A Solana és a SUI újra a csúcsra készülnek, miközben a Scapesmania elővásárlása hatalmas sikert arat

Az altcoin piac világi kitörést jelez, a hangsúlyt a teljes piaci tőkeértékre, mint az “alt szezon” legfontosabb mutatójára helyezve. A jelenlegi tájékozódáshoz a kereskedőknek az erős fundamentumokkal rendelkező szelektív altcoinokra kell összpontosítaniuk. A 2024-es piaci siker a stratégiai döntéseken és az egyes projektek potenciáljának mély megértésén múlik.

ScapesMania: Egy új projekt növekvő értékkel

A ScapesMania előértékesítése már majdnem véget ért, a forrásgyűjtés várhatóan februárban zárul le. Ezt követően a projekt debütál a tőzsdei platformokon, amelyek elengedhetetlen tényezők lesznek a token árfolyamának potenciális kilövéséhez.

A tőzsdei bevezetés után a ScapesMania ügyes marketingtevékenységekkel támogatva tovább terjeszkedhet. A projekt olyan izgalmas lehetőségeket kínál, mint a visszavásárlás, az égetés és a stakelés. A korai vásárlóknak ráadásul esélyük van arra, hogy akár +102%-os bónuszokat kapjanak.

Mi több, a token hasznossága a hosszú élettartamra épül. Ez nem egy újabb mémérme, amely a múló hypera támaszkodik.

Ne hagyd ki a lehetőséget! Biztosítsd a tokeneket most, még kedvezményes áron. Mivel az előértékesítés a végéhez közeledik, gyorsan kell cselekedned!

A projekt csúcspontjai

A ScapesMania egy olyan játék ökoszisztémaként jött létre, amely két különböző közönséget egyszerre szolgál ki. Az alkalmi játékosoknak magával ragadó élményt kínál, miközben a kripto rajongók számára lehetővé teszi, hogy élvezzék a projekt teljesítményének jutalmát, és aktívan alakítsák a jövőjét.

Sok rajongó számára a ScapesMania már most a 2024-es és az azt követő évek egyik legfontosabb új projektjévé vált. A közösség izgatottsága nyilvánvaló, mivel a projekt eddig sikeresen biztosított több mint 5.100.000 dollárt kizárólag tömeges és kereskedelmi hozzájárulásokból.

Előértékesítési lehetőségek

Ha kiszámíthatóbb növekedést keresel, érdemes fontolóra venned a ScapesMania ajánlatát. Az előértékesítés lehetőséget kínál a vásárlóknak, hogy kihasználják az early-bird előnyöket, és hatalmas, akár 20%-os kedvezménnyel szerezzenek tokeneket.

Ne feledd, hogy a kedvezmény nem tart örökké. Az óra ketyeg, és minden érdeklődőnek, aki szeretné kihasználni ezt az ajánlatot, gyorsan kell cselekednie. De, még mindig van elég időd, hogy a 20.000 dollár feletti befizetésekkel rendelkező kriptobálnák nyomdokába léphess. Ők már megtették a sikerhez vezető jelentős lépéseket azáltal, hogy jelentős mennyiségű ScapesMania-t vásároltak.

>>> Az előértékesítés lezárása: Utolsó esély a kedvezményes tokenekre<<<

Növekedési potenciál

A ScapesMania tokenomikai és egyéb jellemzőinek közelebbi vizsgálata betekintést nyújt abba, hogy miért lehet ez az egyik legjobb altcoin, amit most érdemes beszerezni. Az ökoszisztéma a 376 milliárd dolláros virágzó játékipar része, amely az előrejelzések szerint csak növekedni fog, és 2027-re elérheti az 521,60 milliárd dollárt.

Az innovatív alapötlet, a lenyűgöző előértékesítési számok, a 100 000 dolláros nyereményjáték, a közösségi médián keresztül terjedő olthatatlan hype és más pozitív szempontok arra utalnak, hogy a ScapesMania folytathatja a győztes útját.

Visszaszámlálás az előértékesítés végéig: már Korlátozott idő van hátra

A listázás dátuma már majdnem itt van, ne maradj le. Ragadd meg a lehetőséget, hogy részese lehess a ScapesMania indításának, és potenciálisan profitálhass belőle. Siess, hogy kedvezményes áron biztosítsd a tokeneket. Az idő sürget!

Scapesmania twitter promo

Biztosíts nagyobb nyereséget a ScapesMania 10%-os bónuszával! Használd a GIC922 kódot a pénztárnál egy speciális szövegdobozban, hogy még jobb üzletet köthess egy olyan kriptopénzre, aminek birtokában az egész kriptoközösség rád fog irigykedni. Cselekedj gyorsan, az ajánlat csak korlátozott ideig érvényes.

Solana (SOL): Nagy sebességű blokklánc innovatív konszenzussal

A Solana SOL Price SOL Price egy nagy teljesítményű blokklánc platform, amely a teljes piaci kapitalizáció alapján a 11. legnagyobb érme. A 64,84 és 132,37 dollár közötti árfolyamon mozgó Solana (SOL) az Ethereumtól eltérő konszenzusmechanizmusokkal, köztük a proof-of-history-val és a delegált proof-of-stake-el különbözteti meg magát.

Annak ellenére, hogy innovatív megközelítése gyorsabb tranzakciós sebességet és alacsonyabb költségeket eredményez, a Solana (SOL) olyan kihívásokkal néz szembe, mint a hálózat stabilitásának fenntartása, a biztonság és a verseny a változékony kriptopiacon.

Sui (SUI): Új belépő skálázható tárolással és olcsó tranzakciókkal

A 2023-ban bevezetett Sui (SUI) gyorsan bekerült a piaci kapitalizáció szerinti 100 legjobb kriptovaluta közé. Valamint 2023 szeptembere és karácsonya között 500%-os lekötött összérték növekedést mutatott. A Sui (SUI) ára 1,39 és 1,65 dollár között mozog, a 10 napos mozgóátlaga 1,59 dollár, a támaszszintek pedig 0,98 és 1,23 dolláron vannak.

Miközben a Sui (SUI) a gyors, alacsony költségű tranzakciók és skálázható tárolás lehetőségét mutatja, mint minden új szereplő kihívásokkal néz szembe. Emiatt folyamatos innovációra van szüksége ahhoz, hogy fenntartsa a lendületet és versenyezzen a bevált blokkláncokkal. Az optimista árprognózisok 2024-re 1,61 dollárt, 2030-ra pedig 11,72 dollárra történő potenciális emelkedést jósolnak.

Következtetés

A 2024-es altcoin piac fejlődésében a hangsúly az erős fundamentumokkal és egyedi jellemzőkkel rendelkező altcoinok megkülönböztetésére helyeződött át. Az olyan vezető szereplők, mint a Solana (SOL) és a Sui (SUI) várhatóan új történelmi csúcsokat fognak elérni, kihasználva egyedi jellemzőiket és piaci erejüket.

Emellett a ScapesMania előértékesítés gyors sikere aláhúzza a piac lelkesedését az innovatív projektek iránt, ami a jelenlegi kedvezményes árfolyamon egy kihagyhatatlan lehetőséget kínál.

Honlap: https://scapesmania.io/
Twitter: https://twitter.com/ScapesMania
Telegram: https://t.me/scapesmania

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***