A Solana hatalmasat ment, de ez az altcoin okozhat még hasonló meglepetéseket

A Solana SOL Price SOL Price kiemelkedő sebességével és hatékonyságával tűnt eddig ki a kriptovaluták piacán, amelyet innovatív Proof of History (PoH) konszenzusmechanizmusa és Proof of Stake (PoS) modellje hajt tovább. Ezek miatt pedig az Ethereum ETH Price ETH Price erős versenytársaként pozícionálhatja magát a DeFi, NFT-k és dApp-ok területén. Míg a Solana (SOL) jelentős növekedést ígért eddig, a kriptopiac dinamikus jellege azt sugallja, hogy érdemes lehet megfontolni más altcoinokat is, amelyek jelentős árfolyam rekordokat hozhatnak.

Az alternatív lehetőségek felfedezése az altcoinok széles skálán kedvező profit kilátásokat kínálhat a jelenlegi piaci környezetben.

ScapesMania: Elindult a roham a nyilvános értékesítésért

Több mint 5 millió dollárt sikerült összegyűjtenie a sikeres előértékesítés során, most pedig nyilvános értékesítésre készül a ScapesMania. A vezérigazgató márciusra jelentette be a Token Generation Event (TGE) eseményét a legutóbbi kérdezz-felelek során.

Scapesmania banner

Az élő nyilvános értékesítés kizárólag a ScapesMania weboldalán zajlik, közvetítők nélkül. Ebben a nyilvános értékesítési szakaszban mindössze 80 millió token érhető el 720 000 dollár értékben, és ezek gyorsan elfogynak.

Csatlakozz most, és csapj le korai befektetőként a ScapesMania tokenekre még a nagy debütálás előtt.

>>> Lépj be az élő nyilvános értékesítésbe a hivatalos weboldalon! <<<

A ScapesMania növekedésének csúcspontjai

A ScapesMania sikere mögött egy tapasztalt csapat áll, erős, a listázási szakaszra is kiterjedő tervvel. A projekt már megszerezte a vezető helyeket az értékesítés előtt a rangsoroló oldalakon és támogatást nyert a kripto influenszerektől is.

A ScapesMania tokenek birtoklása az aktív elköteleződésről szól, és olyan előnyöket kínál, mint a tokenek visszavásárlása, a tokenek égetése, a staking, az extra bónuszok és az ajánlási jutalmak.

A hosszú távú érték és a gyakorlati alkalmazás hangsúlyozása különbözteti meg a ScapesManiát a divatos kriptomémektől.

A biztonság a legfontosabb – a BlockSAFU auditálta a ScapesMania intelligens szerződését. Ráadásul egy 2023-as BNB Grant-díjas fejlesztő támogatását is elnyerte a projekt.

A Scapesmania körül a közösségi média virágzik, több mint 60 000 követővel rendelkezi a projekt, és ez a szám folyamatosan növekszik.

Ragadd meg a pillanatot!

A korlátozott nyilvános értékesítésben elérhető készlet miatt a $MANIA tokenek gyorsan elfogyhatnak. Vegyél részt most az értékesítésben, mielőtt a ScapesMania a népszerű börzék reflektorfényébe kerülne.

Ketyeg az óra – ne hagyd, hogy elszaladjon ez a remek lehetőség!

Scapesmania button

Scapesmania Twitter promo

Ha már mindennel tisztában vagy, amit a ScapesMania kínál, akkor van most egy egyedülálló lehetőség számodra: egy speciális kód, a TKT739. Az ajánlat a cikk megjelenése után csak korlátozott ideig érvényes. Ez a legjobb esély arra, hogy megszerezd a 10%-os bónuszt, csak írd be a TKT739 kódot a szövegmezőbe a pénztárnál. De cselekedj gyorsan, az óra ketyeg.

Solana (SOL) potenciállal rendelkezik az elkövetkező emelkedő trendben a banki szektor turbulenciája, a rekordfelhasználók növekedése és a DEX token bevezetése közepette

Az Egyesült Államok bankszektorának közelmúltbeli eseményei potenciálisan segíthetik a kriptovalutákat, például a Solana SOL Price SOL Price működését is. A jelentős tőzsdei esések, a Federal Reserve potenciális likviditási injekcióival kapcsolatos spekulációk, amit a piac stabilizálása érdekében tett mind ebbe az irányba mutatnak. Mivel a Solana (SOL) már most jobban teljesít, mint a többi altcoin, potenciálisan további emelkedő tendenciára lehet számítani, amely jelentős nyereséget hozhat a jelenlegi támogatási szintjéhez képest.

Solana (SOL) rekordszámú új címet ért el januárban. A 11,81 millió új cím 18%-os növekedés decemberhez képest, és meghaladja a korábbi, 2022 májusában elért rekordot is. Ez a növekedés a natív DEX-eket és mémcoinokat használó friss felhasználóknak tudható be. Emellett a Jupiter natív tokenjének indulására irányuló várakozások is hozzájárultak az új címek generálásához.

A Jupiter, a Solana (SOL) vezető DEX-aggregátora elindította natív tokenjét, a JUP-ot, 1,35 milliárdos kezdeti forgalomban lévő készlettel, 65 centes árfolyamon forogva az Aevo-n, ami 700 millió dolláros piaci kapitalizációt jelent az induláskor. Ez várhatóan tovább növeli a Solana (SOL) ökoszisztéma likviditását és megkönnyíti majd a decentralizált kereskedést.

Ezek a fejlemények ígéretes jövőt sugallnak a Solana (SOL) számára, ami jelentős árfolyam emelkedéshez vezethet a spekulált likviditásinjekciók, a rekordszámú felhasználók számának további növekedése és a Jupiter JUP tokenjének sikeres bevezetése mellett. Noha a piaci hangulat pozitív, a tágabb értelemben vett kriptovaluta-piac válasza a Federal Reserve lehetséges lépéseire továbbra is kulcsfontosságú lehet.

A jelenlegi dinamika mellett a Solana SOL Price SOL Price jelentős áremelkedést tapasztalhat majd a közeljövőben, különösen, ha továbbra is új felhasználókat és projekteket tud magához vonzani. A piaci feltételek és a külső tényezők azonban befolyásolhatják a jövőbeli mozgásokat.

Következtetések

A Solana SOL Price SOL Price vezető kriptovalutaként tündököl a piacon, forradalmi sebességéért és hatékonyságáért dicsérik, és kihívást jelent az olyan bevált platformoknak is, mint az Ethereum. Innovatív konszenzusos mechanizmusai példátlan tranzakciófeldolgozási sebességet tesznek lehetővé, számos projektet és befektetést vonzottak már be magukhoz, miközben átalakítják a digitális eszközök világát. A Solana (SOL) kiemelkedő szerepe ellenére azonban a közeljövőben korlátokkal szembesülhet teljes növekedési potenciáljának kihasználása során.

Ezért érdemes olyan kevésbé ismert érméket keresni, amelyek még nem érték el a valódi potenciáljukat. A ScapesMania, a kriptopiacon újoncnak számít, de a következő hetekben és hónapokban a támogatók növekedésével elképzelhető, hogy a Solana (SOL) sikerének közelébe kerül.

Web: https://scapesmania.io/
Twitter: https://twitter.com/ScapesMania
Telegram: https://t.me/scapesmania

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***