Az 5 legjobb kriptovaluta, amit most érdemes lehet megvenni, mielőtt az egekbe szöknek

A kriptopiac változékony természete gyors meggazdagodási kilátásokat és profit kihívásokat tartogathat. Az elmúlt napok zavara, amikor a Bitcoin ETF állítólagos jóváhagyását a SEC képviselője megcáfolta, kissé áthelyezte a hangsúlyt a BTC-ről az Ethereumra.

Ezt a változást felismerve, ígéretes altcoin projekteket találtunk, amelyek lendületet és piaci ismertséget mutatnak. Ami egyben jelentős növekedési potenciálra utalhat.

ScapesMania: A kriptoszcéna új szereplője

A ScapesMania vonzó lehetőségként jelenhet meg a korai befektetők számára. Ez a projekt eddig több mint 4 158 000 dollárt gyűjtött össze kizárólag a tömeges/kiskereskedelmi szektorból, és folyamatosan napi 46 000 és 127 000 dollár közötti finanszírozást biztosít. A projekt egyre nagyobb teret nyer a mainstream kriptomédia platformokon, és elismert kripto influenszerektől kap jóváhagyást.

A ScapesMania legfontosabb jellemzői

A ScapesMania egy vibráló játék-ökoszisztéma, amely mind az alkalmi játékosok, mind a kriptohoz értő közönség érdeklődését kielégíti. A játékosok élvezhetik a magával ragadó játékmenetet anélkül, hogy belemerülnének a kriptovalutákba, míg a tokenek tulajdonosai az ökoszisztéma jutalmait élvezhetik és befolyásolhatják annak jövőjét anélkül, hogy részt vennének a játékban.

A projektet az iparág vezető biztonság-ellenőrző vállalatai auditálták. A ScapesMania máris nagy népszerűségnek örvend a főbb tracking weboldalakon, és tárgyalások folynak a prominens tőzsdéken való bevezetéséről.

Elővásárlási lehetőségek

A korai elővásárlási szakaszban a ScapesMania ára 0,007585 $. Mivel a jegyzési ár 0,01 dollár/érme, a mai befektetők 1,32-es potenciális hozamot érhetnek el.

Ráadásul a ScapesMania-hoz való csatlakozással extra bónuszok is elérhetővé válnak, amelyek összesen akár 107%-ot is elérhetnek. Valamint olyan exkluzív lehetőségek is rendelkezésre állnak, mint a tokenek visszavásárlása és elégetése és a stakelés.

A mai 25%-os kedvezménnyel a ScapesMania tokenek nagyon olcsók. Ahogy minden további értékesítési szakasz kibontakozik, az ár növekedni fog.

>> Csatlakozz az elővásárláshoz kedvezményesen a hivatalos oldalon <<<<

 

Csatlakozz a ScapesMania-hoz, és a WZK177 kóddal még nagyobb nyereséget érhetsz el! Szerezz több ScapesMania tokent ugyanazzal a költségvetéssel, köszönhetően a jelentős 10%-os bónusznak. Az ajánlat a cikk megjelenése után csak néhány napig érvényes, úgyhogy siess!

Ripple (XRP): Az 1 dolláros mérföldkő felé tartva

A Ripple (XRP) 2022 júniusához hasonló emelkedő mintázatot mutat, és óvatos optimizmussal talán eléri az 1 dolláros mérföldkövet. A jelenlegi ingadozás 0,56 dollár körüli értéken érinti a kulcsfontosságú Fibonacci-szinteket. Ezzel rövid távú visszahúzódást jelez 0,55 dollárnál (0,236-os szint), és hosszabb távú bikás célt sugall 1,06 dollárnál (3,618-as szint).

A Ripple (XRP) jövőbeli árfolyama a piaci dinamikától függ. A technikai mutatók az 1 dollárra való potenciális emelkedésre utalnak, illetve a folyamatban lévő jogvita kimenetele a SEC-kel befolyásoló tényezőként van jelen.

Optimism (OP): Stratégiai lépések a layer 2 arénában

Az Optimism (OP) megerősíti pozícióját az Ethereum layer 2 ökoszisztémájában azzal, hogy kulcsfontosságú vezetőket vett fel a Polygon Labs-től. Ezzel is jelezve a növekedés iránti erős elkötelezettségét.

A token optimista kilátásai ellenére e stratégiai felvételi siker és a layer 2 piac versengő jellege olyan kihívásokat jelent, amelyek hatással lehetnek az Optimism (OP) jövőbeli árfolyamára. A dinamikus kriptoipar tovább bonyolítja a token pályáját.

Arbitrum (ARB): A növekedés megduplázása

Az Arbitrum (ARB) az elmúlt hónapban megduplázta mind a TVL-jét, mind az árfolyamát. A figyelemre méltó 49,49%-os növekedés ellenére a közelmúlt piaci körülményei kissé befolyásolták az árfolyamát, ami kérdéseket vet fel a bullish momentum fenntarthatóságával kapcsolatban.

A közelgő Dencun frissítés és az ígéretes közelmúltbeli teljesítmény növeli az Arbitrum (ARB) jövőbeli kilátásait, de a szélesebb piac és a layer 2 verseny befolyásolhatja az árfolyamát.

Polygon (MATIC): Magas hálózati aktivitás kontra árdilemma

A hálózati aktivitás növekedése ellenére, beleértve a napi aktív címek növekedését, a Polygon (MATIC) medvés nyomással szembesült. Ez a kulcsfontosságú mutatók, például a TVL és a tranzakciós díjak, csökkenéséhez vezetett. A hálózati használat és a tokenek értéke közötti kapcsolat hiánya kihívást jelent a Polygon (MATIC) jövőbeli árfolyamára nézve.

Kilátásai attól függnek, hogy a platform képes lesz-e a növekvő elfogadottságot kézzelfogható értékké alakítani a medvés piaci hangulat közepette.

Render (RNDR): Átmenet stratégiai támogatással

A Render (RNDR) átállítja a tokenjét az Ethereumról a Solana-ra. A Foundation pedig fedezi a gázdíjakat, hogy a token tulajdonosok számára zökkenőmentes legyen az átállás.

A Render (RNDR) jövőbeli árfolyama a Solana-ra való áttérés sikerétől és az új hálózaton való későbbi elfogadástól függ. Ugyan ez növekedési lehetőségeket, de a hálózat elfogadásával és a tágabb piaci feltételekkel kapcsolatos kihívásokat is jelent.

Összefoglalás

A spot bitcoin ETF-ek bevezetése az Egyesült Államokban jelentős lépés a mainstream pénzügyi integráció felé, amely várhatóan új érdeklődést vált ki az altcoinok iránt. És legitim eszközosztályként megalapozza a BTC-n kívüli kriptovalutákat.

A ScapesMania, egy újonc, ígéretesnek tűnik a játékkal kapcsolatos koncepciójával és előértékesítési lehetőségeivel. És az egyik legjobb választás lehet a potenciális növekedésre esélyes 5 altcoin között.

Web: https://scapesmania.io/
Twitter: https://twitter.com/ScapesMania
Telegram: https://t.me/scapesmania

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***