot és gyors tranzakciókat kínáló projektek iránt. A Solana (SOL) ugyanakkor az elmúlt évben számos hálózati kiesést tapasztalt, ami aggályokat vet fel megbízhatóságával és skálázhatóságával kapcsolatban. Ezek az üzemszünetek ugyanis átmenetileg leállíthatják a tranzakciókat és áringadozást okozhatnak.

A hálózat nagymértékben támaszkodik a validátorok egy kis csoportjára, ami kérdéseket vet fel a decentralizáció valódiságával kapcsolatban is. Ez a hatalmi koncentráció ugyanis elméletileg sebezhetővé teheti a manipulációval szemben. Ezért a Solana (SOL) befektetői a látókörük bővítésére törekszenek, és más jövedelmező kriptovalutákat is hozzáadnak portfóliójukhoz.

Az USD Coin (USDC) stabil befektetési alapot biztosít

Az USD Coin (USDC), az amerikai dollárhoz rögzített stabilcoin stabilitást kínál a befektetőknek a volatilis kriptovaluta piacon. Míg az USD Coin (USDC) egy nagyszerű stabilcoin azok számára, akik pénzt szeretnének megtakarítani; ez az érme nem ideális azoknak a befektetőknek, akik nyereségre vágynak.

Az USD Coin (USDC) tulajdonosai befektetéseiket egyre inkább a Pushd előértékesítésébe irányítják, amelyet a magas hozam lehetősége és a platform azon ígérete tesz vonzóvá, hogy forradalmasítja az online vásárlást.

Az eBay érdeklődése rávilágít a Pushd potenciáljára

A Pushd (PUSHD) jelentős szerepet játszik az úgynevezett „hakni gazdaság” (gig economy) megerősítésében azáltal, hogy a szabadúszók, kézművesek és kisvállalkozások tulajdonosai számára decentralizált platformot biztosít szolgáltatásaik és termékeik bemutatására és értékesítésére. Ez a megerősítés nemcsak új bevételi forrásokat nyit meg az egyének számára, hanem hozzájárul a globális hakni gazdaság diverzifikációjához és növekedéséhez is.

Az eBay és a Pushd (PUSHD) közötti tárgyalások megkezdéséről szóló szóbeszéd rávilágít a Pushd (PUSHD) hatásának jelentőségére az e-kereskedelmi szektorban. Az eBay és a hozzá hasonló nagy szereplők bevonása a Pushd decentralizált piacának általános potenciálját jelzi, és több befektetőt vonz a Solana (SOL) és az USD Coin (USDC) közösségekből, akik szívesen vennének részt egy olyan projektben, amely globális szinten újradefiniálhatja az e-kereskedelmet.

Az előértékesítés ötödik szakaszában csak 0,11 dollárba kerül tokenenként, azonban a szakértők előrejelzése szerint a Pushd (PUSHD) értéke 2024 októberéig 35-szörösére fog emelkedni.

Tudj meg többet a Pushd (PUSHD) előértékesítésről a projekt webhelyére látogatva.

***Figyelem! Fenti írásunk egy támogatott vendégtartalom. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***