A BCH és az ICP befektetők a PUSHD előértékesítését célozzák

A kriptopiacon az Internet Computer (ICP) és a Bitcoin Cash (BCH) esetében ellentmondásos dinamikát tapasztalunk. Mindkettő különböző eseményeken és ármozgásokon van túl, amelyek felkeltették a befektetők figyelmét. Eközben az újonc Pushd (PUSHD) hullámokat vet a decentralizált piacterével és az előértékesítéssel. Cikkünkben az ICP és a BCH körüli legújabb fejleményekkel, valamint a Pushd előértékesítésével foglalkozunk.

Internet Computer (ICP): A Bitfinity körüli izgalom és az ármozgás

Az Internet Computer (ICP) nemrégiben 8%-os árfolyamcsökkenést tapasztalt, ami aggodalomra adott okot. A kriptoközösség azonban lelkes a Bitfinity Layer-2 megoldása miatt, amely az ICP-t használja. A Bitfinity Cannister NFT tulajdonosok türelmetlenül várják a potenciális BFT airdropot, amely az Internet Computer (ICP) ökoszisztéma fellendülését hozhatja el.

Jelenleg az ICP 12,90 dollár körül kereskedik, az elmúlt 24 órában 1,33%-ot veszített értékéből. A diagram egy konszolidációs fázisra, a 20 napos mozgóátlag (20DMA) pedig a 12,026 dolláros szint tesztelésére utal. Mindez optimista előrejelzésekre ad okot. Az árfolyam bezuhanása esetén az alacsonyabb támaszok a 10,32 és 8,62 dollárnál, a 200DMA pedig a 4,8 dollárnál található.

A Relatív Erősség Index (RSI) 58,15-nél csökkenő tendenciát mutat, ami potenciális felfelé ívelésre utal. A mozgóátlag-konvergencia-divergencia (MACD) azonban a lendület lassulását jelzi. A rövid távú jóslatok szerint az Internet Computer (ICP) 15,34 dollárig menetelhet, egy lejtmenet esetében pedig 10,32 dollárra csökkenhet értéke.

Bitcoin Cash (BCH): A 300 dolláros korlát áttörése és a BCH potenciálja

A Bitcoin Cash (BCH) 190 nap után ismét megpróbál 300 dollár fölé törni. A heti technikai elemzés a csökkenő ellenállási vonal áttörését jelzi, ami felfelé ívelő pályára vezethet. Annak ellenére, hogy a múltban elérte a 329 dollárt, a BCH értéke egy rövid eséssel szembesült, ahol ellenálló képességet mutatott, és most a korábbi csúcsok megdöntését célozza.

A heti RSI optimista kimenetet sugall, azonban a potenciális medvés divergencia továbbra is aggodalomra ad okot. A napi grafikonon az látható, hogy a Bitcoin Cash (BCH) 2023 augusztusa óta emelkedő trendben mozog. Az emelkedő csatornából való kitörés iránya fogja meghatározni a jövőbeli trendet.

Egy sikeres kitörés 35%-os emelkedést eredményezhet a következő hosszú távú ellenállásig, mely 390 dollárra tehető, míg egy negatív forgatókönyv 20%-os esést eredményezhet a támaszpontig, azaz a 230 dollárig.

Pushd (PUSHD): A decentralizált piac vonzereje

Az Internet Computer (ICP) és a Bitcoin Cash (BCH) ingadozásai közepette a Pushd (PUSHD) alacsonyabb díjakkal, gyorsabb tranzakciókkal és a decentralizált piacterével aratja le a babérokat. A befektetőket a platform funkcionalitása és jutalmai vonzzák. Az előértékesítési szakaszba belépők részesülhetnek a tranzakciós díjakból és jutalmakból, valamint kormányzati jogokat szerezhetnek.

A Pushd (PUSHD) 0,06 dolláros előértékesítési árával alacsony költségű eszközként pozícionálja magát. A hozzáértő befektetők azonban a jövő ígéretes kriptovalutájaként tekintenek a tokenre. A folyamatosan fejlődő piacon a Pushd (PUSHD) egyedi jellemzői ugyanis figyelemre méltó versenyzővé teszik a projektet.

Összefoglalva, a kriptopiac folyamatosan változik: az Internet Computer (ICP) és a Bitcoin Cash (BCH) útja kifürkészhetetlen, míg a Pushd ígéretes szereplőként bukkan fel. Akár a bevált tokenekről, akár az új lehetőségekről van szó, a kriptoközösség továbbra is izgalmat és potenciált talál ebben a dinamikus térben.

További információkért a Pushd (PUSHD) elővásárlásási eseményéről látogass el a weboldalukra.

***Figyelem! Fenti írásunk egy támogatott vendégtartalom. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***