A legjobb kriptovaluták, amik hamarosan az egekbe szökhetnek

A kriptovaluta piac dinamikus szakaszba érkezett, az altcoinok között jelentős mozgások zajlanak, amit a Bitcoin közelmúltbeli 40 000 dollár alá történő visszahúzása és a tőkeáttételes kereskedők több, mint 247 millió dolláros likvidálása váltott ki.

A piaci kihívások ellenére egyes kriptovaluták jelentős növekedést ígérnek, ami az elkövetkező napokban vagy hetekben potenciális hozamot is generálhat.

ScapesMania: Újonc a kriptovaluta színtéren

Február közeledtével a ScapesMania finanszírozási kampánya a végéhez közeledik. A népszerű tőzsdei platformokon már várható a token listázása, ami potenciálisan megsokszorozhatja a token értékét.
A sikerhez vezető út a stratégiai listázást követő marketinggel kezdődik. A kiterjedt szakértelemmel rendelkező csapat vezetésével a ScapesMania pedig új magasságok elérésére készül.

Scapesmania banner

A ScapesMania utazás egyben arról is szól, hogy élsz a token visszavásárlási, a token égetés és staking előnyeivel. Jelentős hasznosságával a ScapesMania tokenje kiemelkedik a mémekkel teli piacon.

Ahogy elkezdődött a visszaszámlálás az előértékesítés végéig, a kedvezményes tokenek megszerzésének lehetősége lassan elúszik. Ne hagyd ki a lehetőséget – cselekedj most!

Kiemelkedő tulajdonságok

A ScapesMania egy egyedülálló játékökoszisztéma, ahol a kriptovaluta ismeretekkel rendelkező közösség egyesíti erőit az alkalmi játékosokkal. A projekt már több mint 4 800 000 dollárt gyűjtött össze közösségi/lakossági hozzájárulásokból.

>>> Utolsó esély az elővételi kedvezményre – Cselekedj most, mielőtt még nem késő! <<<

A token birtokosok támogatása

A ScapesMania biztosítja, hogy a résztvevők pontosan azt kapják, amire vágynak: a játékosok élvezhetik kedvenc időtöltésüket, míg a kriptovaluta rajongók kihasználhatják az ökoszisztéma teljesítményét és alakíthatják annak jövőjét a DAO segítségével. Mindezt akár játék nélkül is.

Ráadásul az elővásárláshoz való csatlakozással akár +102%-os bónuszokhoz is hozzáférhetsz.

Ellenőrzött kiválóság

A ScapesMania intelligens szerződését sikeresen megvizsgálták vezető biztonsági cégek.

A ScapesMania csapata rangos támogatást is kapott a blokklánc ipar egyik kiemelkedő szereplőjétől, és folyamatosan több mint 60 000 követővel áll kapcsolatban.

Lehetőség a bővülésre

A ScapesMania a hatalmas, 376 milliárd dolláros játékipar része, és növekedési potenciálját ez a virágzó piac alapozza meg. A tőzsdei platformokon való debütálás után a token tulajdonosok nagyobb likviditásra és könnyebben elérhető kereskedésre számíthatnak.

A közelmúltban nagy felhajtást keltettek a 20 000 dollár feletti betétekkel rendelkező kriptobálnák, akik a ScapesManiát választották következő nagy befektetésüknek.

A ScapeMania kilátásai

A ScapesMania tokenek ára mindössze 0,008014 dollár érménként az előértékesítés során. A korai befektetők jelentős hozamokra számíthatnak, miután a ScapesMania debütált a tőzsdén.

Az amúgy is előnyös megtérülés azonban csak a kezdet lehet, mivel a ScapesMania ambiciózus tervekkel rendelkezik a többlépcsős, tőzsdei bevezetést követő fejlesztésekkel kapcsolatban.

Utolsó esély: Szerezd meg a kedvezményes tokeneket most!

Ez az utolsó esélye, hogy meglovagold a potenciális növekedés hullámot. Ezen az áron már NEM vásárolhatod meg a jövőben a ScapesMania érméket.

Scapesmania button

Scapesmania Twitter promo

Csatlakozz a ScapesManiához, tegyél szert még nagyobb nyerési lehetőségre a JJI459 kóddal! Szerezz be több ScapesMania tokent ugyanazzal a befektetéssel a 10%-os bónusznak köszönhetően. Az ajánlat a cikk megjelenése után csak néhány napig érvényes, úgyhogy siess!

Polygon (MATIC): Átmenet egy új korszakba

A Polygon (MATIC) át áll egy új tokenre, a POL-ra. A token értéke 0,8514 dollár volt 2024. január 16-án, és az előrejelzések szerint 2025-ben akár 2,16 dollárra, 2030-ra pedig akár 6,30 dollárra emelkedhet.

A kereskedőknek azonban óvatosnak kell lenniük a piaci volatilitás és a POL-ra való átállással kapcsolatos folyamatos szabályozási bizonytalanságok közepette.

Polkadot (DOT): Szembenézni a fejlődéssel és a piaci akadályokkal

A Polkadot (DOT) lemaradt Cardano (ADA) mögött a GitHub statisztikát tekintve. Míg a társadalmi elfogadottsága nőtt, a jelenlegi dinamika kihívások elé állítja az érme árát, ami 6,72 dollár körüli ellenállással, 7,50 és 5,50 dollár közötti potenciális ingadozásokkal forog.

A bizonytalan jövőbeli pálya pozitív finanszírozási rátával párosulva potenciális kockázatokat jelez a Polkadot (DOT) befektetői számára.

Ondo (ONDO): Figyelemre méltó túlfeszültség a token feloldás után

Az Ondo (ONDO) ára több mint 2500%-kal nőtt a közelmúltban végrehajtott token feloldást követően, így ára 0,01 dollárról 0,26 dollár fölé emelkedett. A Coinbase által támogatott Ondo Finance és Flux Finance projektek natív tokenjeként a Bybit, a KuCoin és a MEXC token listázásaival hívta fel magára a projekt a figyelmet.

A tokenizálással kapcsolatos izgalom ellenére kérdések merülnek fel az ilyen gyors nyereség fenntarthatóságával kapcsolatban. Különös tekintettel azok miatt az aggodalmak miatt, mert az Ondo (ONDO) tokenek 45,9%-át a fő közreműködők és befektetők számára osztották ki.

Optimism (OP): Lendületet kapott a Layer2 adoptálásával

Az Optimism (OP) jelentős értéknövekedést ért el, jelenleg már több mint 936 000 cím van profitban. A platform eredményei a projekt egyre erőteljesebb ismertségét tükrözik, míg a decentralizált alkalmazások (dApps) migrációja tovább lendítheti a lendületet.

Míg az Optimism (OP) ígéretes a Superchain ökoszisztéma jövőképével, a befektetőknek szem előtt kell tartaniuk a volatilitást és a külső tényezőket is.

Következtetések

A kriptovaluta piac jelenleg dinamikus, figyelemre méltó mozgásokat produkált azonban a közelmúltban a Bitcoin visszahúzódása miatti visszaesést is tapasztalt. Az olyan altcoinok, mint a ScapesMania, még mindig az értékesítés előtti szakaszban járnak és a jelentős növekedés ígéretes jeleit mutatják, mind a kriptobálnák, mind pedig a rendszeres kereskedők érdeklődését felkeltve.

Web: https://scapesmania.io/
Twitter: https://twitter.com/ScapesMania
Telegram: https://t.me/scapesmania

**Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.**