1 dollár alatti kriptók, amelyek jelentős potenciállal rendelkeznek

Ahogy a kriptovaluták piacán a közelmúltban milliókat likvidáltak, felmerülhet a kérdés, hogy hol találhatunk pozitívumot az őrület közepette. Az új, 1 dollár alatti kriptókban való megnyugvás és a jelentős növekedési kilátások megtalálása ezen a bikapiacon egy fontos szempont lehet a rajongók és a befektetők számára egyaránt, mivel lehetőségeket kínálnak az eseménydús piaci körülmények közepette.

BlastUP elővásárlás: a feltörekvő sztár folytatja a forradalmat

A Blast, az egyetlen Layer 2 blokklánc, amely natív hozammal rendelkezik az ETH és a stablecoinok számára, nemrég nagy port kavart az indulásával. Mindössze egy hónap alatt elérte a megdöbbentő 1 milliárd dolláros TVL értéket. A ragyogó debütálást követően egy új nagy projekt lép a színre, amely ezen a blokkláncon alapul, mégpedig a BlastUP.

A BlastUP egy úttörő startup, amely készen áll arra, hogy a Blast útját kövesse a robbanásszerű sikerhez vezető úton. A tervek szerint a Web3 eszközöket AI-innovációval fogja felruházni a gyors és minőségi startupok indítása érdekében. Átfogó eszközkészletet és gazdag jutalmazási rendszert kínál mindazoknak, akik elkötelezik magukat a projekt mellett.

Ebben a pillanatban a BlastUP második előértékesítési szakasza zajlik, a kriptó kínálata a jelenlegi legalacsonyabb áron történik. Aki most 0,03 dollárért vásárolja meg ezeket a tokeneket, a jövőben magas, 70%-os árengedményt kaphat, mivel a bevezetési árat 0,1 dolláron határozták meg.

>> Légy az ELSŐK között! Szerezd meg a BlastUP elővásárlás exkluzív előnyeit <<

A tokenek tulajdonosai számos kiváltságban részesülhetnek, beleértve az érmék értékesítésekhez szükséges allokációkat, az IDO-kban való részvételért járó exkluzív hűségjutalmakat, valamint a stakelésen keresztül kamatot szerezhetnek.

A BlastUP egy egyszerű küldetést követ, hogy segítsen a blokklánc startupoknak gyorsabban növekedni és többet keresni. A projekt úton van afelé, hogy meghatározó erővé váljon. A mögötte álló, elszánt rajongókból álló csapat mélyen elkötelezett a víziójuk iránt. Ambiciózus terveik vannak, hogyan is robbanjanak be a kriptó terébe, és egy egyszerű és hatékony indítási platformjává váljanak.

A BlastUP átfogó ütemterve 2026-ig terjed. Ezek között szerepel egy AI IDO szűrő elindítása, a startup csapatokra szabott AI-eszközök fejlesztése és a közösségi piactér létrehozása.

>> Csatlakozz a BlastUP előértékesítéséhez most, hogy megkaphasd a korai előnyöket <<

A Pyth Network Oracle integrációja az ellenállási szintek dacára is növelheti a piaci keresletet

A Pyth Network orákulumként való integrációja, amely valós idejű piaci adatokat szolgáltat a DeFi platformok számára, a jelenlegi 0,61 dolláros árával együtt valószínűleg rövid távú felfelé irányuló lehetőségeket kínál. Az új funkciói megnövekedett piaci keresletet eredményezhetnek. Azonban ahogy a 10 napos SMA akció vételi tanácsot ad, a versengő nyomás a piaci kiigazítás közepette az ellenállási szinteken megállíthatja a növekedést.

Hosszú távon a Pyth Network új orákulum szerepe fenntartja a befektetők érdeklődését a projekt iránt. Ezek az előrelépések a látens ellenállás ellenére nyereséget eredményezhetnek, különösen, ha a 0,59 dolláros 10 napos SMA-val párosulnak. A növekvő piaci várakozás és a semleges RSI azonban tompíthatja vagy táplálhatja az áringadozásokat, ami kiemeli a befektetői éberség szükségességét.

Az ONDO kereskedési kilátásai a legfontosabb ellenállási szintek és kockázatok figyelembe vételével

Az ONDO jelenleg óvatos 0,27 dolláron kereskedik, ami a 0,25 dolláros 10 napos egyszerű mozgóátlag felett van. Ez rövid távú bullish hangulatra utal, ami a 0,35 dolláros ellenállási szint lehetséges próbáját mutatja. A MACD “vételi” javaslata tovább erősíti ezt az optimista kilátást. A következő ellenállási szintig, a 0,48 dollárig van egy kritikus út, ami hosszú távú lehetőséget jelent, feltéve, hogy az ONDO folytatja az emelkedő pályáját. A kiegyensúlyozott megközelítésnek azonban a kockázatokat is figyelembe kell vennie. A jelenlegi felfelé mutató jelzések ellenére a semleges RSI a bizonytalanság képét mutatja. A sztochasztikus RSI Fast és a 100 napos egyszerű mozgóátlag adatainak hiánya azonban kihívássá teszik az árfolyamok tendenciáinak előrejelzését.

Ezeket a tényezőket figyelembe véve, ha az árfolyam nem talál jelentős támaszt, az ONDO a 0,06 dolláros támaszszintje felé húzódhat vissza, ami hosszú távon kockázatot jelenthet.

Következtetés

Bár a Pyth Network és az ONDO lehetőségeket rejt magában, az útjuk során ellenállásba ütközhetnek a fejlődés és a növekedés terén. Mindazonáltal van kriptó, amely úgy tűnik, hogy háttérbe szorítja kortársait, amely nem más, mint az úttörő BlastUP. Mi az előre jelzett siker kulcsa? Az AI és a Web3 eszközök innovatív kombinációja, az egyedi jutalmak és a virágzó Blast ökoszisztémában való elhelyezés. Ezen elemek ismeretében a BlastUP ideális környezetnek tűnik ahhoz, hogy a bikapiac időszakában magas megtérülést érjen el.

Weboldal: https://blastup.io/
Twitter: https://twitter.com/Blastup_io

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***