Tokenek, amik akkorát rakétázhatnak mint a Solana (SOL)

A Solana (SOL) egyre nagyobb figyelmet kap, mivel az elemzők a csökkenő tendenciából való kitörést követően akár 113 dolláros lehetséges árfolyamot látnak. A Solana SOL Price SOL Price mellett más, egyedi jellemzőkkel és tartós hasznossággal rendelkező token növekedése is kilátásban van.

ScapesMania: Egy új projekt, növekvő értékkel

Mivel a ScapesMania előértékesítése a végéhez közeledik, és az alapgyűjtés várhatóan februárra befejeződik, a projekt a tőzsdei platformokon való debütálását a siker potenciális kezdeteként definiálja.

A tőzsdei bevezetés utáni stratégiai marketingtől virágzó ScapesMania olyan funkciókat kínál majd, mint a visszavásárlás, az égetés és a staking. A korai vásárlók pedig akár +102%-os bónuszra is jogosultak lehetnek. A projekt a hasznosságával tűnik ki, megkülönböztetve magát a hypetól függő mém tokenektől.

Scapesmania banner

A projekt kiemelt pontjai

A ScapesMania egy olyan játék ökoszisztéma, amely egyszerre két különböző közönségnek szól. Az alkalmi játékosoknak magával ragadó élményt nyújt, miközben a tulajdonosok számára lehetővé teszi, hogy élvezzék a projekt teljesítményének gyümölcseit és alakítsák annak jövőjét.

A közösség lelkesedése a projekt iránt nyilvánvaló, hiszen eddig 5 100 000 dollár fölötti összeget sikerült szereznie kizárólag a közönség és a forgalmazók hozzájárulásaiból.

Előértékesítési lehetőségek

Az előértékesítés lehetőséget kínál a vásárlóknak, hogy hatalmas, akár 20%-os kedvezménnyel szerezzenek tokeneket. Ne feledd, hogy a kedvezmény nem tart örökké, ezért gyorsan kell cselekedni.

Még mindig van elég időd arra, hogy a 20 000 dollár feletti befizetésekkel rendelkező kriptobálnák nyomába léphess. Ők már jelentős lépéseket tettek, és jelentős mennyiségű ScapesMania tokent szereztek.

>>> Előértékesítés lezárása: Utolsó esély a kedvezményes tokenek vásárlására<<<

Növekedési potenciál

A ScapesMania a 376 milliárd dolláros virágzó szerencsejátékiparban tevékenykedik, amely az előrejelzések szerint csak növekedni fog, és 2027-re elérheti az 521,60 milliárd dollárt.

Az innovatív alapötlet, a lenyűgöző előértékesítési számok, a 100 000 dolláros nyereményjáték és más pozitív szempontok azt sugallják, hogy a ScapesMania folytathatja a sikerhez vezető útját.

Előértékesítési visszaszámlálás: Az idő korlátozott

A listázási dátum már majdnem itt van. Ragadd meg a lehetőséget, hogy részese lehess a ScapesMania indításának, és részesedhess a potenciális profitból.

Scapesmania gomb

Biztosíts nagyobb nyereséget a ScapesMania 10%-os bónuszával! Használd a ZLE267 kódot a pénztárnál egy speciális szövegdobozban, hogy még jobb ajánlatot kaphass a kriptopénzre. Cselekedj gyorsan, mivel az ajánlat csak korlátozott ideig érvényes.

Optimism (OP): A lehetőség rétege a kriptovilágban

Az Optimism (OP) visszapattant, és 3,10 dollár körüli értéket ért el. A rövid távú előrejelzések 2,96 és 3,12 dollár közötti ingadozást jósolnak, míg a változó 2024-es előrejelzések 4,48 és 7,59 dollár között mozognak, ami a növekedési potenciált mutatja.

