VC Spectra átveszi a vezetést: elérkezett az Ethereum (ETH) és Cardano (ADA) korszaka az altcoinok versenyében

A VC Spectra (SPCT) az altcoin-piac egyik vezető versenyzőjévé kezd válni, csatlakozva az Ethereum (ETH) és a Cardano (ADA) blokklánc platformokhoz. A lenyűgöző előértékesítési teljesítményével a VC Spectra továbbra is vonzza a figyelmet. Eközben az Ethereum újjáéledt tárcája és a Cardano decentralizált irányítás felé tett lépése optimizmussal tölti el a befektetőket.

Vizsgáljuk meg, hogy miért ezek a top kriptopénzek és a 2024-es év kihagyhatatlanjai.

>>>VÁSÁROLJ SPCT TOKENEKET MOST<<<

Összefoglalásképp:

  • A VC Spectra (SPCT) token ára folyamatosan emelkedik a futó előértékesítés során.
  • Az Ethereum (ETH) ára 2024-ben elérheti a 6 405,52 dollárt.
  • A Cardano (ADA) ára idén 1,23 dollárig lőhet.

VC Spectra (SPCT) előértékesítési sikere vonzza a kriptobefektetőket

A VC Spectra (SPCT) az altcoinok versenyében az élre tör új korszakot indítva el az olyan top altcoinok mellett, mint az Ethereum (ETH) és a Cardano (ADA). A projekt jelentős figyelmet kap a kriptopiacon a lenyűgöző előértékesítési teljesítményének és a jelentős hozamlehetőségnek köszönhetően.

A befektetők, akik jövedelmező lehetőségeket keresnek a digitális eszköz piacokon, számos potenciált ismerhetnek fel a VC Spectra-ban. A platform többféle befektetési lehetőséget fog kínálni, amik közül kiemelkedik az Arbitrage Fund és az Alpha Matrix Fund. Ezek a lehetőségek stabilizálni célozzák a folyamatosan változó kriptoszektort lehetővé téve a portfóliók hatékony diverzifikálását.

Ezenkívül a VC Spectra által alkalmazott deflációs modell egy másik tényező, amely megkülönbözteti a versenytársaitól. A modell fokozza a szűkösséget, és az SPCT tokent még ígéretesebb befektetésként pozícionálja, amellyel hosszú távú értéknövekedési potenciált fektet le. A VC Spectra a befektetők számára is egyedülálló lehetőséget kínál a visszavásárlásokkal megkönnyített negyedéves osztalékok révén.

Januártól a VC Spectra (SPCT) token előértékesítési ára az 5. szakaszban 0,077 dollár. Azok a befektetők, akik az 1. szakasz során 0,008 dolláron szálltak be az előértékesítésbe, lenyűgöző, 862,5%-os megtérülést érhetnek el majd az éles listázások megindulásakor. Az előrejelzések alapján az SPCT az előértékesítés végére meghaladhatja a 0,080 dollárt, ami tovább szilárdítja pozícióját mint az egyik legjobb DeFi projekt.

>>>VÁSÁROLJ SPCT TOKENEKET MOST<<<

ETH árfolyam előrejelzés: Optimizmusra ad okot az újjáéledt Ethereum Wallet

December 23-án a Whale Alert érdekes bejelentést tett egy olyan régi Ethereum tárca újraaktiválásáról, amely közel kilenc évig szunnyadt. Ez a bizonyos tárca, amely 11 640 ETH-t tartalmazott 26 489 720 dollár értékben, 8,4 év inaktivitás után hirtelen életbe.

Ez a felfedezés komoly érdeklődést váltott ki az Ethereum befektetők körében és pozitív ETH árfolyam várakozást eredményezett. December 23. és 28. között az Ethereum (ETH) árfolyama 5,09%-os emelkedést könyvelhetett el és 2 326,72 dollárról 2 445,02 dollárra emelkedett.

A piaci volatilitás azonban letörte az emelkedő tendenciát, ami az Ethereum (ETH) értékének fokozatos esését eredményezte. December 28. és január 9. között az Ethereum (ETH) ára 4,58%-kal esett 2 333,03 dollárig süllyedve.

A visszaesés ellenére az iparági szakértők továbbra is optimistán tekintenek az Ethereum (ETH) jövőbeli értékére. Az ETH árfolyam-előrejelzésük 2024-re 6 405,52 dollár.

Cardano árfolyam előrejelzés: ADA decentralizált irányításra törekvése befektetői őrületet válthat ki

December 27-én az Emurgo bejelentette a 2024-es Cardano (ADA) terveit, kiemelve a Chang nevű, az év első felére tervezett hard forkot. Ez a hálózati frissítés a közösségi irányítás felé való elmozdulást szimbolizálta, jelezve a Cardano (ADA) decentralizált döntéshozatal felé való elmozdulását a kriptopénz szektorban.

A piac pozitívan reagált a Cardano fejleményekre, ami az ADA árfolyam emelkedéséhez vezetett. December 27. és 28. között a Cardano (ADA) árfolyama 11,67%-kal, 0,60 dollárról 0,67 dollárra emelkedett.

Sajnos a szélesebb piaci turbulenciák ugyanakkor hátráltatták a pozitív lendületet. December 28. és január 9. között a Cardano (ADA) árfolyama 19,40%-kal esett, és 0,54 dolláron kereskedik.

A közelmúltbeli értékcsökkenés ellenére a Cardano (ADA) körül uralkodó hangulat továbbra is bikás, ahogy azt a technikai mutatók is jelzik. A Cardano jelenlegi árfolyam-előrejelzése alapján arra számítanak, hogy az ADA ára 2024-ben akár 1,23 dollárra is emelkedhet.

Fektess be, szavazz, keress: A VC Spectra innovatív decentralizált fedezeti alap felfedezése

VC Spectra (SPCT) decentralizált fedezeti alapként működik, és azzal különbözteti meg magát, hogy a felhasználókat negyedévente osztalékkal és a befektetéseik hozamából származó visszavásárlásokkal jutalmazza. A VC Spectra (SPCT) lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a magvető/privát értékesítések során friss ICO-kban vegyenek részt, és szavazati jogot biztosít számukra.

Ennek az ökoszisztémának a középpontjában a BRC-20 szabványra épülő SPCT token áll, amely több funkciót is ellát, például megkönnyíti a tőzsdézést, a decentralizált kereskedést, az eszközök kezelését és a tranzakciós díjak fedezését a Spectra platformon belül. A Bitcoin blokkláncra épülő SPCT token egy deflációs megközelítést alkalmaz, és egy égetési mechanizmust használ a tokenek kínálatának idővel történő csökkentésére. A VC Spectra (SPCT) hamarosan az előértékesítés 5. szakaszába lép, a jelenlegi kereskedési érték 0,077 dollár, ami lenyűgöző 16,6%-os növekedést mutat a 4. szakaszhoz képest, és elképesztő, 862,5%-os emelkedést az indulása óta. Végső soron a VC Spectra (SPCT) egy nagyon ígeretes, még csak most kibontakozó kriptopénz.

Tudj meg többet a VC Spectráról (SPCT) és az előértékesítésről:

Előértékesítés: https://invest.vcspectra.io/login

Honlap: https://vcspectra.io

Telegram: https://t.me/VCSpectra

Twitter: https://twitter.com/spectravcfund

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***