FOMO-riadó: 3 kriptovaluta, ami felülmúlhatja a Solanát 2024-ben

A Solana (SOL) a gyors növekedése után 2024-ben korrekciós szakaszba lép, és mind a piacon, mind az ökoszisztémában kihívásokkal szembesül. Ahogy a Solana küzd, hogy visszanyerje a lendületét, a figyelem az ígéretes új kriptovalutákra irányul, amelyek potenciálisan felülmúlhatják, és jelentős nyereséggel lephetik meg a piacot.

ScapesMania: Újonc a kriptovaluták világában

Február közeledtével befejeződik a ScapesMania forradalmi finanszírozási kampánya. Hamarosan felkerül a népszerű tőzsdei platformok jegyzékébe, ami a ScapesMania tokent a sztratoszférába repítheti.

A sikerhez vezető út a jegyzékbe való felvétel utáni marketingstratégiával kezdődik. A ScapesManiát egy rendkívüli szakértelemmel rendelkező csapat vezeti, amely készen áll arra, hogy új magasságokat érjen el.

A ScapesMania útja azonban nem csak a digitális eszközök tartását jelenti; ez a token visszavásárlás, az burn és a staking előnyeiről szól.

Komoly praktikusságával a ScapesMania tokenje kiemelkedik a mémekkel teli piacon. Csatlakozz a közösséghez, amely hisz a ScapesMania valós alkalmazási lehetőségeiben és hosszú távú életképességében!

Ahogy az előértékesítés végét jelző visszaszámlálás megkezdődött, a kedvezményes tokenek megszerzésének lehetősége gyorsan elillan. Ne szalaszd el a lehetőséget – cselekedj most!

scapesmania

Különleges jellemzők

A ScapesMania egy egyedülálló játék-ökoszisztéma, ahol a kriptovalutákhoz értő közönség egyesíti erőit az alkalmi játékosok aktív közösségével, megnyitva az utat a jelentős növekedés előtt. A ScapesMania közössége szinte duruzsol a lelkesedéstől, amit az is jelez, hogy a projekt mai napig több mint 4 800 000 dollárt gyűjtött össze a közösségi finanszírozásból és a kiskereskedelemből származó hozzájárulásokból.

>> Az előértékesítési akció hamarosan lejár – Cselekedj most, mielőtt túl késő lenne! <<<

A tulajdonosok lehetőségei

A ScapesMania biztosítja, hogy a résztvevők pontosan azt kapják, amire vágynak: a játékosok élvezhetik kedvenc időtöltésüket, míg a kriptovaluták hívei kihasználhatják az ökoszisztéma teljesítményét és alakíthatják annak jövőjét a DAO-n keresztül, mindezt anélkül, hogy részt vennének a játékban.

Ezenkívül a ScapesMania tokenek megvásárlása további előnyökkel kecsegtet. Az előértékesítéshez való csatlakozással akár +102%-os bónuszokhat is zsebre tehetsz. Jutalmakat szerezhetsz az ajánlások után is, csak be kell mutatnod a ScapesManiát az ismerőseidnek.

Igazolt kiválóság

A ScapesMania intelligens szerződése sikeresen átesett a biztonsági rangsort vezető vállalatok vizsgálatán, ami nyugalmat biztosít a tulajdonosok számára.

A ScapesMania mögött egy díjnyertes csapat áll, amely rangos támogatást kapott a blokklánc-ipar egyik kiemelkedő szereplőjétől. A csapat folyamatosan együttműködik egy több mint 60 000 követőből álló, virágzó közösséggel.

Lehetőség a növekedésre

A ScapesMania a hatalmas, 376 milliárd dolláros játékipar része, és növekedési potenciálját ez a virágzó piac táplálja. A ScapesMania már szerepel a főbb tracking platformokon, és várhatóan hamarosan felkerül a jelentős tőzsdei platformokra, a tárgyalások jelenleg is folynak.

Miután debütált a ezeken platformokon, a tulajdonosok nagyobb likviditásra és könnyebb hozzáférésre számíthatnak a kereskedés terén.
A legutóbbi fejlemények alapján a 20 000 dolláros betétekkel rendelkező kriptobálnák lendületes hullámot keltettek, és a ScapesManiát választották következő nagy potenciális nyereségük forrásának.

A ScapeMania kilátásai

A ScapesMania tokenek jelenleg szinte ingyen vannak, egy érme mindössze 0,008014 dollárba kerül az előértékesítés során. Az előértékesítéshez való csatlakozással a korai elfogadók potenciálisan jelentős megtérülésre számíthatnak, miután a ScapesMania bemutatkozott a tőzsdéken. Természetesen a már most is előnyös ROI csak a kezdet lehet, hiszen a ScapesMania többlépcsős, jegyzékbe vétel utáni fejlesztésre vonatkozó ambiciózus tervei vannak.

Utolsó esély: Ragadd meg kedvezményes tokeneket most!

Ki fogsz futni az időből! Szerezd meg a tokenjeid most kedvezményes áron, mielőtt az előértékesítés befejeződne. A lehetőség előtt gyorsan bezárul az ajtó – cselekedj most, hogy részese lehess ennek az elképesztő kalandnak!

buy scapesmania button

scapesmania

Tegyél szert nagyobb nyereségre a ScapesMania jelentős, 10%-os bónuszának megszerzésével! Írd be a QCG731 kódot a fizetéskor egy speciális szövegdobozba, hogy még jobb ajánlatot kapj egy olyan kriptovalutára, amely az egész kriptovaluta közösség elirigyel majd tőled. Cselekedj gyorsan – az ajánlat csak korlátozott ideig érvényes.

Aptos (Aptos): Navigálás a piaci dinamikában és a tokenek feloldásában

Az Aptos (Aptos) jelentős esemény előtt áll, mivel több mint 24 millió tokent (a kínálat 8% -át) oldanak fel, több mint 260 millió dollár értékben.

A közelmúltbeli áringadozások és a közelgő tokenfeloldás hatásával kapcsolatos aggodalmak bizonytalanságokat vetnek fel az Aptos piaci pályájával kapcsolatban.

Sei (SEI): A piaci trendek és a növekedési potenciál értékelése

A Sei (SEI) a gyors növekedés miatt kapott figyelmet, ugyanis a 2023. novemberi 0,15 dollárról 2024. januárjában 0,86 dollárra emelkedett.

A emelkedés az erős alapoknak, a karbonsemlegességgel kapcsolatos bejelentésnek és a SEIYAN mémérme népszerűségének köszönhető, ami pozitív jövőbeli növekedési potenciálra utal.

Összegzés

A kriptovaluta környezet 2024-ben jelentős átalakuláson megy keresztül, a Solana (SOL) a korrekció és az újraértékelés kritikus szakaszával szembesül. Ez a váltás megnyitja a kapukat az olyan új játékosok előtt, mint a ScapesMania. A jelenleg előértékesítési fázisban lévő forradalmi projekt nagy visszhangot kelt játékos koncepciójával és vonzó tokenomikájával, új perspektívát kínálva az altcoin térben.

Webhely: https://scapesmania.io/
Twitter: https://twitter.com/ScapesMania
Telegram: https://t.me/scapesmania

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***