Az altcoinok készen állnak a Bitcoin dominanciájának letörésére

A kriptovaluták piaca példátlan heti beáramlásról tanúskodik, amit a spot bitcoin ETF iránti növekvő érdeklődés táplál. Miközben a Bitcoin továbbra is uralja a kriptovaluta szektort, az altcoinok csendben már arra készülnek, hogy megtámadják ezt a dominanciát. Az altcoinok növekvő népszerűsége és egyre nagyobb terjedése a kriptopiac dinamikájának átformálásában rejlik. Így ennek a fejleménynek a nyomonkövetése fontos most.

A BlastUP mindent megváltoztat a DApp indulások területén

A BlastUP egy egyedülálló indítópult platform, amely a Blastra épül, arra a legendás Layer 2 blokkláncra, amely az utóbbi időben elképesztő indulásával uralta a címlapokat, és mindössze egy hónap alatt több mint 1 milliárd dollár TVL-t tudott felmutatni. A projekt hatása óriási lehet, mivel innovatív megoldást nyújt az új DApp-ok indítására, amely a Web3 és mesterséges intelligencia eszközök teljes készletével dolgozik az induló vállalkozások sikerén.

A BlastUP tokenek előértékesítése már folyamatban van. Ez a befektetés most olyan lehet, mintha 2017-ben néhány dollárért sikerült volna megvenned az Ethereumot. Minden egyes új előértékesítési szakaszban a BlastUP tokenek értéke nőni fog. Az ár a jelenlegi szakaszban 0,04 dollár, míg a tőzsdei bevezetés ára 0,1 dollár lesz. Itt a tökéletes alkalom tehát, hogy BlastUP tokeneket vásárolj a legjobb áron, 60%-os kedvezménnyel.

>> Kapd el még időben ezt a korszakalkotó pillanatot: Vásárolj BlastUP tokeneket 60%-os kedvezménnyel MOST <<

A BlastUP tokenek birtokosai számos jutalomhoz férhetnek hozzá, az elsőbbségi token értékesítéstől az exkluzív hűségjutalmakig az IDO-kban. A tulajdonosok a BlastUP tokenek befektetésével kamathoz is hozzájuthatnak, és részesülhetnek a seed staking funkcióból, amely ingyenes tokeneket biztosít a támogatott projektekből.

A BlastUP nem csupán egy újabb kriptoprojekt, hanem erős alapokkal rendelkezik ahhoz, hogy a szélesebb közönség lojalitását is elnyerje. Az indítópult átfogó eszköztárat biztosít a blokklánc startupok belépési korlátainak csökkentéséhez. Biztosítja, hogy már a kezdetektől mindennel rendelkezzenek a sikerhez.

A BlastUP részletes ütemterve 2026-ig tart, tervezik ez idő alatt az AI alapú IDO-szűrőnek, az AI Startup Team eszköztárnak és a közösségi piactérnek is a bevezetését. A BlastUP arra készül, hogy a következő nagy dolog legyen a kriptovaluta térben, ezért jobb, ha sietsz, és nekivágsz, mielőtt túl késő lenne.

>> Készen állsz a robbantásra? Vásárolj BlastUP tokeneket most, és katapultáld a befektetéseid <<

Az Ethereum elérte a 3000 dollárt és növelte a befektetői optimizmust a lehetséges buktatók közepette

Az Ethereum diadalmasan tér vissza a 3000 dolláros ellenálláshoz, optimizmust keltve a befektetőkben. Az Ether ETF-ek iránti növekvő érdeklődéssel megerősítve a rally további rövid távú áremelkedést indíthat el. A 2962 dolláros ellenállási szint közelében ülő Ethereum, ha meg tudja tartani ezt a lendületet, szétzúzhatja ezt a szintet. Az RSI és a sztochasztikus mutatók semlegességet vagy további növekedési lehetőséget mutatnak, az egyszerű mozgóátlagok szintén a látszólagos emelkedő piaci trendet jelzik.

Másfelől az Ethereum pályája azonban nem teljesen mentes a potenciális buktatóktól. Mivel a jelenlegi árak alig lépik túl az ellenállási szintet, a piaci volatilitás a 2749 dolláros támogatási szint felé nyomul. Vagy akár még ennél is lejjebb, az elrettentő 2603 dolláros támogatási szint felé lökheti az Ethereumot. Számos vételi ajánlás ellenére a túlzott izgalom gyorsan lankadhat, és ez ellenőrizetlen terepet adhat az élesebb visszaeséseknek is. Éppen ezért most kulcsfontosságú a perspektíva, ne feledd, hogy a gyors emelkedések gyakran helyet adnak a későbbi gyors eséseknek is.

Lehetséges a rövid távú nyereség az Arbitrum esetében, de a hosszú távú kilátások is pozitívak

Az Arbitrum jelenlegi 1,95 dolláros ára még mindig az első 2,28 dolláros ellenállási szint alatt van. A megfigyelt adatok a 10 napos egyszerű mozgóátlagot 2,03 dolláron hozzák, jelezve a lehetséges rövid távú nyereséget, ha a rally folytatódik tovább. Azonban, mivel az MACD már jelet küldött az eladás irányába, egy esetleges zuhanás következtében a token ára az 1,37 dolláros vagy annál alacsonyabb támogatási szint felé eshet. A kulcs itt is tehát a piaci fejlemények szoros megfigyelése lehet.

A hosszú távú perspektíva enyhén ingadozó, de a pozitív oldal felé hajlik, figyelembe véve, hogy a 100 napos egyszerű mozgóátlag 1,54 dollárnál áll. Érdemes kiemelni az Arbitrum jelentős növekedési potenciálját. Ez a növekedés azonban nem lehet lineáris és nem következhet be azonnal, különösen a magasabb, 2,80 dolláros ellenállási szint miatt. Az RSI és a gyors sztochasztikus RSI semleges állása kiegyensúlyozott piaci hangulatot jelez. Ezért a piaci trendektől és az Arbitrumhoz kapcsolódó további fejlesztésektől függő növekedés és csökkenés egyaránt benne van a pakliban.

Következtetések

Az állandóan ingadozó kriptovaluták piacán az olyan altcoinok, mint az Ethereum és az Arbitrum felkavarták az állóvizet, és akár nagyobb növekedési potenciállal is rendelkeznek. Ugyanakkor mindközött a BlastUP rendelkezhet a legnagyobb potenciállal az ígéretes koncepciónak és a szilárd Blast ökoszisztémában betöltött szerves szerepének köszönhetően. Mivel a BlastUP úttörő szerepet játszik a DApp-ok indítása terén, az innováció jó példája lehet a kriptovaluta térben. A befektetőknek ezért érdemes szemmel tartaniuk ezt a potenciált, mivel akár teljesn átalakíthatja a kriptovaluták jelenlegi dinamikáját.

Web: https://blastup.io/
Twitter: https://twitter.com/Blastup_io

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***