Top 5 altcoin, amivel a 100-szoros hozam is lehetséges

Jó hírek a kriptopiac fellendülésével kapcsolatban: a Bitcoin BTC Price BTC Price a 43 000 dolláros határ átlépésére törekszik, és az altcoinok, mint például a Solana, stabilitást mutatnak. A közelmúltbeli kihívások ellenére a teljes kriptopiac eléri a 1,69 billió dollárt, és az innovatív közösségi növekedési stratégiákkal rendelkező altcoinok potenciális lehetőségeket kínálnak a fejlődő környezetben.

ScapesMania: A kriptopiac új szereplője

A ScapesMania vonzó lehetőség a korai alkalmazók számára. A projekt eddig több mint 4 445 000 dollárt gyűjtött össze kizárólag a tömeges és kiskereskedelmi szektorból, miközben folyamatosan napi 43 000-85 000 dolláros finanszírozást biztosít. A projekt egyre nagyobb teret nyer a kriptomédia platformokon, és elismert influenszerektől kap megerősítő jóváhagyást.

A ScapesMania legfontosabb jellemzői

A ScapesMania egy vibráló játék-ökoszisztéma, amely mind az alkalmi játékosok, mind a kriptóhoz értő közönség igényeit kielégíti. Játékosként nem kell a kriptók bonyolultságával foglalkoznia ahhoz, hogy élvezhessük a magával ragadó játékmenetet. A tokenek tulajdonosai játék nélkül is élvezhetik az ökoszisztéma teljesítményének gyümölcseit, és alakíthatják annak jövőjét.

A fent említett előnyök elegendőek voltak a kriptobálnák számára, hogy a ScapesManiat válasszák, és valószínűleg az előnyök sokasága számodra is vonzó lehet. A projektet az iparág vezető biztonsági besorolású vállalatai auditálták. A ScapesMania máris hullámokat vet a főbb nyomkövető weboldalakon, és tárgyalások folynak a prominens tőzsdéken való jegyzéséről.

Előértékesítési lehetőségek

Az előértékesítési szakaszban a ScapesMania ára 0,007711 dollár. A tőzsdei bevezetés utáni potenciális árfolyam emelkedéssel a mai támogatók várhatóan akár +30%-os hozamra is számíthatnak. Ez azt jelenti, hogy a ScapesMania a legtöbb főbb eszközön felül teljesíthet, ha a várakozások valóra válnak.

Sőt, fennáll annak a lehetősége, hogy a projekt megtérülése potenciálisan meghaladja a fent említett számot. A tőzsdei bevezetés után a ScapesMania még tovább fejlődhet, hogy új magasságokat érjen el.

A ScapesManiához való csatlakozással most a bónuszok kincsesbányája nyílik meg, ami összesen  akár 107%-ot is elérheti. Emellett olyan exkluzív lehetőségek válnak elérhetővé , mint a token visszavásárlás és égetés, valamint a stakelés.

A mai 25%-os kedvezménnyel a ScapesMania tokenek olcsón megvehetők. Ahogy minden egyes következő értékesítési szakasz kibontakozik, az előre meghatározott ár növekedni fog. A visszaszámlálás a nagy potenciális sikerhez már majdnem véget ért, mivel a tőzsdei bevezetés időpontja gyorsan közeledik, ezért nem érdemes kihagyni a lehetőséget.

>>> Csatlakozz az előértékesítéshez a hivatalos oldalon, most kedvezményesen<<<

Biztosíts nagyobb nyereséget a ScapesMania 10%-os bónuszával! Használd a YEW354 kódot a pénztárnál egy speciális szövegdobozban, hogy még jobb üzletet köthess egy olyan kriptóra, amelyre a kriptoközösség egy része igen írigy lehet. Cselekedj gyorsan, az ajánlat csak korlátozott ideig érvényes.

Bonk (BONK): Bikás fordulat a játékban

A Solana alapú memecoin, a Bonk (BONK) jelentős, 92%-os fellendülést mutatott. A 4 órás grafikonon bikás mintázatot mutatott, a napközbeni kereskedési volumene pedig 150 millió dollárt tett ki. Jelenleg 0,0000138 dolláron kereskedik és a grafikon 22%-os potenciális emelkedést jelez, amely elérheti a 0,0000177 dollárt.

Vannak azonban kockázatok, beleértve a 30%-os csökkenést is, ha a 0,000013 dolláros támaszt áttörik. Míg a Bonk (BONK) rövid távú bikás trendet mutat, a csökkenő ADX lejtő azt sugallja, hogy időnként visszahúzódásokra lehet szüksége a vevőknek, hogy visszanyerjék a lendületet.

Izumi Finance (IZI): Tőkét szerezve a sikeres adománygyűjtésből

Az Izumi Finance (IZI), egy Liquidity-as-a-Service (LaaS) DeFi protokoll, 22 millió dollárt biztosított egy forrásbevonási körben olyan befektetők támogatásával, mint az Unicode Digital és a NextGen Digital Venture. A pénzeszközök az iZiSwap Pro, a zkSync Era hálózaton működő on-chain Order Book DEX korai likviditásának növelését szolgálják, valamint fokozzák az Izumi Finance piaci jelenlétét és helyzetét az altcoinok között.

A félig helyettesíthető tokenek (SFT-k) kreatív használata az adománygyűjtésben kiemeli az Izumi Finance (IZI) innovatív megközelítését, és pozícionálja a potenciális növekedéshez.

Port3 Network (PORT3): Úttörő szerep a Web3 közösségi adatok terén

A Port3 Network (PORT3), egy blokklánc-alapú adatorákulum, amely a közösségi adatok web3-ra való átállítására összpontosít. Jelenleg több mint 4,5 millió felhasználóval és 5000 partnerséggel büszkélkedhet. A PORT3 token 0,130 dollár körüli árral támogatja az ökoszisztéma tevékenységeit, és az előrejelzések óvatosan optimisták a fokozatos áremelkedéssel kapcsolatban.

Az olyan kezdeményezések sikere, mint a Robot Matrix és a felhasználói elkötelezettség, döntő fontosságú lesz a Port3 Network (PORT3) számára a versenyképes web3 térben.

Xai (XAI): A játék és a blokklánc integráció hullámának meglovaglása

A Xai (XAI) az elmúlt 24 órában 10%-ot emelkedett, jelentős piaci tőkepozíciót biztosítva az olyan tényezőknek köszönhetően, mint a közelmúltban történt airdrop és a főbb tőzsdéken való jegyzés. A token stratégiai lépései, beleértve az Arbitrum Bridge-hez való integrációt, aláhúzzák elkötelezettségét a skálázhatóság és a felhasználóbarátság mellett a játékszektorban.

Pozitív rövid távú kilátásokkal a Xai (XAI) ígéretesnek tűnik a tartós növekedésre, ami a blokklánc szerencsejátékok elfogadásával kapcsolatos kihívások kezelésétől és az innováció fenntartásától függ.

Következtetés

A kriptopénzek és altcoinok piaca jelentős változásokon megy keresztül, és bizonyos altcoinok potenciális nagy növekedési lehetőségként jelennek meg. A ScapesMania előértékesítési lendülete és a játékkal kapcsolatos koncepciója ígéretes jelöltként pozícionálja a további jelentős növekedésre. az innovatív projekt valóban potenciálisan jövedelmező választásnak tűnik.

Oldal: https://scapesmania.io/
Twitter: https://twitter.com/ScapesMania
Telegram: https://t.me/scapesmania

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***