A BlastUP debütál a Blast L2-en a Launchpad szolgáltatások széles kínálatával

Miközben a Layer 2-es megoldások a jutalom dinamikájában jelentős változásokat tapasztalnak, a BlastUP szigorú biztonsági intézkedésekkel és a közösség növekedése iránti elkötelezettséggel új mércét állít fel a DApp fejlesztés terén. Emellett most jövedelmező előértékesítési lehetőségeket kínál 80%-os kedvezménnyel a natív tokenjeire.

A Blast Solution átalakítja a Layer 2-es jutalmakat

Az Ethereum Merge, a proof-of-stake-re való áttérés drasztikusan megváltoztatta a hálózaton belüli jutalmazási rendszert. Ez a változtatás következésképpen hatással volt a Layer 2-es megoldások jutalékstruktúrájára, amelyek jellemzően a hálózati infláció miatt hozamcsökkenéssel szembesülnek. A Blast, a forradalmi L2-es blokklánc megoldotta az alacsonyabb jutalmak problémáját azzal, hogy a felhasználók és fejlesztők számára az alaphozamot az ETH esetében 4%-ra, a stabilcoinok esetében pedig 5%-ra emelte. Ez megnyitja az ajtókat a DAappok előtt, hogy olyan új üzleti modelleket hozzanak létre, amelyek más L2-es blokkláncokon elérhetetlenek. A Blast innovatív megközelítése nagy figyelmet keltett, és gyorsan az első Layer 2-es protokoll lett, amely mindössze 35 nap alatt elérte az 1 milliárd dolláros TVL-es mérföldkövet.

>> Légy az ELSŐK között! Szerezd meg a BlastUP elővásárlás exkluzív előnyeit <<

A közelmúltban a Blast egy új résztvevőt köszöntött: ez a BlastUP. Ez az első launchpad platform az ökoszisztémában, amely segít az új DAappoknak elindulni ezen a blokkláncon. A küldetését a “Növekedj gyorsabban, keress gyorsabban mottón keresztül testesíti meg, a BlastUP összehangolja a projektalkotók és a résztvevők érdekeit, elősegítve a kölcsönös növekedést.

blastup

A DApp fejlesztések fellendítése a Launchpad-dal

Küldetésének teljesítése érdekében a BlastUP egy átfogó eszközcsomagot fejlesztett ki, hogy segítsen a projekteknek az alapoktól kezdve gyorsan növekedni. A Launchpad Accelerator az egyik ilyen eszköz, amely segíti a projekteket a dokumentációjuk és a tokenomikájuk finomításában a zökkenőmentes tőkebevonás érdekében. Ez a funkció biztosítja, hogy minden projekt felkészülten megfeleljen a befektetői elvárásoknak és a szabályozási követelményeknek, szilárd alapot teremtve a gyors előrehaladáshoz. A BlastUP-on indított projektek sikere az egész ökoszisztéma és a natív token sikerét jelenti.

A BlastUP azonban nem áll meg itt: bevezette a Közösségi Ösztönző Programot, hogy az ökoszisztémán belüli aktív felhasználókat jutalmazza a közösség növekedéséhez való hozzájárulásukért. E támogatási mechanizmus mellett a platform egyéb lukratív passzív jövedelmi lehetőségeket kínál a BlastUP tokenek tulajdonosai számára.

BlastUP token hasznossága és előértékesítés mint befektetési lehetőség

A BlastUP token hasznossága messzire és széleskörűen kiterjed, hozzáférést biztosítva a birtokosoknak a többszintű IDO indításokhoz, a stakinghez és a projektindításokból származó bevételek egy részéből finanszírozott visszavásárlási mechanizmushoz. Ezen túlmenően a BlastUP azt is tervezi, hogy ingyenes tokeneket oszt szét egy airdropon keresztül a korai belépők támogatására. Ez tovább növeli ennek a launchpadnak a vonzerejét.

A BlastUP jelenleg a natív tokenek előértékesítését bonyolítja le, jövedelmező befektetési lehetőségeket kínálva. A DEX-ken már jegyzett kriptoprojektekkel ellentétben a feltörekvő projektek nagyfokú kiszámíthatósággal rendelkeznek, mivel az ár egy bizonyos szinten rögzített. Konkrétan a BlastUP token jelenlegi ára ötször alacsonyabb, mint a jövőbeli tőzsdei jegyzési ára.

Blastup

A BlastUP szigorú projektelőszűrése egy kiváló ökoszisztéma érdekében

Küldetésének megvalósítása érdekében a BlastUP részletes stratégiát dolgozott ki, amelyben a biztonság a legfontosabb prioritás. A projektek előszűrési funkciója biztosítja, hogy csak magas kaliberű projektek kerüljenek be a közösségbe. Ez a funkció létfontosságú, mivel a kriptovilágban sok kockázat van, és egyes DAappokról már kiderült, hogy csalók, ilyen volt például a FOMO3D és a PoWH3D. A BlastUP csapata azonban kellő körültekintéssel jár el, hogy megelőzze a hasonló eseteket az ökoszisztémán belül, és csökkentse a csalások kockázatát. Ezáltal megvédi ökoszisztémájának integritását, hogy egy biztonságos és megbízható, fenntartható növekedéssel rendelkező platformmá váljon.

A jogi megfelelés csak egy a sok kritérium közül, amely alapján egy projekt csatlakozhat a BlastUP ökoszisztémához. A pályázóknak számos feltételt kell kipipálniuk, beleértve a jól kidolgozott tokenomikát, marketing- és közösségi stratégiákat, tőzsdei jegyzési tervet, támogatókat és még sok mást. Ez a szigorú szűrési folyamat teszi a BlastUP-ot egy olyan zártkörű klubbá, ahová csak a legjobb projektek kerülhetnek be.

Erős közösség építése és az AI-eszközök használatára vonatkozó tervek

A BlastUP nagy célokat tűzött ki maga elé. Nem csak egy erős közösséget szeretne építeni, hanem lehetővé kívánja tenni, hogy minden egyes tag aktívan hozzájáruljon a közös növekedéshez és élvezze annak gyümölcseit. Bár a projekt még csak most indult, gyorsan jelentős számú követőre tett szert az X-en közel 14 000 feliratkozóval. A BlastUP-nak máris jelentős médiavisszhangja van, ami azt mutatja, hogy a projekt nagyszerű kezdéssel indult.

blastup

A jövőre nézve a BlastUP azt tervezi, hogy az AI és a Web3-as eszközeinek segítségével indítja el a startupokat a Blast hálózaton. A 2026-ig tartó ütemtervben szerepel egy AI IDO szűrő, AI Startup Team Tools és egy közösségi piactér, ami azt jelzi, hogy az ökoszisztéma képességeinek bővítésére törekednek.

>> Csatlakozz a BlastUP előértékesítéséhez most, hogy megkaphasd a korai előnyöket <<

Végső gondolatok

A BlastUP érkezése megváltoztathatja a DAappok fejlődését a Blast ökoszisztémában. Az, hogy a launchpad egy erős közösség támogatására és a natív token magas értékének biztosítására összpontosít, kiemeli azt a stratégiai megközelítést, amely a hosszú távú növekedést helyezi előtérbe a rövid távú nyereséggel szemben. A korai figyelem, amelyet a BlastUP kapott, sokat elmond arról, hogy képes nagy hatást gyakorolni. Olyan kulcsfontosságú szereplőként pozicionálja, amire érdemes odafigyelni.

Weboldal: https://blastup.io/
Twitter: https://twitter.com/Blastup_io

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***