Felejtsd el a Cardanót: ezek nőhetnek értékük 100-szorosára 2024-ben

A kriptopiac mostani csökkenését a bitcoin (BTC) értékesítésével kapcsolatos aggodalmak vezérlik; az olyan kriptovaluták, mint a SOL vagy az ADA szintén csökkennek. A BlackRock IBIT és a Fidelity FBTC bitcoin-ETF-jei azonban folyamatos beáramlást tapasztalnak.

A figyelem most azon feltörekvő kriptopénzek felé tolódik, amelyek 100-szoros megtérülést ígérnek 2024-re, ellentétben az olyanokkal, mint a Cardano (ADA), amelyek továbbra is küszködnek az árnövekedéssel. Kíváncsi lettél? Olvass tovább!

ScapesMania: egy új projekt, növekvő értékkel

A ScapesMania előértékesítése már lassan lezajlik, a legutolsó fázis lezárására februárban kerülhet sor. Ezt követően a projekt megjelenik a tőzsdeplatformokon – és potenciálisan elkezdődhet a token utazása a Hold felé.

A listázást követő komoly marketinggel a ScapesMania folytatja a növekedést. A projekt izgalmas lehetőségekkel kecsegtet, mint amilyen a visszavásárlás, a tokenégetés vagy a stake-elés a holderek számára. A korai befektetők akár 102%-os bónuszokat is kaphatnak.

Ami még fontosabb, hogy a tokennel hosszú távra terveznek. Ez nem egy új mémtoken, ami a hájpra épít.

Ne hagyd ki a lehetőséget – biztosítsd be a tokenjeidet akciós áron még most. Ahogy közeledik az előértékesítés vége, ideje gyorsan cselekedni.

A projekt jellemzői

A ScapesMania egy egyedülálló játékökoszisztéma, amely két különböző felhasználói réteget vonz. A hétköznapi gamereknek játékélményt kínál, miközben a kriptorajongók élvezhetik a projekt teljesítményéből származó jutalmakat, valamint formálhatják annak jövőjét.

Számos kriptofelhasználó számára a ScapesMania már most is 2024 egyik legjobb projektjének számít. A közösségi izgatottság evidens, hiszen a projekt több mint 4.900.000 dollárt gyűjtött össze a lakossági befektetőktől.

Előértékesítési lehetőségek

Ha könnyen előrejelezhető növekedésre vágysz, akkor érdemes egy közelebbi pillantást vetni a ScapesManiára. Az előértékesítés lehetőséget kínál a vásárlók számára, hogy korai beszállóként 20%-os kedvezménnyel vásárolják meg a tokeneket.

Ne feledd, hogy ez a kedvezmény nem tart örökké – az óra ketyeg, és az érdeklődőknek nem árt minél hamarabb cselekedni. Még mindig nem késő követni a bálnákat, akik akár több mint 20.000 dollárt fektettek be a projektbe, így komoly lépéseket tettek jelentős ScapesMania felhalmozására.

>>> Zárul az előértékesítés: utolsó lehetőség a kedvezményes tokenvásárlásra <<<

Növekedési potenciál

A ScapesMania a virágzó, 376 milliárd dollár összértékű játékökoszisztémában üzemel, amely az előrejelzések szerint 521,60 milliárd dollárt fog érni 2027-re.

Az innovatív ötlet, a megnyerő előértékesítési számok, a 100.000 dolláros giveaway, a szűnni nem akaró közösségimédia-hájp, és egyéb pozitív aspektusok mind arra utalnak, hogy a ScapesMania folytatja győzelmi menetelését.

Előértékesítési visszaszámlálás: nem maradt sok idő

Hamarosan eljön a listázás, így nem éri meg lemaradni. Ragadd meg a lehetőséget, hogy részese légy a ScapesMania elindításának, és potenciálisan profitálj belőle. Siess, hogy kedvezményes áron biztosíthasd be a tokeneket.

Csatlakozz a ScapesManiához, és használd a CYD386 kódot, hogy még nagyobb nyereségre tehess szert! Vásárolj több ScapesMania tokent ugyanannyi pénzért a 10%-os bónusznak köszönhetően. Az ajánlat csak néhány napig érvényes a cikk megjelenésétől, így nem árt sietni!

Connext Network (NEXT): úttörő cross-chain tokenelosztás

A Connext Network (NEXT) nemrég mérföldkövet ért el, mint a világ első, natív, láncok közötti tokenelosztó hálózata, nagyjából 1 millió regisztrálót vonzva a Tokensofttal való együttműködésének köszönhetően. Vezető cross-chain üzenetküldő protokollként gyakran „a web3 HTTP-jeként” hivatkoznak rá. A NEXT az ERC-7281 (xERC20) szabványt használja.

Ez a siker hatással lehet a Connext Network (NEXT) piaci pozíciójára és értékére, amit az erős közösségi érdeklődés és az árfolyam potenciális pozitív lendülete is jelez. A Tokensofttal való integrációja precedenst teremt azoknak a projekteknek, akik szeretnének natív cross-chain elosztást támogatni, amely potenciálisan a Connext Network (NEXT) megnövekedett adopciójához vezethet. Ennek ellenére továbbra is kihívást jelenthet a biztonságosság, a skálázhatóság valamint a felhasználók által történő elfogadás a kompetitív kriptopiacon.

Near Protocol (NEAR): piaci fluktuációk közepette

A Near Protocol (NEAR) komoly piaci fluktuációkon van túl, 2,50 dollár fölé ralizott 2023 elején. A többi kriptovalutától a felhasználóbarát, könnyen olvasható tárcacímekkel különbözteti meg magát, és támogatja a decentralizált alkalmazásokat (dappok). A Near Protocol (NEAR) ára növekedéseket és csökkenéseket is tapasztalt az utóbbi időben, 7,31 dollárt érve el 2021 márciusára.

Bár a Near Protocol (NEAR) egyesek szerint további növekedésre számíthat közép távon – 3,00 és 3,50 dollár közé várják az árfolyamot – ez az optimizmus a piac felépülésétől és az egyedi funkcióktól függ majd. A kihívások között szerepel a piaci verseny, a szabályozói bizonytalanságok, valamint a folyamatos technológiai innovációk, amelyek hatással lehetnek a Near Protocol (NEAR) jövőbeni árfolyam-teljesítményére.

Összegzés

2024-ben a kriptopiac érdeklődése az olyan felemelkedő coinok felé tolódik, mint a Connext Network (NEXT) vagy a Near Protocol (NEAR). Ezeket főként az innovatív funkciók és a magas megtérülési potenciál fűti. Ezek a projektek a sikeres tokeneseményekkel és a fejlett funkciókkal tűnnek ki a többi közül, habár az ígéretes növekedés előtt nekik is szembe kell nézniük az olyan kihívásokkal, mint a piaci verseny és a szabályozói bizonytalanságok.

A ScapesMania mindeközben innovatív koncepciójával és előértékesítési lehetőségekkel vonzza a korai befektetőket, dinamikus tájképet adva a feltörekvő kriptovalutáknak.

Weboldal: https://scapesmania.io/
Twitter: https://twitter.com/ScapesMania
Telegram: https://t.me/scapesmania

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***