Ezek a kriptovaluták hozhatnak 20-szoros profitot februrárban

A kriptopiac egyre inkább lendületbe kerül a közelgő altcoinrali kapcsán, és a bitcoin is bullish jelekkel vonzza a befektetőket. Még mielőtt a startpisztoly eldördülne, elhoztuk azokat az ígéretes altcoinokat, amelyek már most erős bullish fázisba léptek, arra sürgetve a kriptorajongókat, hogy még a potenciális árfolyamcsúcsok előtt cselekedjenek.

ScapesMania: a nyilvános értékesítés már elindult!

A csillagokat verdeső előértékesítést követően a ScapesMania 5 millió dollárt kalapozott össze a befektetőktől, hogy beléphessen az annyira várt nyilvános értékesítési fázisba. A Token Generation Eventre (TGE), amelyet egy nem régi kérdezz-felelek során jelentett be a vezérigazgató, márciusban kerülhet majd sor.

Biztosítsd be a tokenjeidet egyenesen a kibocsátótól a ScapesMania weboldalán keresztül. A projekt azért döntött a közvetlen értékesítés mellett, mivel több mint 30 launchpadot megvizsgálva arra jutottak, hogy azok feltételei nem felelnek meg a ScapesMania holderorientált céljainak. Ez lehet az utolsó lehetőség a közvetlen vásárlásra, potenciálisan vonzó jutalmak mellett.

Ragadd meg a pillanatot, hiszen csak 80 millió token (nagyjából 720.000 dollár) érhető el a nyilvános értékesítés során. Nem árt sietni, hiszen a kedvezményes tokenek iránt nagy a kereslet. Hogy biztos ne maradj le a lehetőségről, csatlakozz a ScapesManiához, mielőtt az tényleg felrázza a 376 milliárd dolláros játékipart.

>>> Merülj el a nyilvános értékesítésben – Csatlakozz most a hivatalos weboldalon! <<<

Nincs több akadály a ScapesMania növekedése előtt

Fedezd fel a ScapesMania sikere mögött álló fő tényezőket, amelyek között a briliáns elmékkel megáldott csapat is szerepel. Ezek a fő katalizátorok:

  • Stratégiai marketing: egy erőteljes, listázást követő terv, amely a további növekedéseket célozza.
  • Az előértékesítések felfedezettje: az előértékesítéseket követő weboldalakon szerzett top helyek a projekt kezdeti sikerét bizonyítják.
  • Influencerek támogatása: a jól ismert kriptoinfluencerek által történő elfogadás hitelességről és láthatóságról árulkodik.
  • Holder jutalmak: ScapesMania tokenholdernek lenni annyit jelent, mint aktívan részt venni a hálózatban, beleértve a token-visszavásárlásokat, az égetést és a stakinget, valamint bónuszok széles skáláját, például referral jutalmakat, ha bemutatod a ScapesManiát ismerőseidnek.
  • Tartós érték és gyakorlati felhasználás: a ScapesMania abban különbözik a múlandó trendekkel, hogy az értéktárolásra és a gyakorlati felhasználásokra fókuszál – ellentétben a mémcoinokkal, amelyeket gyakran tiszavirág-életű hájp jellemez.
  • Első a biztonság: a ScapesMania okosszerződése a BlockSAFU auditján is átment, amely cég vezető biztonságértékelő vállalatnak számít. A 2023-as BNB Grant nyertesével a fedélzeten a projekt sikerre van ítélve.
  • Közösségi kapcsolatok: a ScapesMania aktívan elkötelezett a virágzó közösség mellett, már több mint 60.000 követővel rendelkezik.

Lépj most, és légy részese a sikersztorinak!

Ahogy a ScapesMania lendületbe jön, itt az idő részese lenni annak sikerének. A korlátozott pool, a rövid időkeret, és az a tény, hogy az értékesítés nagyon gyorsan zajlik, mind vásárlásra késztetik a befektetőket. Csatlakozz a ScapesMania-holderek közösségéhez, mielőtt néhány nap alatt elfogyna a rendelkezésre álló token, és éld át, ahogy potenciálisan egyre magasabbra tör az árfolyam.

