A ScapesMania az elővételi szakaszban már 6 millió dollárt gyűjtött össze

A ScapesMania előértékesítése gyorsan véget ért, és elképesztő 6,125 millió dollárt tudott összegyűjteni a projekt. Nevezetesen, ez az összeg teljes egészében a közösségi/lakossági befektetésekből származik, a nagyvállalati tőke támogatása nélkül.

A projekt több mint 60 000 rajongót vonzott be eddig, ami a közösség erős bizalmát tükrözi a projektben rejlő lehetőségek iránt. Világszerte tehát több ezer támogatója van már a projektnek.

Ragadd meg a lehetőséget: Itt a Token Generation Event (TGE) eseménye

Egy izgalmas AMA során a ScapesMania vezérigazgatója felfedte a PancakeSwapon február 26. és március 9. között tervezett közelgő TGE esemény részleteit. Amint erre sor kerül, a token azonnal megvásárolhatóvá válik, a kötelező értékesítés előtti fenntartási időszak nélkül.

Scapesmania AMA kérdések

Forrás: Hivatalos ScapesMania Telegram közösség

A ScapesMania azonban nem az előértékesítés során történő vásárlásról és a tőzsdei bevezetés utáni eladásról szól, bár ez is egy életképes megoldás lehet a gyorsabb, de kisebb hozamot kereső kereskedők számára. Emellett a projekt a szisztematikus fejlesztésről szól, a projekt fehér könyvében felvázolt eszközökkel – nevezetesen stratégiai marketing lépésekkel, amelyek célja, hogy idővel új magasságokat érjen el az árfolyam.

Miért csatlakozz a ScapesManiához a listázás után?

A listázást követően vonzó áron és előzetes értékesítési korlátozások nélkül vásárolhatsz majd tokeneket. Az értékesítés előtti szabályok alapján a tulajdonosok 3 és 36 hónap közötti fenntartási időszakot választanak, és az első feloldásra csak 3 hónapos várakozási idő után kerülhet sor.

Scapesmania kérdések

Forrás: Hivatalos ScapesMania Telegram közösség

Tehát a projekthez csatlakozás után a listázás kiváló lehetőség azoknak a válogatósabb kriptovaluta befektetőknek, akik nagy növekedési potenciállal rendelkező projekteket keresnek. A tőzsdei bevezetést követő azonnali részvétel kedvező belépési lehetőséget kínál a portfólió diverzifikálására. Meg lehet lovagolni az innováció hullámát, és közvetlenül is bele lehet szólni a projektbe.

Bemutatták a tokenek menedzselésének tervét

Kíváncsi vagy, mi vár a $MANIA tokenekre? A ScapesMania csapata részletes tervet készített a token birtokosok előnyeinek ismertetésére.

A $MANIA tokenek vásárlása nem csak kriptobefektetést jelent. A ScapesMania olyan további pénzszerzési módszereket kínál, mint a tokenek visszavásárlása, a tokenek égetése és a staking. Ráadásul a DAO irányításával mindenki beleszólhat a projekt irányításába is.

A 4 milliárd dolláros összértékű $MANIA tokenből most 320 millió dollárt, azaz 8%-ot osztanak ki közösségi jutalmakra.

Sőt, a token hasznossága tekintetében kivételes, különbözik a fő trendektől és hypetól függő mémérméktől. A sok kriptovalutánál tapasztalható hullámvölgyek közepette a $MANIA potenciálisan ígéretes módot kínál a portfólió diverzifikálására. A GameFi hullám élvonalában innovatív játékközpontú koncepciójával a ScapesMania tokenek kilövésére számítanak.

Scapesmania token elosztása

Forrás: ScapesMania fehér könyve

Legyél képben: Csatlakozz a közösséghez

Nem szeretnél lemaradni a listázás napjáról? Maradj kapcsolatban a ScapesManiaval, ha csatlakozol a közösséghez, és feliratkozol a levlistára figyelmeztetést fogsz kapni a listázás dátumáról. Menj fel a hivatalos weboldalra, töltsd ki a kezdőlapon található űrlapot e-maileddel és Telegram-profilod hivatkozásával, és semmiről sem fogsz lemaradni.

>>> Iratkozz fel most a hivatalos weboldalon! <<<

Jövőbeli tervek és a fejlesztési stratégia

A fent említett AMA során a ScapesMania vezérigazgatója megvitatta a projekt jövőbeli terveit. A csapat teljes körű fejlesztésre készül, ami sok időt, erőfeszítést és szakértelmet igényel. A ScapesMania tapasztalt játékfejlesztő stúdiókkal áll partnerségben és a házon belüli termékcsapat is aktívan vonzza a tehetségeket.

Az előértékesítés lezárulta és az utolsó token megvásárlása után megkezdődött a lankadatlan munka a projekten. Mindenképp érdemes csatlakozni a közösségi csatornához, hogy értesülj a legújabb fejlesztési folyamatokról!

Scapesmania ütemterv

Forrás: ScapesMania fehér könyve

A vezérigazgató felvázolta a fejlesztési stratégiát is, amely hipotézis tesztet, fejlesztést, piaci tesztelést, elemzést és további finomhangolást foglal magában. A folyamatos fejlesztésre összpontosítva ez a megközelítés eddig hatékonynak bizonyult.

Scapesmania válaszok

Forrás: Hivatalos ScapesMania Telegram közösség

Igazodás a piaci trendekhez

Egy olyan világban, ahol a GameFi dominál, a ScapesMania az élen jár. Ez az egyedülálló ökoszisztéma az alkalmi játékosoknak és a kriptovaluta szerelmeseinek egyaránt kedvez. A játékosok élvezhetik a lebilincselő játékélményt anélkül, hogy kriptovaluta ismeretekre lenne szükségük, míg a token tulajdonosok a DAO irányításán keresztül befolyásolhatják az ökoszisztéma jövőjét, függetlenül a játéktevékenységüktől.

Ahogy a GameFi piac növekszik, és az előrejelzések szerint 2031-re elérheti a 90,51 milliárd dollárt, a ScapesMania stratégiailag jól pozícionálja magát a piaci igényekhez. Ezek pedig ígéretes kilátások a ScapesMania számára, különösen a jelenlegi piaci körülmények közepette.

Iratkozz fel most, ez csak a kezdet!

Ezúttal ne hagyd ki – iratkozz fel a frissítésekre, és légy részese egy egyszeri és megismételhetetlen projektnek.
Maradj naprakész a hírekben, és ne feledd: ez csak az utazás kezdete!

Web: https://scapesmania.io/
Twitter: https://twitter.com/ScapesMania
Telegram: https://t.me/scapesmania

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***