A Kelexo (KLXO) előértékesítés 20-szoros növekedésben, a BCH és az ETC milliárdosai új gyöngyszemre lelhettek

Amikor egy érmének sikerül túlélnie egy medvés időszakot, egyes elemzők kivárást tanácsolnak a befektetőknek. Mert úgy vélik érdemes lehet megvárni, hogy ismét növekedésnek induljon és a grafikonok újra kizöldüljön. Amikor azonban egy jobb lehetőség van kilátásban, a befektetők gyakran megállíthatatlanok. Így volt ez a Bitcoin Cash (BCH) és az Ethereum Classic (ETC) esetében.

Miért hanyagolják a bálnák a Bitcoin Cash-t (BCH) és az Ethereum Classic-ot (ETC)?

A Bitcoin Cash-ért (BCH) valaha fizetett legmagasabb ár 3 785,82 dollár volt hét évvel ezelőtt, 2017. december 20-án. Az érme értéke az évek során folyamatosan csökkent, mígnem elérte azt a 90%-os veszteséget, amiért jelenleg árulják. A Bitcoin lánc fork-ja és egyéb módosítások eredményeként a Bitcoin Cash (BCH) számos alapvető funkciót és a láncban lévő adatot oszt meg az eredeti Bitcoin keretrendszerrel.

Az Ethereum Classic (ETC) ugyanígy az Ethereum egy olyan változata, amelyet az eredetihez hasonlóan a 2017-es hekker támadást követően hoztak létre. A biztonsági rés miatt az Ethereum (ETH) megváltoztatta protokolljait és kibővítette szolgáltatásait, míg az Ethereum Classic (ETC) átvette a régi feladatokat és protokollt. Az Ethereum Classic (ETC) a decentralizált alkalmazások elhelyezésére, a fejlesztők számára létrehozott nyílt forráskódú platformként működik. Ez egy olyan okosszerződéses hálózat, amely a jelenlegi Ethereum-modellel ellentétben proof-of-work modellel működik. Az Ethereum Classic (ETC) az elmúlt időszakban 167,09 dolláros csúcsról 23,70 dolláros mélypontra zuhant, már nem generál akkor kereslet, mint korábban. A befektetők érdeklődése az Ethereum Classic (ETC) iránt azért csökkenhet, mert hosszú távon nem látnak már potenciált benne. Vagy egyszerűen azért, mert feltűnt a Kelexo (KLXO), egy vitathatatlanul friss kripto a színen.

Kelexo (KLXO) kontra Ethereum Classic (ETC) és Bitcoin Cash (BCH): A Kelexo (KLXO) a 20x-os növekedés felé tart

A Kelexo (KLXO) néhány teljesen decentralizált üzleti modellel rendelkező Web3-alkalmazás egyikeként, a digitális hitelfinanszírozás és a befektetések újragondolását tűzte ki célul. Tekintve, hogy nincs szükség KYC-re, és a tranzakciók perceken belül lebonyolíthatóak, a Kelexo (KLXO) 100%-kal növeli a hitelezési folyamatok sebességét. Amíg a hagyományos bankok dokumentált biztosítékokat követelnek meg, úgy mint személyi igazolvány, lakcímkártya, munkáltatói igazolás, a Kelexo (KLXO) a magánéletet tiszteletben tartva AI-algoritmusok segítségével, egyszerűen lefuttatja az igazán fontos adatokra vonatkozó háttérellenőrzéseket. Ezzel időt takarít meg, átláthatóságot biztosít a teljes folyamat során, és kifejezetten biztonságosnak mondható. A Kelexo (KLXO) várakozásai szerint milliós befektetésekre számíthat az Ethereum Classic (ETC) és Bitcoin Cash (BCH) bálnáktól. Így az érték és a kereslet várhatóan heteken belül a jelenlegi ár 20-szorosára fog emelkedni. A befektetés továbbá megerősítheti a Kelexo (KLXO) hitelességét és előnyét az Ethereum Classic (ETC) és a Bitcoin Cash(BCH) felett. Jelenleg az előértékesítés első szakaszában mindössze 0,022 dolláros előértékesítési áron lehet tokent vásárolni, a 440.000.000.000 db-os teljes kínálatból.

Az Ethereum Classic (ETC) és a Bitcoin Cash (BCH) két kiváló platform, amelyek esetlegesen vagy éppenséggel egy lefelé ívelő spirált élnek át. De tagadhatatlanul még mindig a működő anyarendszerek spin-off-jai. Ennek megfelelően keresletük és értékük másodlagos marad. A Kelexo (KLXO) viszont egyedülálló és számára nincs megállás.

Tudj meg többet a Kelexo (KLXO) előértékesítéséről a weboldalon itt.

***Figyelem! Fenti írásunk egy támogatott vendégtartalom. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***