A becslések 2025-re és 2030-ra 10,62 és 25,79 dolláros értékeket adnak. Ennek oka a DeFi-n túli diverzifikáció és az Ethereum ökoszisztémában a stablecoin piaci kapitalizáció ingadozásának kezelésével járó kihívások.

Polkadot (DOT): Navigálás az összekapcsolt blokklánc ökoszisztémában

A Polkadot (DOT) változatos teljesítményt nyújtott: 2023 júliusában elérte 5,67 dollárt, majd októberben 3,60 dollárra esett vissza, és éves szinten a piaci tőke csökkenése volt megfigyelhető; 7,4 milliárd dollárról 5,2 milliárd dollárra.

A 2024-es árfolyam előrejelzések 4,02 és 10,29 dollár között mozognak. Az előrejelzések szerint 2025-re az árfolyam 50,07 dollárra nőhet, és hosszú távon akár a 100 dollárt is elérheti. A pozitív előrejelzések ellenére még mindig fennállnak az olyan kihívások, mint a piaci kapitalizáció ingadozása és a stakelésben való részvétel.

Ondo (ONDO): A DeFi Aréna új szereplője

Az Ondo (ONDO) token 0,10 dolláron indult, és gyorsan, még a visszalépés előtt, elérte a 0,30 dollárt. Az Ondo (ONDO) 40%-os globális piaci részesedéssel rendelkezik a tokenizált valós világbeli eszközök terén, és a DeFi likviditási megoldásokra összpontosít.

A 2024-re vonatkozó előrejelzések 0,313 és 0,53 dollár között mozognak, amit a közelmúltbeli bevezetés és az APAC terjeszkedés befolyásol. Az Ondo (ONDO) a javaslat szerint 2025-ben eléri a 0,61 dollárt, 2030-ra pedig potenciálisan a 3,84 dollárt. A kihívások közé tartozik a kriptopiac volatilitása, a szélesebb körű elfogadás szükségessége és a szabályozás átláthatósága.

Arbitrum (ARB): Az Ethereum hatékonyságának növelése

Az Arbitrum (ARB) jelenleg 1,89 dollár körül cserél gazdát, és körülbelül 2,4 milliárd dolláros piaci kapitalizációval büszkélkedhet. A 2024-es árfolyam előrejelzések 2,08 és 3,92 dollár között mozognak.

A jövőbeli előrejelzések szerint az Arbitrum (ARB) 2025-ben maximum 5,01 dollárt, 2030-ra pedig potenciálisan 11,59 dollárt érhet el. A kihívások közé tartozik a befektetői bizalom fenntartása és a piaci volatilitás kezelése.

Pyth Network (PYTH): Egy új orákulum a kriptotérben

Miközben elérte a 0,6544 dolláros csúcsot és a 0,2289 dolláros mélypontot, a Pyth Network (PYTH) ellenállónak bizonyult. Jelenleg 2024. január 30-án körülbelül 0,43 dolláron kereskedik.

Az árfolyam előrejelzések szerint a Pyth Network (PYTH) potenciális növekedése 2025-re elérheti a 0,85 dollárt, de az ambiciózus becslések szerint akár a 2,89 dollárt is. A platform jövőjét azonban a DeFi projektek és a hagyományos intézmények vonzása befolyásolja.

Következtetés

A Solana (SOL) a kriptopiac jelenlegi hullámának élén áll, míg más tokenek, mint az Optimism (OP), a Polkadot (DOT), az Ondo (ONDO), az Arbitrum (ARB), a Pyth Network (PYTH) és ScapesMania a megkülönböztető jellemzőik és növekedési potenciáljuk miatt kapnak figyelmet.

A ScapesMania egyedi kínálatával és piaci pozícionálásával követheti a Solana (SOL) felfelé ívelő pályáját, így érdemes korán beszállni.

Honlap: https://scapesmania.io/
Twitter: https://twitter.com/ScapesMania
Telegram: https://t.me/scapesmania

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***