A kriptopiac ébredezik, ezért jobb, ha figyelemmel kíséred ezeket a kriptovalutákat

A kriptovaluta piac jelentős növekedést tapasztal, a bitcoinnal (BTC) az élen: már meg is haladta a 46 000 dollárt, ami közel 10%-os nyereséget jelent a héten, és pozitív hatással van a kapcsolódó eszközökre is. Ez a fellendülés a digitális eszközökbe vetett növekvő befektetői bizalmat tükrözi, amely a Bitcoinon (BTC) túl az altcoinokra is kiterjed, és a bányászott készletek a közelgő felező esemény előtt nagy figyelmet kapnak.

A piac kezd ráébredni az altcoinok potenciáljára, és nagyobb hozamra törekszik, ezért összeállítottunk egy listát a minőségi eszközök olcsó felhalmozása szempontjából előnyös kriptovalutákról.

? A ScapesMania az egekbe tör! ?

A ScapesMania útja eddig elképesztőnek bizonyult. A kriptojátékos projekt már összegyűjtötte a szükséges pénzeszközöket a piacra lépéshez, és készen áll a bővítésre. A kriptós bálnáktól összegyűjtött több mint 6 millió dollár, illetve a több mint 20000 dollár betét papíron lenyűgözőnek tűnik, ezek azonban csak számok. A projekt sikerének kulcsa valójában a több mint 60 000 főből álló élénk és szenvedélyes közösség.

Nemcsak a pénzről van szó tehát, hanem a közös jövőképről, az aktív részvételről és a DAO irányításáról is. A hatalom mindig a tulajdonosok kezében volt, és mindig az övék is marad.

>> Csatlakozz most a hivatalos weboldalon! <<<

Fejlesztés a virágzó GameFi térben

A jövő kivételesen fényesnek tűnik, különös tekintettel a ScapesMania által betöltött ígéretes GameFi piaci résre. 2030-ra az előrejelzések szerint meghaladja a meghökkentő 614,91 milliárd dolláros értéket is, sőt mi több: a ScapesMania a gyorsan fejlődő piaci rés élvonalában lesz.

A piacon nap mint nap megjelenő sok ígéretes lehetőség mellett a ScapesMania soha nem fog hátradőlni, hanem mindig további bővítési és fejlesztési lehetőségeket keres majd. A közelgő TGE-t biztos nem szeretnéd kihagyni, ezért jelöld be a naptáradban: 2024. február 26. – 2024. március 9.

A projekt vezérigazgatója egy közelmúltbeli AMA-ban felvázolta a legmodernebb blokklánc játékökoszisztéma kiépítésének stratégiáját is. A folyamat során semmilyen részlet nem marad figyelmen kívül – a kezdeti koncepciótól a végtermékig, beleértve a célközönséggel való tesztelést, az eredmények elemzését és a fokozatos változtatásokat. Ez, a visszavásárlási, égetési és staking mechanikával együtt, a tokent a Holdra repítheti.

A ScapesMania legjobb része

De most jön a legjobb rész – ha lemaradtál az előértékesítésről vagy a nyilvános értékesítésről, ne aggódj! Ez a projekt sikerének még csak a kezdete. Készítsd fel kriptotárcáid a csatlakozásra, mert amint a ScapesMania megjelenik, lehetőséged lesz csatlakozni a projekthez, és bezsebelheted a potenciális jutalmakat.

Sőt, a csatlakozás most még előnyösebb is lehet, mint a korábbi értékesítések során. Hogy miért? Mert olyan ponton fogsz belépni, amikor már tisztább a kép, erősebb a lendület, a potenciál pedig nagyobb, mint valaha. Ezenkívül a lehetséges hozamok exponenciálisan növekedhetnek, mivel könnyebben járulhatsz hözzá összeggel egy bejegyzett projekthez, mint egy előértékesítéshez.

Szállj be vagy kimaradsz

Miért is haboznál tovább? Ne hagyd ki ezt a lehetőséget – kattints az alábbi linkre, hogy összekapcsold a tárcádat, regisztrálj a bejelentésekre, és csatlakozz egy potenciálisan egyedülálló projekthez.

Xai (XAI): egy játékos kriptovaluta útja

A játékosok számára kialakított Xai (XAI) kriptovaluta az Arbitrum Layer-2 platformon működik, amely gyors tranzakciókat kínál a játékon belüli termékkereskedéshez. 2024. január 9-i indulása óta a Xai (XAI) 1,20 dollár fölé emelkedett az enyhe visszakövetés előtt. Célja, hogy megkönnyítse a valós gazdaságot a videojátékokon belül, lehetővé téve a játékon belüli tárgyak tulajdonlását és cseréjét hagyományos kriptotárcák nélkül.

A Xai (XAI) optimista ár-előrejelzései azt sugallják, hogy egy éven belül 1,62 dollárra emelkedik, és 2025-re potenciálisan 1,88 dollárra nő, olyan tényezőktől függően, mint a piaci hangulat és a játékosok körében történő elfogadás. A kriptovaluta piac volatilitása miatt azonban ajánlott az óvatosság.

Immutable X (IMX): a Web3 gaming rákapcsol

Az Immutable X (IMX) egy vezető Web3 játékplatform, amely növekvő ökoszisztémájával támogatja az NFT-ket és a játékon belüli tranzakciókat olyan játékokhoz, mint a Gods Unchained és a Guild of Guardians. A zéró tudású Ethereum virtuális gép (zkEVM) 2024 januárjában történő bevezetése növeli az Immutable X (IMX) fejlesztői támogatását és hasznosságát.

A bullish előrejelzések szerint az Immutable X (IMX) 2024-ben eléri a 4,92 dollárt, 2025-ben pedig a 6,89 dollárt, ami tükrözi a technológiájába és a partnerségeibe vetett bizalmat. Ennek ellenére a szabályozási kihívások és a piaci volatilitás továbbra is potenciális akadályokat jelentenek.

Összegzés

A Bitcoin (BTC) közelmúltbeli fellendülése szélesebb körű növekedést indított be a digitális eszközök piacán, ami pozitívan befolyásolta a kapcsolódó részvényeket és indexeket, például a CoinDesk 20 indexet. A piac ébredezésének közepette a reflektorfényben az olyan feltörekvő kriptovaluták állnak, mint a ScapesMania.

Ez a projekt az innováció élvonalában áll az újjáéledő piacon, egyedülálló lehetőségeket kínálva a támogatóknak a portfóliók diverzifikálására és a digitális eszközök növekedésének következő hullámára.

Webhely: https://scapesmania.io/
Twitter: https://twitter.com/ScapesMania
Telegram: https://t.me/scapesmania

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***