Scapesmania gomb

Csatlakozz a ScapesManiához és tégy szert még nagyobb nyereségre a BCV590 bónuszkód használatával. Szerezz több ScapesMania tokent ugyanannyi áráért a 10%-os bónusznak köszönhetően. Az ajánlat csak néhány napi érvényes a cikk megjelenésétől, így nem árt sietni.

Ondo (ONDO): a kriptó egyik húzóereje

Az Ondo (ONDO) 2.500%-ot növekedett megjelenése óta, és 0,26 dolláros árfolyamot ért el. Ez a kiugrás alapot ad az Ondo (ONDO) defi-ban és tokenizációban betöltött szerepével kapcsolatos optimizmusnak.

Ahogy az Ondo (ONDO) integrálásra kerül az Ondo Finance ökoszisztémájában és elköteleződik a governance-rendszere mellett az Ondo DAO-n keresztül, a projekt olyan kulcsfontosságú pillanatok elé kerül, amelyek egyértelműen meghatározzák majd a mozgását. A tokenomika, valamint a piaci telítettség azonban olyan kihívások, amelyeket még egyértelműen meg kell oldani.

Honk (HONK): a mémcoinok csillaga

A Honk (HONK) igen hamar multimillió dolláros piaci kapitalizációra tett szert, amelyet főként a népszerű mémek egyedi témája inspirált. A coin rivalizálása a Bonkkal (BONK), valamint narratív vonzereje egyértelműen hozzájárul a népszerűségéhez.

Mindamellett a Honknak (HONK) számos kihívással kell szembenéznie a volatilis mémcoinpiacon, jövőbeni sikere pedig azon múlik, hogy sikeresen fenn tudja-e tartani a közösség rajongását, valamint hogy hogyan navigál majd a piaci dinamika tengerén.

Jupiter (JUP): egy mix-up lehetőség

A Jupiter (JUP) 430%-os növekedést produkált, amelyet főként az okozott, hogy egy jelentős airdrop során összetévesztették egy másik tokennel. Már csak ez az esemény is jelzi a kriptopiar spekulatív jellegét.

A Jupiter (JUP) jövőbeni sikere azon áll vagy bukik, hogy mennyire tudja majd kihasználni a rávetülő figyelmet, összetéveszthetetlen identitást kialakítva, és mennyire lesz képes a növekvéshez szükséges biztos alapokat kiépíteni a piaci kavarodást követően.

Celestia (TIA): derűs jövő kapujában

A Celestia (TIA) viszonylag gyorsan a top 50 kriptovaluta közé került. Innovatív blokklánc-infrastruktúrája és stratégiai partnerségei egyértelműen hozzájárulnak az optimista növekedési kilátásokhoz.

A hosszú távú siker előtt azonban gondot okozhat a versenyképes lendület fenntartása, és a piac változó dinamikája.

Stellar (XLM): csillagösvényen navigálva

A Stellar (XLM) kulcsjátékosnak számít a határokon átívelő fizetésekben, köszönhetően a stratégiai partnerségeinek. A projekt jelentős mérföldköveket ért el, azonban továbbra is szembe kell néznie a szabályozói kihívásokkal, valamint a fizetési piac kompetitív jellegével.

A projekt sikere az innováción, valamint az ökoszisztéma kiterjesztésén múlik a további pozitív kilátások érdekében.

Összegzés

A kriptopiacra egy következő altcoinrali várhat, amit egy konszolidációs periódus követ majd – legalábbis erről árulkodnak a bitcoin (BTC) bullish jelei. A mai ígéretes altcoinok közül a nyilvános értékesítési fázisban lévő ScapesMania tűnik ki leginkább, hiszen erős kereslettel és potenciális növekedéssel rendelkezik.

Web: https://scapesmania.io/
Twitter: https://twitter.com/ScapesMania
Telegram: https://t.me/scapesmania

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***