A legjobb 1 dolláros kriptovaluták ezen a héten

2024-ben a Bitcoin BTC Price BTC Price és az Ethereum ETH Price ETH Price miatt a kriptopiacon jelentős növekedés volt tapasztalható, különösen az intézményi befektetőket vonzó spot Bitcoin ETF-ek bevezetése miatt. A trend kiaknázása érdekében a befektetőknek most azt tanácsolják, hogy diverzifikálják portfóliójukat a nagy potenciállal rendelkező altcoinok segítségével.

ScapesMania: Újonc a kriptovaluta színtéren

Február közeledtével a ScapesMania úttörő finanszírozási kampánya a végéhez közeledik. A Tier-1 platformok listázása következik most, ami a ScapesMania tokent a sztratoszférába röpítheti majd.
A sikerhez vezető út a stratégiai listázást követő marketinggel kezdődik. A szakértői csapat vezetésével a ScapesMania új csúcsok elérésére készül.
Ezenkívül a ScapesMania-utazás nem csak a digitális eszközök birtoklását jelenti. Ez arról is szól, hogy élvezd a token visszavásárlási, égetési és staking előnyeit.
A mémekkel telített világban a ScapesMania tokenje robusztus használhatóságával tűnik ki. Csatlakozz a közösséghez, amely hisz a ScapesMania hosszú távú életképességében!
Ahogy elkezdődött a visszaszámlálás az előértékesítés végéig, a kedvezményes tokenek megszerzésének lehetősége lassan elúszik. Ne hagyd ki ezt a lehetőséget – cselekedj most!

Scapesmania banner

Kiemelkedő tulajdonságok

A ScapesMania egy játék ökoszisztéma, ahol a kriptovaluta ismeretekkel rendelkező közönség egyesíti erőit az alkalmi játékosokkal. A ScapesMania közösség nyüzsög a lelkesedéstől, ami az eddigi több mint 4 400 000 dollárnyi összegyűjtött forrásban is megmutatkozik, amely a közösségi/lakossági befektetők hozzájárulásaiból gyűlt össze.

>> Utolsó esély az elővételi kedvezményre – Cselekedj most, mielőtt még késő lenne! <<<

A token birtokosok támogatása

A ScapesMania segítségével a játékosok kedvenc időtöltésüket élvezhetik, míg a kriptovaluták szerelmesei kihasználhatják az ökoszisztéma teljesítményét és alakíthatják jövőjét a DAO segítségével, mindezt anélkül, hogy részt kéne venniük a játékban.
Ezenkívül a ScapesMania tokenek beszerzése extra jutalmakat is biztosít. Ha csatlakozol az elővásárláshoz, összesen akár +107%-os bónuszokhoz juthatsz.

Ellenőrzött kiválóság

A ScapesMania intelligens szerződését vezető biztonsági cégek vizsgálták meg.
A ScapesMania mögött egy díjnyertes csapat áll, amely rangos elismerést kapott a blokklánc ipar egyik kiemelkedő szereplőjétől is.

Lehetőség a bővülésre

A ScapesMania a hatalmas, 376 milliárd dolláros játékipar része, és növekedési potenciálját ez a virágzó piac táplálja. A tőzsdei platformokon való debütálás után a tulajdonosok nagyobb likviditásra és könnyebb kereskedésre számíthatnak.
A közelmúlt eseményei után nagyobb hullámokat keltettek a 20 000 dollár feletti betétekkel rendelkező kriptobálnák, akik szintén a ScapesManiát választották.

A ScapeMania kilátásai

A ScapesMania tokenek ára mindössze 0,007732 dollár érménként az előértékesítés során. A korai befektetők jelentős hozamokra számíthatnak, miután a ScapesMania debütált a tőzsdéken.
Az amúgy is előnyös megtérülés csak a kezdet lehet, mivel a ScapesMania ambiciózus tervekkel rendelkezik a többlépcsős, tőzsdei bevezetést követő fejlesztésekkel kapcsolatban.

Utolsó esély: Szerezd meg a kedvezményes tokeneket most!

Az idő fogy! Biztosítsd be magadnak a tokeneket most kedvezményes áron, mielőtt az előértékesítés véget ér. Cselekedj most, hogy részese légy ennek az úttörő utazásnak!

Twitter promo

Csatlakozz a ScapesMania-hoz, és fedezd fel a még nagyobb nyereség lehetőségét az RSR691 kóddal! Szerezz be több ScapesMania tokent ugyanazzal a ráfordítással a 10%-os bónusznak köszönhetően. Az ajánlat a cikk megjelenése után csak néhány napig érvényes, úgyhogy siess!

Izumi Finance (IZI): A DeFi Innovátor

Az Izumi Finance (IZI) a közelmúltban 22 millió dollárt szerzett egy finanszírozási körben, ezzel demonstrálva a befektetők bizalmát innovatív decentralizált finanszírozási (DeFi) megközelítés iránt.

Míg a jövő ígéretesnek tűnik, az Izumi Finance-nek (IZI) meg kell küzdenie a piaci kihívásokkal, hogy megőrizze versenyelőnyét, és kihasználja az optimista befektetői hangulatot.

Port3 hálózat (PORT3): Úttörő Web3-as közösségi adatok decentralizálásában

A Port3 Network (PORT3) a közösségi médiaipar átalakítására törekszik az adatok Web3-ba való migrálásával. Annak ellenére, hogy 2024. január 9-én 19,66%-os visszaesést szenvedett az árfolyam a minden idők legmagasabb értékéhez képest, a PORT3 token ellenálló képességet mutatott. Az esést követően már 43,38%-os növekedést tudott felmutatni a 2024. január 14-i mindenkori mélypontjához képest.

A Port3 Network értékének jövője olyan tényezőktől függ, mint az innováció, a stratégiai partnerségek és az ütemterv hatékony végrehajtása, mindez azonban a változékony piacon történik.

Bonk (BONK): Mémcoin egy kis csavarral

A Bonk (BONK) a „PooperScooper” bevezetésével tovább fejlesztette az ökoszisztémáját. Annak ellenére, hogy a közelmúltban 3,94%-kal zuhant a napon belüli csúcshoz képest, az elmúlt három hónapban figyelemre méltó, 6761%-os értéknövekedést tudott elérni.

A Bonk (BONK) jövőbeni sikere azon múlik, hogy képes-e fenntartani a közösség érdeklődését, eligazodni a piaci ingadozások közepette, és felül tudja-e múlni a versenyt a mémcoin szektorban.

Stellar (XLM): Felkészülés a mindent megváltoztató frissítésre

A Stellar (XLM) jelentős frissítésen esik át a Protocol 20 keretein belül. A Stellar (XLM) token éves 47%-os növekedésén túl ez a frissítés potenciálisan még tovább növelheti az XLN értékét.

Ennek ellenére meg kell felelnie az olyan piaci verseny okozta kihívásoknak, hogy továbbra is vonzhassa a felhasználókat és a fejlesztőket.

Következtetés

2024-ben a kriptopiacon jelentős növekedés és diverzifikálás volt tapasztalható. Az Altcoinok, különösen az olyan projektek, mint a ScapesMania a játékhoz kapcsolódó koncepciójával és sikeres előértékesítésével, figyelemre méltó választás.

Web: https://scapesmania.io/
Twitter: https://twitter.com/ScapesMania
Telegram: https://t.me/scapesmania

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***